Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Glicerin rabim

Glicerin rabim

Pri nas v lekarnah (ljubljanskih) prodajajo glicerin? Potrebujem užitnega. Berem, da se ga dobi tudi v drogerijah, kje pa?

Zakaj ga pa rabiš ?

Zato, da bom na embalažo pred besedo glicerin, dopisala NITRO in kakšno zadevo v luft vrgla.

kakšna vprašanja no, lenka…..v stanju, v kakršnem smo, ni nič čudnega, če začenjajo ljudje pripravljati domače arzenale :)))))

kakšna vprašanja no, lenka…..v stanju, v kakršnem smo, ni nič čudnega, če začenjajo ljudje pripravljati domače arzenale :)))))[/quote]

Kaj je z mojim vprašanjem narobe? Zanima me, zakaj ga rabi. Če ne zna ali ne želi povedati, ni potrebe po razlagi, kje se ga dobi.

kakšna vprašanja no, lenka…..v stanju, v kakršnem smo, ni nič čudnega, če začenjajo ljudje pripravljati domače arzenale :)))))[/quote]

Kaj je z mojim vprašanjem narobe? Zanima me, zakaj ga rabi. Če ne zna ali ne želi povedati, ni potrebe po razlagi, kje se ga dobi.[/quote]

ja ker ti ravno ves kje se ga dobi, ce ne ves za kaj ga rabim. Ce potrebujem uzitnega, bo najbrz v kulinaricne namene. Kaj ti mislis?

V LJ lekarnah ga imajo. Sem ga že tudi sama kupovala (za domač tičino). Ni kaj dosti drag – če se prav spomnim, nekaj € za 150 mL flaško.

Je pa glicerin močno odvajalo, tako da glej na zmernost pri uporabi 🙂

Kaj je z mojim vprašanjem narobe? Zanima me, zakaj ga rabi. Če ne zna ali ne želi povedati, ni potrebe po razlagi, kje se ga dobi.[/quote]

ja ker ti ravno ves kje se ga dobi, ce ne ves za kaj ga rabim. Ce potrebujem uzitnega, bo najbrz v kulinaricne namene. Kaj ti mislis?[/quote]

Kaj mislim? Da ste tu gor nekateri prismuknjeni in ne znate odgovoriti na preprosto in vljudno postavljeno vprasanje (raje bi se prepirali). Uziten se lahko rabi za kozmetizne namene.

ja ker ti ravno ves kje se ga dobi, ce ne ves za kaj ga rabim. Ce potrebujem uzitnega, bo najbrz v kulinaricne namene. Kaj ti mislis?[/quote]

Kaj mislim? Da ste tu gor nekateri prismuknjeni in ne znate odgovoriti na preprosto in vljudno postavljeno vprasanje (raje bi se prepirali). Uziten se lahko rabi za kozmetizne namene.[/quote]

Točno sama si to, za kar nas zmerjaš – prismuknjena! Tudi Mayna je preprosto in vljudno vprašala, ti pa si ji odgovorila z vprašanjem! Ker verjetno tega do sedaj nisi vedela, si prosim zapomni: na vprašanje se ne odgovarja z vprašanjem. Na vprašanje se odgovori, šele potem se postavi svoje vprašanje.

Ooo hvala. Ja, tudi jaz ga potrebujem za tičino. Moram za dekliščino ustvariti torto, za kakršno mi je nerodno prositi v slaščičarni. 😀

Lenka, če želim užiten glicerin, to pomeni, da ga bom jedla, ne pa na kožo nanašala, četudi se ga lahko za to uporablja. Sem mislila, da je to samoumevno in kakorkoli že je “zakaj ga pa rabiš?” butasto vprašanje. Ko bom spraševala po nitroglicerinu ali pa hidrokloridni kislini, takrat pa le sprašuj, kdo me je razjezil.

Kaj mislim? Da ste tu gor nekateri prismuknjeni in ne znate odgovoriti na preprosto in vljudno postavljeno vprasanje (raje bi se prepirali). Uziten se lahko rabi za kozmetizne namene.[/quote]

Točno sama si to, za kar nas zmerjaš – prismuknjena! Tudi Mayna je preprosto in vljudno vprašala, ti pa si ji odgovorila z vprašanjem! Ker verjetno tega do sedaj nisi vedela, si prosim zapomni: na vprašanje se ne odgovarja z vprašanjem. Na vprašanje se odgovori, šele potem se postavi svoje vprašanje.[/quote]

Ker sprasuje za brezveze, nisem odgovorila, torej ga v resnici ne rabi. Ne bom odgovarjala na nekaj kar se v resnici ne isce (isce se zal le pozornost, to je tudi dobila). Na vprasanje se lahko odgovori z vprasanjem, ce ti tega ne znas ali ne prakticiras, tvoj problem.

Točno sama si to, za kar nas zmerjaš – prismuknjena! Tudi Mayna je preprosto in vljudno vprašala, ti pa si ji odgovorila z vprašanjem! Ker verjetno tega do sedaj nisi vedela, si prosim zapomni: na vprašanje se ne odgovarja z vprašanjem. Na vprašanje se odgovori, šele potem se postavi svoje vprašanje.[/quote]

Ker sprasuje za brezveze, nisem odgovorila, torej ga v resnici ne rabi. Ne bom odgovarjala na nekaj kar se v resnici ne isce (isce se zal le pozornost, to je tudi dobila). Na vprasanje se lahko odgovori z vprasanjem, ce ti tega ne znas ali ne prakticiras, tvoj problem.[/quote]

A daj no lepo te prosim. Če rabim sestavino za torto iščem pozornost? Ne bi o tem, kdo jo stalno išče s pomilovanjem samega sebe.

