Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Globinsko (kemijsko) čiščenje avta

Globinsko (kemijsko) čiščenje avta

Pozdravljeni,
ima kdo pozitivne izkušnje z globinskim čiščenjem avta v LJ in kje? Iščem kvalitetno in kar se da poceni za dobro kvaliteto.

Jaz avto že dolgo vozim k Pivku (Avtonega Pivk). Ko so mi otroci še bruhali v avtu se vse zrihtali z globincem, ko sem imela smolo na avtu so spucal v nulo za drobiž, v glavnem globinsko čiščenje te pride okrog 25 eur. Zelo ugodno.

sem gledal njihovo stran, samo so v Škofji Loki, jaz pa v LJ.

Kaj pa v MB? Ve kdo?

V Ljubljani globinsko na koncu Celovške, Avto čarovnija, ampak ne za 25eur kot pišejo zgoraj, ker potem ni to globinsko čiščenje. Odvisno kaj rabiš in kakšen je avto..

ja, avtočarovnija sem gledal, ker imajo na Kolektivi popust. Ima kdo izkušnje z njimi?

Jaz navijam za najboljšo delavnico na svetu – sam se lotim, pa je. Človek rabi le dober sesalec (po možnosti globinski in z možnostjo “kemičnega čiščenja in odsesavanje vode), el. kabel in nekaj časa.

Pa še za rekreacijo je.

Samo slabo izkušnjo z avtopralnico Zvezda lahko prispevam.

mi smo pri njih dali na komplet globinsko in poliranje, ampak so to akcijo imeli lansko leto. mi smo bili zelo zadovoljni, saj je bilo res spucano v vse vogale, pa še avto se je po poliranju bolj svetil…

New Report

Close