Glede iskanja žensk na ljubezenskih portalih…
Oj,
Dodajam še 2a in 2b teorijo:
2a) Lažni profili, slike (retuširane ?) pobrane iz različnih FB profilov realnih punc (za katerimi stojijo tipi)
2b) Isto kot zgoraj, s tem da so v ozadju administratorji/moderatorji spletne strani, da tako umetno zvišujejo ponudbo oz., da se denar obrača za različne storitve, ki jih ponujajo (da vidiš skrite lajke, da lahko “obiskane” profile ti prej kontaktiraš, ipd.).
Pač ve se, da tudi za nick-i na podstraneh ProPlusa (bibaleze, 24ur,…) stojijo novinarji sami, da se tako umetno zvišuje gledanost oz. nabija poste.
In kaj ste pričakovali? Zbor nedolžnih deklet v najlepših 20-ih letih? Zbor idealnih žensk, s poštenim karakterjem, lepim vedenjem in s prisrčnim obrazom?
Normalen moški si bo žensko brez problemov poiskal v reali. Ostali se sankajte.
Dodajam še 2a in 2b teorijo:
2a) Lažni profili, slike (retuširane ?) pobrane iz različnih FB profilov realnih punc (za katerimi stojijo tipi)
2b) Isto kot zgoraj, s tem da so v ozadju administratorji/moderatorji spletne strani, da tako umetno zvišujejo ponudbo oz., da se denar obrača za različne storitve, ki jih ponujajo (da vidiš skrite lajke, da lahko “obiskane” profile ti prej kontaktiraš, ipd.).
Pač ve se, da tudi za nick-i na podstraneh ProPlusa (bibaleze, 24ur,…) stojijo novinarji sami, da se tako umetno zvišuje gledanost oz. nabija poste.[/quote]
Zato pa, če kdo uporablja, naj uporablja brezplačne portale za spoznavanje. Če še kak obstaja, ne vem. Nekoč je bil recimo Netlog. Tam je manjša verjtnost za kake 2A in predvsem 2B.
Netlog pa Hi5 sta bla čist normalna omrežja. Tm ni bil point samo babe iskat, jst sem se zajebaval z vsemi gor.
Hi5… joj… mislim, da sem bil celo na njem nekaj časa izpred let. Kako je pa sploh kaj z NetLog-om ? Kdo ga sploh še uporablja ?
Noben. Ker ne obstaja več.
S tem se strinjam. Sama sem gor zdržala celo par tednov.
V 1. točki se zdaleč ne najdem.
V 2. točki se deloma najdem, ker sem res dobivala komplimente, katerih pa nisem prišla gor iskat, saj obisk portala ni bil s tem namenom. Ne strinjam se s tem, da se nisem želela dobiti z nobenim. Imam namreč ravno kontra izkušnjo- moški so se kar usrali in si ne upali dobit z mano, še sploh, če so videli sliko. Takšnih nesamozavestnežev še nisem nikjer srečala. Dobivala sem komentarje v smislu “kaj se bi z njim dobila, ker je grd” in kako jaz sigurno želim nekoga lepšega in podoben bla bla bla. No, ko se mi ni bilo več za brati teh bedarij, sem odšla s portala. Eden je celo imel pogum se srečat, ampak se je zagledal vame in sem potem jaz imela problem mu dopovedat, da žal ni obojestransko. Ni me pa motil njegov videz ampak karakter.
Zakaj so te sploh klikal, če so ti potem govoril, da si tako ali tako predobra za njih ? Kiri luzerji…
Dobil sem en kup “JA-jev”, pa nobenega sporočila, v katerem bi napisala svoj e-mail, kamor jo lahko kontaktiram, ker redko kdo plačuje tisto sranje od ona-on (tiste “bonus” sporočila sme pa že zdavnaj pokuril, ene 3 sem imel). No potem pa napišeš v opis, da boš svojo sliko poslal po e-mailu, ti pa administracija portala zavrne spremembo opisa.