Ker sprasuje za brezveze, nisem odgovorila, torej ga v resnici ne rabi. Ne bom odgovarjala na nekaj kar se v resnici ne isce (isce se zal le pozornost, to je tudi dobila). Na vprasanje se lahko odgovori z vprasanjem, ce ti tega ne znas ali ne prakticiras, tvoj problem.[/quote]

A daj no lepo te prosim. Če rabim sestavino za torto iščem pozornost? Ne bi o tem, kdo jo stalno išče s pomilovanjem samega sebe.[/quote]

Torto bos delala? Super!! Me povabis, da te spoznam v zivo in se ti lahko na 4 oci samopomilujem? Imajo ga v lekarni na Kocljevi v MS pa obvezno povej, da bos z njim kuhala, cena ni ne vem kaj, da si ga ne bi mogla privosciti 🙂

A daj no lepo te prosim. Če rabim sestavino za torto iščem pozornost? Ne bi o tem, kdo jo stalno išče s pomilovanjem samega sebe.[/quote]

Torto bos delala? Super!! Me povabis, da te spoznam v zivo in se ti lahko na 4 oci samopomilujem? Imajo ga v lekarni na Kocljevi v MS pa obvezno povej, da bos z njim kuhala, cena ni ne vem kaj, da si ga ne bi mogla privosciti :)[/quote]

Zdaj te pa še jaz pomilujem. 1. vprašala sem za LJ. 2. Z glicerinom ne morem narediti čisto nič, da bi morala razlagati, zakaj ga potrebujem.

Torto bos delala? Super!! Me povabis, da te spoznam v zivo in se ti lahko na 4 oci samopomilujem? Imajo ga v lekarni na Kocljevi v MS pa obvezno povej, da bos z njim kuhala, cena ni ne vem kaj, da si ga ne bi mogla privosciti :)[/quote]

Zdaj te pa še jaz pomilujem. 1. vprašala sem za LJ. 2. Z glicerinom ne morem narediti čisto nič, da bi morala razlagati, zakaj ga potrebujem.[/quote]

Ker je bilo v oklepaju sem, sklepala da to ni smrtno nujni podatek. Lahko me pomilujes, nimam nic proti :)))

2. Z glicerinom ne morem narediti čisto nič, da bi morala razlagati, zakaj ga potrebujem.

ja, imaš pa kemijsko znanje ali pa farmacevtsko

Pardnon, sem pozabila dodati: Nič takšnega.
Mi ti poveš, kaj nevarnega bi lahko naredila z glicerinom? Toliko kemijskega znanja pa res nimam, da bi naredila dušikovo kislino (ki je ne morem kupiti) in niti časa, da bi počasi kapljala notri glicerin.
Če bi se glicerin smatral, kot nevaren, ga ne bi bilo v prosti prodaji.

Torta, katero bi te bilo sram naročiti, je najbolj naročana torta v slaščičarnah, če ne veš. Brez veze se sama matraš.

Resno?
Vseeno jo bom spekla, če bo šlo pa kaj narobe, bom pa pač poslala taxista po njo. Hahaha

Resno?
Vseeno jo bom spekla, če bo šlo pa kaj narobe, bom pa pač poslala taxista po njo. Hahaha[/quote]

Sam res, v Sparu jo dobis za cca 7 €, cemu se mucis? S torto je ful dela, da ne omenjam stroskov za material. Zakaj pa taksista? A si Kio unicila? 😛

Resno?
Vseeno jo bom spekla, če bo šlo pa kaj narobe, bom pa pač poslala taxista po njo. Hahaha[/quote]

Sam res, v Sparu jo dobis za cca 7 €, cemu se mucis? S torto je ful dela, da ne omenjam stroskov za material. Zakaj pa taksista? A si Kio unicila? :P[/quote]

Zdaj pa res ne vem več a se ti zafrkavaš, al ti to resno? 😀

Da se v lekarni dobti.Moji dve punci ga kupujeta tam,ker rabita za klistir pred analcem.

Sam res, v Sparu jo dobis za cca 7 €, cemu se mucis? S torto je ful dela, da ne omenjam stroskov za material. Zakaj pa taksista? A si Kio unicila? :P[/quote]

Zdaj pa res ne vem več a se ti zafrkavaš, al ti to resno? :D[/quote]

Resno, resno sprasujem. Ti ni skoda casa, ki ga (po)rabis da naredis torto? Pa drazje je, kakor ce jo kupis.

Zdaj pa res ne vem več a se ti zafrkavaš, al ti to resno? :D[/quote]

Resno, resno sprasujem. Ti ni skoda casa, ki ga (po)rabis da naredis torto? Pa drazje je, kakor ce jo kupis.[/quote]

Dvomim da je torta v obliki moškega spolnega organa v Sparu 7€.
Taksista pa zato, da ne bom zafarbala, ko jo bom prevzela. 😀
Kot sem rekla, jo potrebujem za dekliščino.

Resno, resno sprasujem. Ti ni skoda casa, ki ga (po)rabis da naredis torto? Pa drazje je, kakor ce jo kupis.[/quote]

Dvomim da je torta v obliki moškega spolnega organa v Sparu 7€.
Taksista pa zato, da ne bom zafarbala, ko jo bom prevzela. 😀
Kot sem rekla, jo potrebujem za dekliščino.[/quote]

A na dekliscino ti ne bo nerodno prinest? 🙂
Koliko si ti stara? Pravzaprav koliko zrela? :)))

New Report

Close