Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek glivice

glivice

Mož je v letih nazaj sprobal že vse možno za odstranitev glivic. Ni da ni. Vse iz lekarne, redno… jemal zdravila skor eno leto (pa vemo kolk zapacajo telo!), zamenjal obutev, s sladkim ne pretirava…Redno hodi tudi vsak mesec na pedikuro. Sedaj je rekel, da je pripravljen tudi na to, da bi si dal odstraniti tavelika dva glivična nohta na nogah, samo če bi vedel, da bi se jih enkrat za vselej znebil. Ima kdo izkušnje kje s kako medicinsko pedikuro, da se je uspel rešiti te nadloge?

Glivice so odraz notranje zakisanosti, lokalne kremice glivice samo začasno zaustavijo (ali jih preusmerijo na drugo mesto). Mož bi rabil konkreten parmesečni detox. To je edino, kar zares prinese rezultat, ostalo je loterija.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno38, 05.06.2025 ob 15:11

Glivice so odraz notranje zakisanosti, lokalne kremice glivice samo začasno zaustavijo (ali jih preusmerijo na drugo mesto). Mož bi rabil konkreten parmesečni detox. To je edino, kar zares prinese rezultat, ostalo je loterija.

Se kar strinjam s tabo… to sem mu tudi sama že rekla… tablete plus detox….

rebeka50

rebeka jaz ti pomagam  ampak zahtevam da to proba in da mi ti poveš odgovor. jasno

najraje bi ti zaračunal. ker če ti ne tak ne bota cenila in ubogala.

1. lekarna  ofenosept. to je močno proti  protibakterjisko  razkužilo. v šprici, kupi veliko dozo.   2.  če imaš kakšno rano, malo peče. tako da ni za odprte rane to.  je brez recepta.

naprej .  baby puder.

kako to uporabjat da se reši glivic.   zelo enostavno

intermidian fasting. dr. eric berg.  fse vide poglej. pol pa tko.  naj začne delat fasting.  torej klasično varianto.  zajterk stran.  lahko sam očrno kavo brez vsega (ti si tudi lahko brez vsega ko pije kavo) in vodo.  fse drugo je break fast. prekinitev posta.  torej zajterk stran.  za kosilo,  naj zcne jest  keto dieto. več mesa, čim majn oh. in namesto zelene soalte,  SADJE.  lahko kakšen dan zelenjavno juho. z različnim mesom.  torej to je kosilo.  potem mora pojest veliko jajc, mesa in sadja. čim majn oH. čim majn.   nato morap ojest recimo jajce, zdrav domač kruh z putrom  in sadje skupi.  lahko 2 jajčki.   in to  je to. kosilo okol 12.00  in neka hitra večerjao koli 17.00- in konec. človeško telo ni narejen oda je 4x na dan ampak 4x na teden. če je za vikend fraj na dela 2 dni  fasting,. popolnoma nič jest in počivat rahli sprehod 4x na dan.

vitamini in elektroliti  so nujni dodat. sol – kakovostna  torej solni cvet .  dodaj povsod.  naprej.  kupuja meso pri mesarju. v neki mesnici.

vitamine nujno v obliki tablet. kerekoli magari supradin. v tableti, ne šumeči.  in lektrlite v vrečki iz lekarne,.  1x na dan elektrlite.

kako uporablja  ofenspet.  lepo si pošprica po prstu recimo. pod noht.  in ko se posuši poleg gleda tv al ps5 na vem kaj. neki pri miru . in si da na suho razkuženo kožo, baby puder. in preko nogavico tanko če je nujno treba kam it. če ne, počivat.  nujno vitaim C , ZINK IN B1. sonce ni dovolj torej rabi tudi vitamin D.

torej , to bo  rešitev 10000%, to najdela 14 dni in bo rešen.

drži se naj tega.  to mora ponovit  večkrat na dan. ne rabi vedno z baby prahom preko. mora pa fsaj  5x na dan z ofenospet dobro prešpricat.

dieta bo izjemno važna.

nič sladkega. nič, pomeni nič.  pivo stran za 14dni fsaj. nič alkohola.

lahko tudi doda namestovitaminov kakidan iztrgovien proteini , testo booster. to jdobra mešanica kaj moški rabi. je ok.

naj to dela 1 mesec evo.  in mi pol povej.

to je edino kaj bo delovalo. to je to kar fsak otelo rabi. in jegovo tudi.

obuvalo.  naj začne nosit natikače  in sandale. tudi če zgelda kot stari ata.

