Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek glejte…

glejte…

Veš, kaj bom jaz danes pripravila? Suho juho z rižem (kakšna suha juha je, najbrž kot prebivalec KR veš, kajne?), potem bom poleg suhega mesa narezala na krožnik surovo čebulo, jo posolila in se je najedla.Obožujem namreč surovo čebulo, žal pa jo lahko jem le, kadar sem dva dni doma !!! Poleg bo še hren,jasno, pa krompirjeva solata z veliko čebule in dvemi vmešanimi kuhanimi jajci, pa tudi regrat bo, za tiste, ki krompirjeve solate ne jedo prav radi. Regrat bo pa z ocvirki (pancetnimi !), pa z jajčki in dvema vročima krompirjema. To bo za danes vse, je še jutri en dan !!!

Jutri pa bo goveja juha, čisto malo, z vlivanci, pa pražen krompir s kančkom rdeče paprike, pa pečeno puranje stegno, pa regrat, jasno !!!! Če pa ne bo kromprija, bodo pa skutni cmoki, o tem se bomo še odločili. Jaz imam krompir tako rada, da bi lahko bil od jutra do večera poleg vsake reči, drugi imajo pa radi tudi kaj drugega. Če torej ne bo kromprija, bodo lahko skutni cmoki, ali pa bo dušen riž. Neka že bo!

Sladica ? Potica !

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Uf Marička!Ku si ti fejst!
A veš zakaj?
Kdor tako obožuje krompir,kot ti…..je ZANESLJIVO lahko moj ta boljš frend!
Tud jaz bi lahko jedel krompir s krompirjem ob krompirju…in to trikrat na dan!
Cmoka!!!!
:-))))

Kristus !
skutni cmoki , joj kako so bili dobri ….ne morem pozabit .
hehe sem se nasmejala ko si rekla jutri je še en dan :)))))))))))))))))) pa še res je , tud jutri bo treba jest .

Ja..tud jutri bo treba jest ja…..ma upam,da bo jutri tašča kuhar,ker meni že zmankuje idej in volje tiste lonce prekladat…..

Pa naredi vse v enem piskrčku. Enolončnico mislem , ma je jest ne maram. Praši taščo prav ljubeznivo , bi ali ne bi jutri kuhala ona …

Mineštro pa večina naše družine obožuje!!!!Sam kar precej se zamudim z njeno pripravo…
Glede tašče bo pa tako: Kar na vrata se ji bomo naslikali…pol pa naj rodi stvori….:-)))
Btw.: jaz imam svojo taščo rad! (a sem normalen?) 😉

Mhm si.
Tudi jaz sem imela svojo taščo zelo rada . In ona mene.
Bila je najboljša tašča na svetu in imela sem jo najraje !

tko da ja , si normalen v tem smislu hehe ker v drugem pa ne vem :))))

:-)))

:))))))))))))
oki
zdej pa moram it lonce metat ..
dijoo

Bodi cool!
Zabriši jih v kontejner!
;-)))

:)))))))))))))))))
enako , lepo se mej tudi ti.

u mariči hvala .. bom probala to 🙂

se vidi da nisem glih v žlahti z mesom :)))

lep dan .. mi gremo neke makete jadralnih letal spuščat na sončka 🙂

B.

bom 🙂 .. po maričinem receptu 😉

lepo mej zajči !!! B. gre zdej na sončka 🙂

papa.

živjo B. :)))

ma jest sem bil zdej na enem hribu… 955m visok pravi da je.. se imenuje Sv. Miklavž 🙂 in… ej… 30 cm snega navrh.. sonce… čista idila :))) in pol smo jo z mulci usekal naravnost dol po celem snegu… in to aprila .. Kdo bi si mislil … :)))

lep dan Barbi pa uživej na sončku 😉

Fulla si normalen. To naj bi bilo to. Kaj pa v primeru, da bi ti imel taščo od hudiča rad rad, pa ti ne dovoli imeti je rad ???? Kako bi se pa obnašal v tem primeru?

Če bi se npr. jaz narisala with my family na vratih tašče, bi bila deležna “nebeško lepega in nežnega nasmeha” v soglasju in enoglasju pozdrava “Ooooooooooo, kako ste, lepo da vas vidim, nasvidenje !!!”

A sem jest potemtakem normalna, ker bi rada imela rada taščo?

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Tudi jaz sem imela rada svojo “prvo” taščo. Je bila res najboljša in najprijetnejša in ženska, ki si jo moral ceniti in spoštovati, hotel to ali ne. A taka je bila, žal, le tašča. In še dandanes me nanjo veže čudovito lep spomin. Moja starejša hči ima tudi del njenega karakterja in ponosna sem na to. Ja, sprevržko, dokaj normalen si za te čase. Vendar naj te spomnim še na nakej. Vedno so se fantje – eh, se pardonjeram, možje veliko bolje razumevali s svojimi taščami, kot s se razumevale s svojimi taščami žene, priženjene gospe. To je dejstvo. To sem izkusila na lastni koži. V goli skrbi in bojazni, da bi jih ne imeli radi, se tašče do možov obnašajo zelo “materinsko”, nežno, vse jim nudijo, kdaj pa kdaj se zgodi, da morda lastna hči začuti, da ima mati raje moža, kot njo. Vendar naj te opozorim na to, da je to zgolj …. tista močna želja po ugajanju, po sprejemljvosti, po tem, da bi bila povsod … na tistem mestu, kjer si tako zelo želi biti!!!

:)))))))))) dober dan pa nasvidenje , ta je dobra !

Meni se zdiš čisto normalna , ti imaš tko rada vse kar leze in gre. Ljudi in živali ! Malo je takih , ljudje so tudi egoisti pa sebični , pa zaverovani vase ( tolko sem mogla utemeljit še razliko od tebe )…

tko da si normalna .

Bo res neki resnice v tem,kar si napisala.

Predvidevam Mariči, da ima tvoja tašča doma vse pošlihtano.Pr moji so že mal betežni pa bolani in ko gremo mi k njim…pomeni to samo eno: DELO,DELO,DELO in še enkrat delo za zeta(to je mene!).
Sam klinac je,da ima moja tašča še enega zeta, ki je bližje njej doma…pa ga khmmm…boli džoko za vse! 🙁

Pr meni je pa po 10 ali večurnem garanju pr tašči pozdrav: A že greste?
Ampak ne bom krivičen,ker skrbi zame lepše kot moja mama,takrat ko sem pr njej.

New Report

Close