Glede iskanja žensk na ljubezenskih portalih…
In. Oglaša se 10 krat več moškega škarta.
Tiste, ki so pri 35+ samske, niso normalne.
Jaz sem se prijavila pred leti na enega od portlov. Ko sem že skoraj obupala, da bi se skom ujela v dopisovanju , pa me je kliknil on. Na začetku sem na njegova sporočila odgovarjala samo iz vljudnosti, ker je bil nevsiljiv in nekako prijeten, vendar se mi je zdel dolgočasen in sem si ga predstavljala, da je v živo en predebel in len dedec, ki me sigurno ne bi privlačil.
Vseeno sem vztrajala, da bi ga bolje spoznala , čeprav brez pričakovanja, dabi me kdaj pričel resno zanimati. Po pol leta dopisovanja se je nekaj v meni prebudilo, nekaj lepega……..Nisem mogla verjeti, da se to dogaja meni, saj sem se zaljubila vanj, v virtualnega prijatelja. Še dva meseca je rabil vložiti svoje maksimalne in ne preveč vsiljive sposobnosti pregovarjanja, da bi bil pa res že čas, da se osebno srečava. Kako naju je bilo oba strah, da bo ljubezen izginila v tistem trenutku, ko se bova zagledala, da se bo razblinila, kot milni mehurček…..
Zgodilo pa se je, da sva očarana strmela drug v drugega in presrečna ugotavljala, da sva si v živo všeč tako zelo, kot je najbolj mogoče. Še isti dan sva se znašla v ljubezenskem objemu, ki je trajala….., žal samo dve leti, saj mi je nenadoma umrl. Nikoli ga ne bom pozabila, bil je in bo vedno….ljubezen mojega življenja.
To je moja resnična zgodba.
Sem začel brati pa sem si mislil: No pa ni vse tako slabo.
…potem pa šok. Kakšen šok…groza.
Upam, da najdeš koga, ki te bo odrešil.
Mah, to je spet tist bolan troll…
Na teh portalih se še na debele in grde lepijo sluzavci, ki začnejo z osladnimi kako si lepa, kako si kjut, kako seksi si.
Ja in? Dejstvo je, da “normalnih” res ni na teh portalih. Normalnih v smislu, da bi bile neke oh in sploh ženske z resnimi nameni. So bolj škart roba. Dejstvo pa je tudi, da na teh portalih iščejo moški, ki si drugače težko najdejo žensko. V bistvu ste si kar podobni, torej kompatibilni. Samo priznat si nočete tega. Ženske mislijo, da so predobre za tamkajšnjo ponudbo, moški pa imajo isot mnenje o sebi. Znižajte apetite in dobro se poglejte vogledalo, pa bo.
Primerek zakompleksanosti. Daj sprosti se. Moje kolegice gor so bile same hude mačke in tudi inteligentne. Greš na portal iz zabave, ampak slej kot prej se najde sorodna duša in prijateljstva. Razen, če je s teboj kaj narobe. Če si 1x razočaran ni pravilo, da boš vedno.
Tvoje kolegice so vse luzerke, pa nobena ni inteligentna, ker če ne se ne bi družla s tabo.
Ah daj no, ne stresat jeze, če so te zavrnile. Vedno me nasmejiš.
Ah daj no, ne stresat jeze, če so te zavrnile. Vedno me nasmejiš.[/quote]
Odjebaj troll umazan.
Ah daj no, ne stresat jeze, če so te zavrnile. Vedno me nasmejiš.[/quote]
Vsaka, ki njega zavrne, je neinteligentna. Zato pa pravi, da so vse ženske neumne. :))
To bo ja luzerček. Lepo si se potolažu zdej.
Ali bi lahko dobil na veselici kakšno žensko za ljubezensko področje .
Vcasih porajtam kako fantje in punce poljubljajo na veselicah .
Ali je kakšna samska punca na veselici da jo bi spoznal .
Forum je zaprt za komentiranje.