Glede iskanja žensk na ljubezenskih portalih…
V enu stvari ti dam pa vseeno prav. Nisi kurbica. To bi bil zate kompliment.
In hkrati žalitev za vse poštene kurbe!
Pa kaj me neki napadate zdej. Kaj ma veze kaj sm jst doživel in kaj ne, konec koncev mamo vsi najmanj kak Facebook odprt, al pa tist Instagram je zdej dost popularn. Nisi valda slep, da ne vidš kaj se dogaja. Sam ber pod slikami kašni sluzavci fakfehtarski so to. Kje bo normalna ženska to trpela, a si bolan ? Pametna si bo dala profil na zasebno, ne pa da se ji vsak papak tm oglaša in jo nadleguje z nekimi pijačkami, sex ponudbami,…[/quote
Tega, kaksne capabilities ima kak portal za zmenkarije, zal ne vem. Ce se da prijaviti in svoj profil skriti, da je viden le tistimi, ki jih ti kontaktiras, potem res ne vidim razloga za neko pritozevanje zensk. Pa se naj naucijo bolje ocenjevati tipe, ce jim kaj ni vsec. Tisti sesti cut ali kaj ze. 😀
Sicer pa se mi zdi, da se zenskam kar dopade, ko jim tipi pisejo kako lepe so ali kaj ze. Sploh, ce v bistvu splod niso. Da ne? 😀
Načinov je toliko, kot je ljudi. Point je bil v tem (se mi je zdelo, da je očitno, pa vidim da enim ni), da če ima nekdo namen it stran od tebe, se bo vedno vrnil k svojemu načinu, ki ga najbolje obvlada. Kaj pa je bil tvoj point?
In kje je fora bit na dating portalu in met skrit profil ? A ni glih to vs point, da si na razpolago vsakmu, k mim pride ? Večja izbira pa to.
Načinov je toliko, kot je ljudi. Point je bil v tem (se mi je zdelo, da je očitno, pa vidim da enim ni), da če ima nekdo namen it stran od tebe, se bo vedno vrnil k svojemu načinu, ki ga najbolje obvlada. Kaj pa je bil tvoj point?[/quote]
Najlažji način za žensko pridt do deca, v najkrajšem možnem času, je na zmenkarskih portalih. Ti, kot izkušen uporabnik tega dreka bi to mogu vedt. In to je bil moj point, zdej mi dej pa mir.
Načinov je toliko, kot je ljudi. Point je bil v tem (se mi je zdelo, da je očitno, pa vidim da enim ni), da če ima nekdo namen it stran od tebe, se bo vedno vrnil k svojemu načinu, ki ga najbolje obvlada. Kaj pa je bil tvoj point?[/quote]
Najlažji način za žensko pridt do deca, v najkrajšem možnem času, je na zmenkarskih portalih. Ti, kot izkušen uporabnik tega dreka bi to mogu vedt. In to je bil moj point, zdej mi dej pa mir.[/quote]
Torej je najboljše, da si jo dobiš s portala, tako boš vsaj vedel, da si pravi zanjo. Kajti, če taka ostane s teboj, pol si res ena A, saj je še vedno s teboj, kljub temu, da bi z lahkoto šla z drugim. Evo, še moj point. 😉 Zdaj pa daj ti mir.
Uboga mati tvoja…
Ce ga noben ne more videti potem tudi jaz ne vem v cem je smisel. No, morda da fibce pases. Ce pa ga lahko “pokazes” le izbranim, tistim, ki se jih npr. sam odlocis kontaktirati, ker te “nadlegovanje” drugih moti, je pa druga stvar.
Kakorkoli ze, vsak ima moznost vsakega ignorirati. Pa kaj ce te drugi ne vem kaj ze pisejo. Kot da se zenska ne more ukvarjati le s tistimi, ki ji je.
Po moje gre pri pritozevanju raznih zensk nad tipi na teh portalih bolj za to, da pri par izstopajocih frajerjih, s katerimi si bi one zelele kaj resnejsega pac nimajo sans, ker so dalec od njihove lige, potem pa se fokusirajo na vse ostalo, negativno.
če je slo trg preMAJHEN, potem je tu še tujina. Pa nisem dolg na trgu ampak nekak
… glih tiste samozavestne, razborite, +naboj za znoret, noči kratke, s strupniki, pa s ciljem – ne pustijo “namir”. Al pa drugače, ne razumejo …. NE, hvala.
Mi razložite punce, kako to, da ne sprejmete NE, dost je bilo? Ok, lahko rečejo ne, pol si pa najhujš prasec, pa vse možne pridevnike dodajo… jp, potem res nimam veselja…
[/quote]
Ah, tega sranja je se pa se. Vsepovsod. Zal.
Najraje se dogovorim za srečanje v času malice, da mi časti malico. Glede na to, da delam tudi popoldan, je to relativno enostavno speljati.
Je troll.
Kar pa še ne pomen, da take ne obstajajo.
