Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style GLISS KUR – fluid

GLISS KUR – fluid

zanima me kakšne so vaše izkušnje z gliss kur fluidom za regeneracijo lasnih konic?! ali pomaga proti izsušenim in scepljenim lasem?

Živjo!
Če so tvoji lasje že scepljeni potem jih čimprej ostriži, ker se bo drugače cepilo še naprej… proti temu ne moreš nič. drugače so pa lasne maske dobra alternativa, ki preprečujejo cepljenje. Sam konkretno za glis kur ne bi vedela. Najbolje, da vprašaš v kakšnem frizerskem salonu.

Jaz imam od “glisskur” Hair direct, je kot vosek ki si ga namazes na posusene lase, sej v navodilih deklaracije vse pise, meni je super, samo scepljene konice pa je najbolje da postrizes, mislim da so te proizvodi za preventivo cepljenja.Drugace ko sem imela dolge lase, pa sem uporabljala za konice (SAMO ZA KONICE) od Klas-a silikonski gel-preparat, di ga prodajajo se danes v DM, je mala steklenicka in na potisk, zelo vredu, vendar je strizenje prej ali slej neizogibno.

gliss kur v majhni steklenički je masna lepljiva zadeva, meni ni všeč. Bolj mi je všeč kakšen vosek ali pa negovalno mleko, ter obloga za lase.

jaz pa za svoje lase-kakrsne koli preparate uparabljam izkjucno gliss kur.zdej pa se je en novi sprej za lasne konice-proti razcepljenim,ki je tudi zelo ucinkovit.

lp,tina

Kako se imenuje ta sprej (a je morda od Pantene)? A je masten?

upam,da je blo vprasanje misljeno zame!!!sprej je od gliss kura!lp,tina

New Report

Close