Saj iskanje partnerja preko medijev obstaja že zelooo dolgo. Ko še ni bilo interneta, se je pa iskalo preko tiska. Slučajno sem naletel na tale dva. Zakaj sem se pri tem najprej spomnil na Oneta, je iz vsebine jasno (čeprav je marko tisti, ki ima s tem bogate izkušnje:
Tega pa ne vem kateri bi pripisal. Včasih je bila tu prisotna katenjka, ki je bila pesniško navdahnjena:
Nekoč smo mulci, stari 13-15 let, brali Anteno. Tam je bilo na zadnjih straneh polno takih oglasov osamljenih duš.
niti ne.
jaz padam na aktivne moške, ki imajo 5 žensk na enkrat, ker jim ena ne “da” dovoljkrat ali pa samo za futranje ega.
nič ni bolj fukiš kot spoznat kakega novega prodajnika, s katerim nisi neposredno poslovno povezan, ko je tip že tako sam po sebi PRODOREN :)))) ga 3 tedne mešat s pokvarjenimi maili in ku*birskimi slikicami in se nato z njim dobit in živalsko nažgat. 🙂 in ko ti čez 2 tedna po tistem, ko se prvič srečaš, napiše, da imaš tako dobro športno rit, da bi te najraje nažgal kar na konferenčni mizi v svoji lastni firmi…
submisivni tihi opazujoči moški so mi totalno nezanimivi – še več – gredo mi na živce.
jaz hočem aktivnega, seksi, fukiš moškega, ki bo zrihtal en dober viski, jaz pa njemu ubijalske petke, samostoječe črne nogavičke, horny pogled s potrebnimi učki , divjo blond grivo las in toliko seksa, kolikor zmore 🙂 in da me z roko čez usta utiša, ko mi prihaja v pisarni :)[/quote]
Ma daj nehaj srat. Ko je kakšen tip začel tu o tem , da ne vidi smisla v resni zvezi, ker so babe za seks vedno na razpolago, si ga užaljeno zaključila, da spoštuješ samo dedce, ki imajo zvezo z eno žensko, potem si se začela hvaliti z neko zvezo z enim starejšim. Zdaj si pa ti naenkrat ena free ženska, ki ful okoli tipe za seks išče in se prosto dol daja. ma nehaj srat že enkrat, ker si si tukaj izmislila že preveč teorij o sebi.
niti ne.
jaz padam na aktivne moške, ki imajo 5 žensk na enkrat, ker jim ena ne “da” dovoljkrat ali pa samo za futranje ega.
nič ni bolj fukiš kot spoznat kakega novega prodajnika, s katerim nisi neposredno poslovno povezan, ko je tip že tako sam po sebi PRODOREN :)))) ga 3 tedne mešat s pokvarjenimi maili in ku*birskimi slikicami in se nato z njim dobit in živalsko nažgat. 🙂 in ko ti čez 2 tedna po tistem, ko se prvič srečaš, napiše, da imaš tako dobro športno rit, da bi te najraje nažgal kar na konferenčni mizi v svoji lastni firmi…
submisivni tihi opazujoči moški so mi totalno nezanimivi – še več – gredo mi na živce.
jaz hočem aktivnega, seksi, fukiš moškega, ki bo zrihtal en dober viski, jaz pa njemu ubijalske petke, samostoječe črne nogavičke, horny pogled s potrebnimi učki , divjo blond grivo las in toliko seksa, kolikor zmore 🙂 in da me z roko čez usta utiša, ko mi prihaja v pisarni :)[/quote]
Ma daj nehaj srat. Ko je kakšen tip začel tu o tem , da ne vidi smisla v resni zvezi, ker so babe za seks vedno na razpolago, si ga užaljeno zaključila, da spoštuješ samo dedce, ki imajo zvezo z eno žensko, potem si se začela hvaliti z neko zvezo z enim starejšim. Zdaj si pa ti naenkrat ena free ženska, ki ful okoli tipe za seks išče in se prosto dol daja. ma nehaj srat že enkrat, ker si si tukaj izmislila že preveč teorij o sebi.[/quote]
To bo!
