Globinsko čiščenje
Imam svoj čistilni servis in pri nas takšno čiščenje avtomobila stane od 40 € dalje pa nekje do 60 €. Da se avto očisti traja približno 3 – 4 ure in potem tudi nekaj časa da se popolnoma posuši.
Res pa je da prihajamo iz štajerskega konca (Žalec), kjer so cene malo nižje kot pa v Ljubljani.
Lp,Mateja
Meni so ga globinsko čistili prejšnjo soboto, pa še na dom so prišli. Cena je bila 10 eur na sedež, ostalo dodatno, tako da je komplet z premazom armature in vse plastike prišel 70 eur, živim pa v LJ. Ker je prejšnji lastnik avta vozil psa na zadnjih sedežih, sem bila še toliko bolj vesela. ko sem je bil avto očiščen
Je pa fino, da se avto da sčistit čez dan ko je toplo ker se sedeži kar nekaj ur sušijo. Bili pa so iz čistilnega servisa Kapljica.
lp, Tanja
V Ljubljani na Šmartinski majo tut globinsko čiščenje, ampak ne tako da ti zmočijo sedeže in se ti čez par tednov naredijo fleki na sedežih, ampak jih čisti s paro in je avto v cca 4 urah gotov in suh, čistoča pa brezhibna. Na tem naslovu mate podatke http://rebernik.si