Glede iskanja žensk na ljubezenskih portalih…
Nobena normalna ženska ne zdrži na takih portalih več tednov, kaj šele več mesecev, let. Tako, če že srečaš gor, jo lahko samo v roku parih ur takoj po registraciji, ker čim ko bo začela brat tiste komentarje, nepotešenih, vsiljivih beta fegov, bo zgubila vso voljo do tega in še isto minuto deaktivirala račun.
Gor se potem nahaja 2 vrsti žensk:
1. Izjemno nesamozavestne, brez smisla volje do življenja, vajene trpinčenja, psihičnega/fizičnega nasilja
2. Fake profili, ali babe, ki so se prijavile gor samo da poslušajo kok so luškane, kjutkane, dobit se pa ne želijo z nobenim.
Kaj ste mel to kakšno debato na “ljubezenskem portalu”?:)) Od kje ti toliko informacij, direktno izpod ženskih rok?
Sej babe vse same poveste. Še vsaka je kdaj sprobala to sranje, če ne druzga, ko je na mail dobila invajt od kšne kolegice. Normalna je pobrisala profil in je ni več tm, prfuknjena pa po mesecih, letih še naprej gor gnije. To je vse.
Ampak neki ti leži na duši, da si moral to deliti z nami. Men je popolnoma vseeno, kakšni profili ljudi se dobivajo ali ne dobivajo, skrivajo…po portalih. Tebe njihovi profili privlačijo in zanimajo. Kot da bi že cela let gnil gor.
“Meni je popolnoma vseeno”. Tok ti je vseeno, da moraš kr naprej to poudarjat, a ne ? 🙂
Tako kot ti poudarjaš, kakšni so ljudje, s katerimi se ne družiš, čeprav presenetljivo poznaš vse njihove podrobnosti. Kdo je zdaj kle nor.
Ti, kot ponavadi.
Ne bit sramezljiv, ti kar direktno vprasaj oziroma povej, kje se ti je zalomilo. Rade volje pomagam. 🙂
Jaz se po eni strani strinjam z avtorjem. Od takih in onakih komentarjev sem zdrzala samo 2 meseca, potem pa sem stopila v akcijo in sama zacela iskat nek profil osebe, ki bi mi utegnil ustrezat. Pa mislim, da sem imela s slednjem vec srece 🙂
V bistvu imaš prav. Res je nekaj takega kot praviš avtor.
Tudi jaz sem, tako kot ti, to sprobala.
Sicer pa, ne sekiraj se. Klikaj in piše samo na novo prijavljenim ženskam pa bo mogoče kaj več uspeha. Je pa res, da vsaka novo prijavljena dobi na stotine pisem od moških. Ampak mogoče pa ravno tebe izbere :).
Dating portali so kot tekmovanja luzerjev za največ povprečno babnico. Čisto vseeno kok truda vložiš v to še vedno si na istem kot ostali.
Lepo, da si iskren in da si iskreno opisal kakšni ste moški na teh portalih. Verjetno si na več portalih, ker tako odlično poznaš situacijo.
SAmo nečesa pa vseeno ne veš. Tam gor so tudi ok moški. Res. Niste samo luzerji gor tako, da ne sklepaj po sebi.
Pogost pojav, da moški, ki ti začne pisat na portalu, da piše točno to, kar ti pišeš. Vas je kar nekaj takih, ki se tako lotite osvajanja ženske na portalu. Pa jim napišem, da je med luzerji tudi nekaj ok moških.
Lepo da se vsake toliko javiš…starunklja.
Lepo, da si iskren in da si iskreno opisal kakšni ste moški na teh portalih. Verjetno si na več portalih, ker tako odlično poznaš situacijo.
SAmo nečesa pa vseeno ne veš. Tam gor so tudi ok moški. Res. Niste samo luzerji gor tako, da ne sklepaj po sebi.
Pogost pojav, da moški, ki ti začne pisat na portalu, da piše točno to, kar ti pišeš. Vas je kar nekaj takih, ki se tako lotite osvajanja ženske na portalu. Pa jim napišem, da je med luzerji tudi nekaj ok moških.[/quote]
Velikih luzerjev je 10 %.
Ha, ha, ha, fantek je pa razočaran, ker ga na portalih vse ženske zavračajo.
Saj bo seveda trdil, da on ni na nobenem takem portalu. Seveda ne. Samo v detajle vseeno ve vse podrobnosti. Celo tako podrobno, da mora tu gor odpreti temo o portalih.
Si to mislil?
[img]http://img.chan4chan.com/img/2009-04-03/1238782717002.jpg[/img]
Meni so pa super ti portali. Naval moških je ogoromen, vabil na kupe.
Pa se zmeniš z enim, drugim, tretjim… pa greš na tortico, sok, kavo, sladoled pa vedno on časti. Saj zanj to ni veliko, če plača en sok ali pa tortico. Ampak meni je pa fajn, ko se mi kaj takega zalušta, dobim zastonj. Vabil je več kot zmorem jaz pojesti, spiti.
Ti nabrisanka ti. Nimfica al miflica?:D
zanimive izkušnje, vedenja, znanja … imaš @avtor ☺
Nič od tega. KO pojem tortico ali pa pico ali pa kaj zdravega, rečem lepo se imej in adijo.
Ženskam nam ni treba iskat seksa na portalih.
Tip je v detajle vse preštudiral. Zdaj vemo kje se nahaja, ko ne teži tu gor.
Če zavestno izkorščaš tipe (njihove upe, da bo kaj), ti pa že vnaprej veš, da ne bo nič. Pa vseeno pustiš, da ti plača, tudi če samo papico ali pupico…, nisi nič manjša k… kot tiste, k pustijo, da jim kupijo mercedesa. Le tarifo imaš ceneno, sebi primerno zgleda.
Hja, sem odkrita. Že prej v profilu napišem in tudi pri dopisovanju povem, da ni šans za avanture. Da me avanture ne zanimajo. Torej, če se je on srečal zato, da bi seksal z neznanko, potem si je sam kriv. Jaz povem prej, da ni šans za avanturo.
Zadnjic mi je en znanec nekaj podobnega razlagal. Pa mu recem, saj se lahko ukvarja le s tistimi, ki ga zanimajo, ostale pa naj lepo ignorira. Da ne? Saj ne gre za interaktivno komunikacijo, ali pac? Jaz, ko grem v trgovino kaj kupiti, obicajno tudi ignoriram tisto kar me ne zanima.
Po moje bo nevpadljiva 35-letnica prej prisla do za resno zvezo motiviranega bete z rahlo nadpovprecno kariero na kaksnem portalu kot kako drugace. Pa kje bo sicer srecala Markota? To so po vecini ljudje s skrajno dolgocasnim zivljenjem na relacija poso-kuca. In tudi ce ga, ni sans, da do cesarkoli pride. Niti se na prvo zogo privlacita, niti sta se sposobna kar tako zaceti spoznavati.
Kot da povprecno nevpadljivo 35-letnico, ki scoje samsko zivljenje ravno tako zivi na relaciji poso-kuca kdo v reali obletava, pa da lahko ne vem kaj izbirajo. Drugo je, ce punca nekaj zgleda, je mlada, zna iskoristiti svoje seksualnost, itd. Ce je pa taksna fuksija, da se ji niti toliko ne da potrudit, da bi nekaj casa prebirala, da pride do svojega Markeca, potem ji pa res ni pomoci. Drugo je, ce ne cuti zelje poparckati se.
Forum je zaprt za komentiranje.