Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Glede nošenja prstanov – osebnost

Glede nošenja prstanov – osebnost

Članek glede nošenja prstanov: http://www.zadovoljna.si/clanek/news/prst-na-katerem-nosis-prstan-razkriva-kaksna-oseba-si.html

Jaz bi rekla, da za mene kar drži. Mogoče se s tistim o pameti ne bi ravno strinjali tisti, ki me poznajo, ampak načeloma pa bi rekla, da kar drži.

Sem pa ena izmed tistih, ki ne nosimo prstanov.

Motijo me zenske ki ne nosijo prstanov. Potem ne ves pri cem si 🙂 Ze to da “koruznica” nima prstanov je zame enigma, no da porocene zenske ne nosijo prstanov je pa (vsaj zame) zelo cudno.

Je veliko več poročenih moških, ki ne nosijo prstanov. Sicer pa, jaz jih ne nosim, ker nisem poročena, pa tudi ne koruznica.

Bom obrnil zadevo. Zakaj porocene zenske in oddane zenske ne nosijo prstanov? Za vecino moskih je to znak za akcijo 😉

Različni razlogi so: nekatere so alergične na kovino, druge imajo tako službo, da je prstan moteč oziroma jih ovira pri delu, nekatere pa skrivajo, da so poročene (enako kot moški)….Jaz bi prstan vsekakor nosila.

Zakaj večina poročenih moških ne nosi prstanov?
Zakaj koruzniki sploh ne nosijo prstanov?

Jaz ne nosim prstanov, ker mi gredo na živce. Me ovirajo. Nisem poročena.

Hmm, ne nosim ga zaradi službe, tako delo, da ga je škoda. Prej sem ga nosila na sredincu, potem kasneje drugega na prstancu, zdaj sem pa brez. Ga nataknem za kak fensi dogodek, vendar ne poročnega. mi je en drug mnogo bolj pri srcu.
m111, jaz namesto prstana uporabim jezik, pa se točno ve, kaj in kako. Res pa, da sem u iber čudna.

Ce to prevedem v moski jezik: nekatere zenske imate rad da se drugi moski se malce slinijo okoli vas 😉 Razumem. Pase … 🙂

M111, daj ti raje povej, katera poročena oziroma oddana te je zafrknila. :))

Bolj je nek običaj star ali zastarel, manj je zanimiv.
In to velja za poroko in za nošenje prstanov.

:-))
Ko boš velik, boš razumel, da se slinijo ne glede na prstan…včasih še bolj, ker tiste znajo držat jezik za zobmi. Ah, mladost, mladost.

Hmmmmm 🙂

Hmmmmm :)[/quote]

Se mi je zdelo, da te nekaj žuli. Zakaj je pa nisi direktno vprašal? Tako pa tavaš v temi.

Še eno “strokovno” čitivo.

Ne nosim. Mene prstan tišči.

Kazalec ali pa brez prstanov, ker me motijo. Ni glih vse res ampak je bilo smešno za prebrat. 🙂

Odkar sem skoraj pustil prst na eni kljuki od težkih železnih vrat, prstan počiva nekje na varnem 😛
Zaradi tega niti ne čutim nekega blaznega navala žensk, da se ga ne bi mogel ubranit…

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Nosim prstane, ampak tale članek mi je podoben vedeževanju in ostalemu sranju. Dejansko samo še čakam, da kdo objavi, na kakšen način in kolikokrat kdo serje…le kaj bi to pomenilo, kakšno osebnost lahko pripišemo človeku. Bedarije.

tema je čisto za časom
sedaj je vprašanje na katerem prstu katere roke nosijo prstane gay-poročeni in na katerem gay- poročene ☺
da se ločijo od hetero … a bodo tudi to “ukradli”, da se nosi na prstancu ☻

Po tem, kako lulamo moški, ženske menda že ugotavljate, če je moški pravi. 🙂

Po tem, kako lulamo moški, ženske menda že ugotavljate, če je moški pravi. :)[/quote]

Ne, po tem se ločijo prašiči od neprašičev.

Po tem, kako lulamo moški, ženske menda že ugotavljate, če je moški pravi. :)[/quote]

Ne, po tem se ločijo prašiči od neprašičev.[/quote]

nope – ločijo se ščeneta od psov ☺
tebe še ščene z odporom poščije ☺

[/quote]
Ha, ha, res Robi, če moški lula sede zame odpade. :))

Nošenje prstana je stvar posameznika….
Sama ga ne nosim več, čeprav sem poročena. Nosila sem ga zelo dolgo, mož nikoli….njegovo mnenje je da se zaveda da je poročen. Tudi meni je bilo dovolj….sem ga pospravila v skrinjico.
Nošenje prstana podpiram pri obeh spolih. Ne obsojam pa nikogar…svobodna volja, kakor kdor želi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close