Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Globinsko čiščenje avto-sedežev

Globinsko čiščenje avto-sedežev

Zanimajo me vaše izkušnje. Imam leto in pol star avto. sedeži so bili pobruhani. Sicer smo zadevo takoj očistili, tako, da ni madežev, ampak zdi se mi, da je vonj še vedno,,,, Bi pomagalo globinsko čiščenje? Sedaj so neki kuponi, 20 evrov (iz 90 evrov !!!!???) za 2-3 ure čiščenja ?!?

Za 20 € ti ne bo nihče tri ure čistil ničesar. Pozabi. O teh nategih smo tu že brali.

pod 50€ ne boš prišla skozi, prej okrog 80€ in imaš avto porihtan u nulo.

Za tako čiščenje boste morali odšteti kar precej več… sicer pa pazite, raje se prej posvetujte kako in kaj.. kolegica je preko teh kuponov kupila globinsko čiščenje, pa so še slabše uredili, kot če bi sama doma posesala.

imam svoj čistilni servis in s čiščenjem avtomobilskih sedežev se ukvarjam že 6 let. Iz svojih izkušenj vam povem da čiščenje za 20 eurov najverjetneje ne bo učinkovito, ker samo material za to stane več. Lahko pa da se motim. Sama takšno čiščenje zaračunavam 50 eurov oziroma odvisno od velikosti avtomobila (kombiji, veliki enoprostorci je cena malo dražja) Delam na območju celja, velenja, žalca z okolico. Lahko me pokličete na 040/512-205 040/124-380 ali mi pišete na mateja.koprivec@gmail.com

V Ljubljani na Šmartinski sedeže očistijo s paro, tako da so v cca 4 urah gotovi in suhi.
tukaj jih najdete http://rebernik.si

Cena čiščenja?

Cena je odvisna od trdovratnosti čiščenih madežev. Pokličeš, pripelješ pokazt in ti pove ceno.
Za noben avto ni enaka, ker je lahko nekje 1 ura dela drugje 3 za 1 sedež.

a, da bi dali preobleči sedeže, se vam pa ne zdi?

New Report

Close