Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Glede iskanja žensk na ljubezenskih portalih…

Glede iskanja žensk na ljubezenskih portalih…

A ne nisem mislil za fuk, ampak za vezo pa to. Če ti že vnaprej veš, da z njem ne bo nič, nič od nič… Drugo je, če vsaj malo možnosti pustiš odprtih… Odkritost je pa itak prednost:)

Kaj pa na POSLU?:) Tam majo opcije samo, samo naj upajo, da ne gre za malo firmo s skoraj nič stikov…
https://www.youtube.com/watch?v=MgNkJfTfHa4

A ne nisem mislil za fuk, ampak za vezo pa to. Če ti že vnaprej veš, da z njem ne bo nič, nič od nič… Drugo je, če vsaj malo možnosti pustiš odprtih… Odkritost je pa itak prednost:)[/quote]

Hja, ne bom rekla, da veza ni mogoča. Je pa malo verjetna.
Če bi mi bil moški všeč, bi seveda še bila za srečanje.

Pred kaksnim letom se je en moj znanec, za katerega vem, da je vsak vecer sposoben priti do nove zenske, ce ze hoce!, za foro prijavil na nek portal. In, kolikor sem razumel, je zakljucil, da je to potrata casa. Za njega. Za v reali izrazito zadrzane Markote, katerim pa se v virtuali jezik razveze, pa je najbrz cisto okay. Drugace tako nimajo nobenih sans. Torej? Mala malce, ce se morejo leto dni mantrat, da eno prepricajo, da bodo zanesljivi ustrezljivi moziclji. Kaj cemo, zanesljiva sluzba, placa, stanovanje, danes niso zanemarljivi atributi. Pa mi naj nekdo rece, da ena depresivna dolgorocno brezposelna 35-letna siva miska, ki ze leta zivotari skupaj s starsi ostane hladna, ko se ji tip po vec mesecev vstrajno dobrika, razdaja, in ji ponuja resitev iz relativbo brezizhodne situacije. Potem pa se ima tip za tezkega zmagovalca, lol..

Kaj pa na POSLU?:) Tam majo opcije samo, samo naj upajo, da ne gre za malo firmo s skoraj nič stikov…
https://www.youtube.com/watch?v=MgNkJfTfHa4%5B/quote%5D
Ej, dva lesena ziv hudic ne spravi skupaj. Taksni se celo vecnost le gledajo. Tisti komad, “Who the F… is Alice” mi pride na misel. Ko tip 20 let “fantazira” o svoji sosedi. brez da bi z mazincem mignil. Potem pa se zenska odseli, lol.

No, saj, po neki starosti ljudje, ki zivijo na relaciji poso-kuca, druge variante kot poparckati se on-line ali v sluzbi res nimajo. Potej pa je dosti tega odvisno od kolektivu, branze, razmerja M:Z, itd.

Ej, DX, jaz pa ravno na Markote padam 🙂 Pa sem dalec od tega: “depresivna dolgorocno brezposelna 35-letna siva miska, ki ze leta zivotari skupaj s starsi ostane hladna, ko se ji tip po vec mesecev vstrajno dobrika, razdaja, in ji ponuja resitev iz relativbo brezizhodne situacije.”

Ma Markoti smo zanimivi, to se vidi že po tej debati. Tudi tistim, katerim smo dolgočasni. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Si to mislil?

[img]http://img.chan4chan.com/img/2009-04-03/1238782717002.jpg[/img][/quote]
Jup, dost podobna stvar. Kreganje na netu je sicer čist normalna stvar, drugo je pa, če hočeš nekoga v tem “premagat”. Zato bom vedno jst tisti, k bo prvi odnehal, pa naj bo na drugi strani Marko, Lepolaska, Goldie, kdorkoli že. Pustim jim da me “premagajo”, da se lahko potem počutijo vsemogočne. Edini osebek, ki mi pride na misel, ki kolikor toliko podobno razmišlja je samo še kak Robi, drugi ste pretty much fucked up.

Ker recimo, da bi se zdej jst odloču res ustalit z eno, pa se it nek family life, ma ni jebane šanse, da si jo poberem s kšnga tazga portala. To so same nesamozavestne, neambiciozne, nesigurne k*rbice. Enkrat se boš skregu z njo, pa bo že odprla račun na kšnem badooju, twooju. Od tok nesigurne babe pričakovat neko resnost, ali zvestobo, moraš pomoje bit že mau prtegnjen.

V teoriji skoraj vsaka pada na Markota.

Pa tudi sicer, kdo bi se branil ljubeznive, zanesljive in ustrezljive osebe, ki je npr. pripravljena leto dni vloziti v to, da te preprica v svojo pripravljenost prevzeti vse materijalne obveznosti? Marko, pocasi mi bos lahko ze kak honorar nakazal, ko te tako hvalim. 🙂

Problem je, da ni metuljckov, razburljivosti, seksualne privlacnosti. Hkrati pa je prisotne prevec obojestranske zadrzanosti, sramezljivosti., lesenosti, ipd. Pa se srecati se nimate kje. In tudi ko/ce se, se niti opazite ne. Tako da niti ne more priti do cesa vec.

