Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Globinsko čiščenje

Globinsko čiščenje

Zanimajo me okvirne cene globinskega čiščenja notranjosti vozil.
V Kranju je nekdo dajal letake na katerih so cene :mala vozila 55 €,limozine karavani 65 €,večja vozila 75 €.
Ali so to napihnjene cene ali je OK.Očistijo pa ti vse sedeže tapete,podenj,izpihajo itd.

Cene so kar realne, če gre za temeljito čiščenje celotne notranjosti, strop, sedeži armatura, poden..
Mi smo za naš avto plačali 80EUR v Ljubljani in je bil kot nov, mislim da se imenujejo Avto čarovnija iz Črnuč.

Ja,sem klical in v ponedeljek peljem avto tja.Postopek traja cca 6h,da se avto osuši (sedeži).

Imam svoj čistilni servis in pri nas takšno čiščenje avtomobila stane od 40 € dalje pa nekje do 60 €. Da se avto očisti traja približno 3 – 4 ure in potem tudi nekaj časa da se popolnoma posuši.
Res pa je da prihajamo iz štajerskega konca (Žalec), kjer so cene malo nižje kot pa v Ljubljani.
Lp,Mateja

Meni so ga globinsko čistili prejšnjo soboto, pa še na dom so prišli. Cena je bila 10 eur na sedež, ostalo dodatno, tako da je komplet z premazom armature in vse plastike prišel 70 eur, živim pa v LJ. Ker je prejšnji lastnik avta vozil psa na zadnjih sedežih, sem bila še toliko bolj vesela. ko sem je bil avto očiščen

Je pa fino, da se avto da sčistit čez dan ko je toplo ker se sedeži kar nekaj ur sušijo. Bili pa so iz čistilnega servisa Kapljica.

lp, Tanja

Mene je za karavana prišlo 65 €.Očistili so vse sedeže,poden,strop,tapete na vratih,prtljažnik,premazali armaturo in ostalo plastiko in usnje,očistili stekla.Za dodatnih 20 € pa so mi prezračili še klimo,da so uničili bakterije,kondens in neprijetni vonj.
Delal mi je čistilni servis Horuk

V Ljubljani na Šmartinski majo tut globinsko čiščenje, ampak ne tako da ti zmočijo sedeže in se ti čez par tednov naredijo fleki na sedežih, ampak jih čisti s paro in je avto v cca 4 urah gotov in suh, čistoča pa brezhibna. Na tem naslovu mate podatke http://rebernik.si

New Report

Close