POVEJ MI KAKO JE ŠLO. NUJNO

Anonimno 3469, 05.06.2025 ob 15:40

rebeka50

rebeka jaz ti pomagam  ampak zahtevam da to proba in da mi ti poveš odgovor. jasno

najraje bi ti zaračunal. ker če ti ne tak ne bota cenila in ubogala.

1. lekarna  ofenosept. to je močno proti  protibakterjisko  razkužilo. v šprici, kupi veliko dozo.   2.  če imaš kakšno rano, malo peče. tako da ni za odprte rane to.  je brez recepta.

naprej .  baby puder.

kako to uporabjat da se reši glivic.   zelo enostavno

intermidian fasting. dr. eric berg.  fse vide poglej. pol pa tko.  naj začne delat fasting.  torej klasično varianto.  zajterk stran.  lahko sam očrno kavo brez vsega (ti si tudi lahko brez vsega ko pije kavo) in vodo.  fse drugo je break fast. prekinitev posta.  torej zajterk stran.  za kosilo,  naj zcne jest  keto dieto. več mesa, čim majn oh. in namesto zelene soalte,  SADJE.  lahko kakšen dan zelenjavno juho. z različnim mesom.  torej to je kosilo.  potem mora pojest veliko jajc, mesa in sadja. čim majn oH. čim majn.   nato morap ojest recimo jajce, zdrav domač kruh z putrom  in sadje skupi.  lahko 2 jajčki.   in to  je to. kosilo okol 12.00  in neka hitra večerjao koli 17.00- in konec. človeško telo ni narejen oda je 4x na dan ampak 4x na teden. če je za vikend fraj na dela 2 dni  fasting,. popolnoma nič jest in počivat rahli sprehod 4x na dan.

vitamini in elektroliti  so nujni dodat. sol – kakovostna  torej solni cvet .  dodaj povsod.  naprej.  kupuja meso pri mesarju. v neki mesnici.

vitamine nujno v obliki tablet. kerekoli magari supradin. v tableti, ne šumeči.  in lektrlite v vrečki iz lekarne,.  1x na dan elektrlite.

kako uporablja  ofenspet.  lepo si pošprica po prstu recimo. pod noht.  in ko se posuši poleg gleda tv al ps5 na vem kaj. neki pri miru . in si da na suho razkuženo kožo, baby puder. in preko nogavico tanko če je nujno treba kam it. če ne, počivat.  nujno vitaim C , ZINK IN B1. sonce ni dovolj torej rabi tudi vitamin D.

torej , to bo  rešitev 10000%, to najdela 14 dni in bo rešen.

drži se naj tega.  to mora ponovit  večkrat na dan. ne rabi vedno z baby prahom preko. mora pa fsaj  5x na dan z ofenospet dobro prešpricat.

dieta bo izjemno važna.

nič sladkega. nič, pomeni nič.  pivo stran za 14dni fsaj. nič alkohola.

lahko tudi doda namestovitaminov kakidan iztrgovien proteini , testo booster. to jdobra mešanica kaj moški rabi. je ok.

naj to dela 1 mesec evo.  in mi pol povej.

to je edino kaj bo delovalo. to je to kar fsak otelo rabi. in jegovo tudi.

obuvalo.  naj začne nosit natikače  in sandale. tudi če zgelda kot stari ata.