-;))))
Spet si izmišljujete dejstva. :))
Jaz spoštujem moške, ki imajo (nadpovprečen) odnos do življenja generalno: do svoje službe in dela, do svojega prostega časa, do svoje partnerke. Do ljudi, ki so v svojem bistvu garači. Ob tipih ala Matkič, ki mu je življenjski cilj funkcionirat po liniji najmanjšega odpora na vseh področjih, mi gre na kozlanje – ni večjega turnoffa zame.
Ja, res je car moški (ali ženska), ki mu uspe bit 20…40… let z istim partnerjem in ga po vsem tem času še vedno ima za fu.kiš deklico. To ne pomeni ultimativne zvestobe, ampak spoštovanje ekonomsko-socialne naveze (kar partnerstvo je). Nedozorelim moškim (in ženskam), ki se nalivajo po gostilnah in imajo izjave v stilu “če sva prava drug za drugega, se nama ne bo treba trudit”, se o tem ne sanja. Tak odnos je neumen. Če od poklicnega športnika slišite “sem se moral trudit za rezultate in ugotovil, da to ni zame, ker mi ni bilo lahko”, boste rekli, da je zabit kot noč (kaj je pa pričakoval?!?), imate pa enaka pričakovanja od svojega lajfa in partnerstva.
Partnerstvo je je.ba. Vedno, ko mine prvih par let, so obdobja, ko je zaj.ebano težko, da te prime, da bi odnehal. Če ne veš, kaj in zakaj delaš, tudi odnehaš. No, in tu je razlika med Moškim in Žensko ter 40-letnih otrocih brez življenjskih izkušenj, ki poznajo samo vatko, kamor so jih zavijali starši.
Ne moreš brez mene, Lepolaska aka NM3w 🙂
si pač tu vsak dan, tudi če mene vmes xy časa ni :)))
če to zate pomeni, da jaz ne morem brez tebe in bolj mirno spiš, ko se v to prepričaš… :))) izvoli
mogoče sem tudi jaz ena od tistih, ki te vse zaljubljene okrog šankov osvajajo ;)))))
Če Matkič živi po liniji najmanjšega odpora, je to njegobva stvar. zakaj bi morali vsi ful nekaj vlagat v nekaj?
Po enostavni matematiki večina ljudi ni nadpovprečnih. Kaj je narobe, če se nekdo zadovolji s pod -povprečjem?
Če se ZADOVOLJI, ni problema, problem je, ker se ne zadovolji in je surla do kolen, ker ženske s tem niso zadovoljne – vsaj dobre ne :)))
Če si zadovoljen s podpovprečjem, ti pritiče tudi taka ženska, grda, debela, zanemarjena, po možnosti brez službe, itd.
Ampak neee, Matkič bi najbolj užival ob eni, ki zasluži 5000/mesec, da bi še njega vzdrževalain ga zraven častila, kolk je sposoben :))))))) prav v vrsti čakajo take nanj :)))))
Pa saj tu je hec Spider, jaz sem napram moji celi generaciji nadpovprečen, glede na to da jih 50% nima služb, 20% skače po tujini in dela knauf ipd. težaška dela, enih par ima šiht po vezi pa vseeno samo za 10% višjo plačo od mene…….. ostali pa še kvazi študirajo.
Samo Lepolaski to ni jasno, kot mnogim drugim ne, da je čas po letu 2010 glede kariere drugačen kot je bil pri 2000 +/-………..