Taksni z razlogom sele kasneje, ko ze imajo solidno sluzbo, stalco, ipd pridejo na vrsto. Pa se to le, ce vlozijo dovolj truda v on-line zmenkarije in dokazovanje vseh teh atributov zenskam, ki si jih v bistvu sploh ne zasluzijo, ki se strogo kalkulativno spustijo v kaj vec z njimi. Pogosto s ciljem imeti otroke.

Pa da ne bi prevec idealizirali Markote (ceprav je tale forumski morda cisto idealen, a ne?). Ta kategorija ljudi ima se pa se osebnih problemov. Ampak ko si 35 letnica zazeli familije, je tako bolj vazno, da je na papirju vse idealno. Problemi pa potem z leti naredijo stalo…

Nekoč je bil en breg Robi, Matkič in Nekultrnež pa sta vestno tolkla po njem.
Ko je Robi postal bad guy, sta postala druga dva navdušena nad njim.
Super, da ste se našli.

Nisi ti nobena prebrisanka. Čisto navadna kurbica si, ki je zraven tega še nategunka. Taprav desc se te ne bi niti s palico dotaknil. Pač paseš se na revežih, kot muha na dreku. Samo ne pozabi: karma is a b.itch!

Luzerka, pri svojih letih bi že lahko vedela, da so ku.rbe tiste, ki seksajo za denar. Jaz pa ne seksam s temi tipi. Saj opaziš razliko, a ne?
Imaš pa izredno všečen nik, zelo ti pristoji.

Pa kaj me neki napadate zdej. Kaj ma veze kaj sm jst doživel in kaj ne, konec koncev mamo vsi najmanj kak Facebook odprt, al pa tist Instagram je zdej dost popularn. Nisi valda slep, da ne vidš kaj se dogaja. Sam ber pod slikami kašni sluzavci fakfehtarski so to. Kje bo normalna ženska to trpela, a si bolan ? Pametna si bo dala profil na zasebno, ne pa da se ji vsak papak tm oglaša in jo nadleguje z nekimi pijačkami, sex ponudbami,…

Ker recimo, da bi se zdej jst odloču res ustalit z eno, pa se it nek family life, ma ni jebane šanse, da si jo poberem s kšnga tazga portala. To so same nesamozavestne, neambiciozne, nesigurne k*rbice. Enkrat se boš skregu z njo, pa bo že odprla račun na kšnem badooju, twooju. Od tok nesigurne babe pričakovat neko resnost, ali zvestobo, moraš pomoje bit že mau prtegnjen.[/quote
Ce se zenskam na teh portalih godi pol tako kot se govori, potem sem preprican, da se tudi kasneje v zivljenju, ko kaj zaskriplje, vracajo gor. Magari, da jim tipi malo na duso popihajo. Tako da je neko nacrtovanje skupne prihodnosti s taksno zensko, le se toliko vecje tveganje. Ampak dolocen profil folka nima neke izbire. In…

Hehe, ti pa imaš računice. A če jo pa spoznaš v reali, recimo v nekem klubu, bo pa po prepiru odšla tja in si tam poiskal drugega. In kje si sedaj ti na boljšem? V vsakem primeru imaš problem, če se ne znaš prepirat oziroma si iščeš neprimerne oziroma sam nisi primeren (vzami, kar ti paše). 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Vsaj en, k je poštekal.

Ti se pa zelo spoznaš?
Kaj je pa to Instagram, to je nek nov portal, kjer visiš ali kaj? Prvič slišim zanj.
Pa ti po FB pecaš bejbe? To pa tudi prvič slišim.

Mah, saj mi je kar malo nerodno. Vidim, da si sicer zelo romantična (zasanjana) duša. :))

Ti si ista butara iz sosednje teme, kjer ropotaš za bogatinčkom ane? Seveda ne boš priznala kaj si. Ampak meni je tako vseeno. Kurbica si, in kurbica ostaneš. Pa še nategunka. Bogi tipi, ki ti nasedejo.
Lahko glumiš kakor hočeš. Namen je tisto kar šteje. Če bi bila res iskrena, kot tukaj prikladno lažeš, bi v svoj profil napisala, kar si nam tule v tvojem prvem postu. Pa da vidimo, kje bi se našel še kdo, ki bi prasico izkoriščevalsko peljal na drink. Fuj.

Ja sej, vi vidte samo 2 načina si dobit babo, ker nimate muda pristopt do nobene se pa pijani vlečete po diskačih, kjer vm ponavadi ne rata nč “rečete nobene pametne nikjer”, pol pa spet nazaj težit na portale. Kaj pa takmu še preostane…

Na teh portalih je toliko vabil na pijačke, tortice, pice, v kino, da se ne da sfolgat. Samo najboljše izbereš.

Ti bi spet nekaj “dobil”…. Pojdi na sejen in tam dobi kako žival, če že imaš tako silno potrebo nekaj dobit.
A to za v kletko rabiš?

V enu stvari ti dam pa vseeno prav. Nisi kurbica. To bi bil zate kompliment.

Sej to. Glih take so najhujše za kšno resno zvezo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close