POVEJ MI KAKO JE ŠLO. NUJNO

Ti si pa res en brihtol. 🥴 Sadje v neomejenih količinah, sladkor pa ves stran. Ti pojma nimaš o osnovah.

PIT MORA VELIKO VODE.   in ker voda puca telo mineralov, zato zahtevam toliko več soli, vitaminov in elektrolitov..

jaz imam odmladih  let povišan holesterol pa sem bil kolesar, tekač,ultra športnik, treniral fse, kick bosx judo fse.  pa imel 65kg pa imel povišan holestreol.

to  te nesme skrbet preveč.  holestreol, je nujno potreben za proizvodnjo tesosterona.

dvolj mora pit vode tudi.  fsaj 2l na dan, zdaj poleti več.

S Canes-nailom naj si odstrani obolel del nohta (malo traja, a nič ne boli,), potem redno mazanje s protiglivično kremo + istočasno tablete.

Redno po umivanju nog sušenje še s fenom, ker si stopal očitno ne obriše dovolj.

Nogavice peri na maksimalni možni temperaturi, uporabi dodatno še Sanytol.

Pa seveda razkuži vso obutev in naj ne nosi vsak dan istega para.

Anonimno3

1 t  svija fukjena zabita nespsoobna prasica.

2. nisem rekel  v neomejenih količinah.

3 . zuker v osnovi, navaden cuker sploh ni tko slabo. telo sama proizvaja cuker, če ga ne dodaš v prehrano, tako nujno ga potrebuje za možgane.   problem so umetna sladila in e- JI

4. ja zate sem brihtol ja. ti prasica ničvredna pofukana v glavo zabita kurba. mrš svija ugabna  z osnovno šolo komi končano ,

Eno in edino zdravilo, varekina. Preizkušeno deluje.

A se to uporablja koncentrirana varekina, a jo je treba razredčiti?

Če se gre za glivica na nogah naj se vsakič ko gre pod tuš polula po njih

Jernej mm, 06.06.2025 ob 12:09

Če se gre za glivica na nogah naj se vsakič ko gre pod tuš polula po njih

A to res pomaga?

Pol po nohtih na nogi veš kdo lula pod tušem in kdo ne?

Anonimno 2844, 06.06.2025 ob 10:32

A se to uporablja koncentrirana varekina, a jo je treba razredčiti?

direkt iz embalaže. Jaz sem si jo nalila v eno stekleno posodico od kreme in si vsak večer z vatirano palčko mazala noht. Sprva previdno, ker nisem vedela kakšna bo reakcija na koži. Ker mi ni naredilo nič, sem kar konkretno mazala. Moraš pa vztrajati. Noht, ki je že bolan ne bo ozdravel. Če glivice uničiš bo izraščal nov zdaj noht. Traja cca. pol leta, da nooht na nogi prerase.

Stran 29, tam imate zdravila, SAMO to je njeno področje, ne pa javno zdravje, cepiva, ukrepi, medicinska etika, zahtevni problemi, javno nastopanje, itd.:

Diapozitiv 1

https://www.szpz.info/content/2019/podiplomskitecaj/Tatjana_Lejko_Zupanc-PREGLED_ZDRAVIL_ZA_ZDRAVLJENJE_GLIVICNIH_OKUZB.pdf

Deluje, treba se je natančno držat navodil, ni pa treba odstranit nohtov. Srečno in prosim!

fani645, 06.06.2025 ob 13:21

direkt iz embalaže. Jaz sem si jo nalila v eno stekleno posodico od kreme in si vsak večer z vatirano palčko mazala noht. Sprva previdno, ker nisem vedela kakšna bo reakcija na koži. Ker mi ni naredilo nič, sem kar konkretno mazala. Moraš pa vztrajati. Noht, ki je že bolan ne bo ozdravel. Če glivice uničiš bo izraščal nov zdaj noht. Traja cca. pol leta, da nooht na nogi prerase.

Hvala. Sem že začel uporabljati varekino. Predvsem oče ima problem.

New Report

Close