Ej, jaz ji pa kar verjamem. Sem tudi jaz spoznala dva podobna primerka. Sicer ne na zmenkarskem portalu ampak ko sva z dedcem preko oglasa prodajala prejšnje stanovanje. Sta se oglasila dva, mož in žena, kao kupca. Sta mi bila takoj nekam sumljiva. Ker je bilo tik pred dopusti, sem sprva mislila, da sta si prišla dodobra ogledati stanovanje, ki bo poleti prazno, torej kot nalašč za vlamljanje. Pa ne. Ob sobotah in nedeljah sta imela navado hoditi na “oglede” nepremičnin, čeprav nista nameravala nič kupiti. To jima je bil hobi. Sicer nista bila toliko “lačna” kave in tortic, kot družbe. Jbg, sta potem priznala, da sta brez prijateljev.
Mislim… svašta imaš, res.
Ej, jaz ji pa kar verjamem. Sem tudi jaz spoznala dva podobna primerka. Sicer ne na zmenkarskem portalu ampak ko sva z dedcem preko oglasa prodajala prejšnje stanovanje. Sta se oglasila dva, mož in žena, kao kupca. Sta mi bila takoj nekam sumljiva. Ker je bilo tik pred dopusti, sem sprva mislila, da sta si prišla dodobra ogledati stanovanje, ki bo poleti prazno, torej kot nalašč za vlamljanje. Pa ne. Ob sobotah in nedeljah sta imela navado hoditi na “oglede” nepremičnin, čeprav nista nameravala nič kupiti. To jima je bil hobi. Sicer nista bila toliko “lačna” kave in tortic, kot družbe. Jbg, sta potem priznala, da sta brez prijateljev.
Mislim… svašta imaš, res.[/quote]
V ZDA je normalno, da te nepremicninski agent vozi okoli na oglede, itd. In tako sem pred leti prebral zgodbo ene stare tete, ki je glumina bogato dedinjo, si ogledovala milijonske hise, razni agentje pa so ji usput placevali fina kosila in vecerje, se po nakupih so jo vozili, urejat razne zadeve, kupovali hrano, itd. Hudo…
Mislim… svašta imaš, res.[/quote]
V ZDA je normalno, da te nepremicninski agent vozi okoli na oglede, itd. In tako sem pred leti prebral zgodbo ene stare tete, ki je glumina bogato dedinjo, si ogledovala milijonske hise, razni agentje pa so ji usput placevali fina kosila in vecerje, se po nakupih so jo vozili, urejat razne zadeve, kupovali hrano, itd. Hudo…[/quote]
Ja saj, tako kot tista princesa, ki za seboj pušča dolgove. Jo tožijo hotelirji, draguljarji, …Mislim česa se vse folk ne spomni ej… jao jao. In tadva sta še vse priznala, potem, ko smo bili že taki “prjatli” :))
niti ne.
jaz padam na aktivne moške, ki imajo 5 žensk na enkrat, ker jim ena ne “da” dovoljkrat ali pa samo za futranje ega.
nič ni bolj fukiš kot spoznat kakega novega prodajnika, s katerim nisi neposredno poslovno povezan, ko je tip že tako sam po sebi PRODOREN :)))) ga 3 tedne mešat s pokvarjenimi maili in ku*birskimi slikicami in se nato z njim dobit in živalsko nažgat. 🙂 in ko ti čez 2 tedna po tistem, ko se prvič srečaš, napiše, da imaš tako dobro športno rit, da bi te najraje nažgal kar na konferenčni mizi v svoji lastni firmi…
submisivni tihi opazujoči moški so mi totalno nezanimivi – še več – gredo mi na živce.
jaz hočem aktivnega, seksi, fukiš moškega, ki bo zrihtal en dober viski, jaz pa njemu ubijalske petke, samostoječe črne nogavičke, horny pogled s potrebnimi učki , divjo blond grivo las in toliko seksa, kolikor zmore 🙂 in da me z roko čez usta utiša, ko mi prihaja v pisarni 🙂
Spet bo materjala za drkat fantje…
a lahko tudi s curakom .. ali je to prenevarno ♥
a lahko tudi s curakom .. ali je to prenevarno ♥[/quote]komot, ce imas dva.
a lahko tudi s curakom .. ali je to prenevarno ♥[/quote]komot, ce imas dva.[/quote]
1:0 za Markota :)))))))
[img]http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/a4YpDvp_700b_v1.jpg[/img]
ekspert za vse spet zastonj razdaja svoje znanje o ženskah :)))) saj ti bomo še verjeli, če boš do novega leta našel kakšno dovolj zadeto ali v komi, da se boš lahko pohvalil, da si ga letos vsaj enkrat namočil :))))
a lahko tudi s curakom .. ali je to prenevarno ♥[/quote]komot, ce imas dva.[/quote]
pikec … napačnemu se ponujaš ☺
Forum je zaprt za komentiranje.