Jaz dobim vsak mesec izplačila cca. 770€ pa sem oddaljen od šihta 2km, se pravi prevoznih je 10€….. zdaj pa izračunajte mojo ”minimalno” plačo o kateri govori lepolaska in ribica…. je ni, ker jaz že odkar sem na tem delovnem mestu nimam minimalca. Samo pač težko dopovedat to blondinkam, kot vedno.
Tolko za info minimalna plača je cca 560€, če pa se upošteva dodatna splošna olajšava pa 603€….. in meni se ta olajšava ne upošteva in dobim potem pri dohodnini še za 70% ene plače vrnjeno.
Kakorkoli, kot sem že napisal, druge generacije, drugi Svet…. tako kot moji babici ni jasno kako foter še pri 61tih ni v penziji, tako mojemu fotru ni jasno kako ne morjo eni dobit šihta če ga je on dobil takoj v sredini 70tih, tako 30 in nekaj letnikom ni jasno kako imamo mi tako nizke plače in smo kao nesposobni. In tako bo šlo v nedogled.
Daj matkič, ne bluzi.
Nismo vsi tvoje generacije zabluženi.
Kar se mojih sošolcev tiče, smo večinoma lepo po službah. Ne rečem, da smo jih takoj našli, smo jih pa našli. Ja, ena je v tujini, na Kanarcih, z bajno plačo. Za ostale pa smo večinoma kar lepo ostali v Slo.
Večina živimo na svojem, sicer v najemu, ampak ne zajedamo staršev. Ne čakamo, da se babica stegne, da bi kaj podedovali.
A ti razumeš da je njegova generacija samo leto, torej če nista isti letnik nisi njegove generacije kajne? In vsi imate šihte za nedoločen čas predvidevam? Že to da toliko veš o njem pomeni da redno tukaj gori spremljaš njegove prispevke in nisi nič boljši od njega, če ne kar slabši, ti se skrivaš pod spremenljivimi nicki on je vsaj skoz Matkič….
Osebno sploh dvomim da imaš službo kaj šele višjo plačo od njega.
Place v Sloveniji pa res niso ne vem kaj. Slovenski direktorji, z izjemo dveh ali treh, sluzijo do 10k neto. Vecinoma pa domov prinesejo se precej manj. Sicer se lahko s 5-10k krasno zivi. Vendar…
Vecina teh direktorjev je “porocenih” s sluzbo. Tako pa je bilo ze dolga leta prebijanja do direktorske pozicije/place. Enim to ustreza. Vecini pa ne. Pa se nobene garancije nimas. Koliko ljudi zivi za sluzbo pa nikamor ne “prileze”?
Vecina iz perspektive povprecne slovenske place ob taksnih dohodkih seveda omedleva. In dejansko se lahko bolj komot zivi. Vendar komfort & status marsikomu ne oddehta cene, ki bi jo moral placati. Dejansko mora vsak pri sebi ugotoviti kaj mu je (kdaj) bolj pomembno. Ljudje se razlikujemo.
Ej, ne vem točno koliko je star, domnevam pa, da je nekje proti 30. Torej mojih let. Kako leto gor ali dol.
Različno, eni imamo za nedoločen, drugi za določen čas. Pri meni je trajalo 3 leta po eno leto za določen čas, zdaj je pa za nedoločen. K sreči. Pri ostalih pa različno. Ni idealno, daleč od tega. Ni pa tako grozno kot tvezi matkič.
Žal ne spremljam vseh njegovih postov, ker jih je ogromno. Je pa dovolj, da vem, da je nekje mojih let, da se šlepa na babico in mamo, ker se to ves čas hvali. Pa da je na minimalcu se ves čas piše. Ostalega pa res ne vem.
Matkic je pragmaticen tip, ki se zelo dobro zaveda cene visje place.
Na portalih so same luzerke. NIma smisla. Nobene lepotice. Vsaka lepotica si komot dobi tipa, ne rabi it na portal. Tam ostane le škart od babnic.
Forum je zaprt za komentiranje.