glejte…
Ejla, Seba, sem to jutro semkaj kliklnila prav zato, ker sem ti obljubila, da bomo mislili nate in da bomo vsaj nekaj časa s seboj. Evo mene tuki … spodaj pa imam košaro …….. ???????????? Tako, da te lepo pozdravljam, potem grem najbrž nekaj malega za kosilo pristavit, potem pa grem ………?????????
Ja, Barbi, kar naredi si ga, saj ni težko. Jaz sem ga včasih naribala … tam na oknu, seve, da nisem preveč jokala zraven, potem sem ga zalila s suho juho, dodala malo kisa in naribanih jabolk, še malo posolila in … eto ti ga na, je bil tako doooooooooooooooooobbbbeeeeeeeeeeerrrrrrrrr, da si lahko samega jedel !!!
To je juha – voda, v kateri se kuha kos suhega mesa ali zašink, ali suha rebrca ali kosti suhega mesa, skratka, tista, v katero se ponavadi tudi riž zakuha. Super juha, res enkratna ! Vendar ni nujno, veš Barbi, da hren s tem “upariš”, jaz sem naribanemu hrenu prilila vročo juho in na ta način malo ublažila njegovo moč, lahko mu dodaš le malo vode, kisa, olja, soli in naribanih jabolk, pa je prav tako dobro! Veliko užitkov in srečno roko pri pripravi.