Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek GLS kurirji

GLS kurirji

Pozdravljeni,
zanimajo me vaše izkušnje z Gls kurirji? In predvsem glede tistih nezadovoljnih, kam komu se pritožiti?!
Lp

na GLS?
njihova internetna stran ima vsaj en mail naveden-poskusiš tja kaj napisat?!

Sem in niso nič uredili.

GLS je polom od poloma, sem klical kurirja zakaj mi ni oddal paketa, ker so bili doma, on mi reče, da ni našel hiše pa je kr po svoje naredil in označil, da je bil tam in ni bilo nobenega doma, tako da ga je mislil peljati nazaj. Mojo telefonsko je imel na paketu napisano in ni poklical.

Vsekakor boljši kot poštarji. Če recimo ne odpreš, ko zvonijo, pokličejo na telefon. Jih je pa bilo baje kar nekaj okuženih. In … v trenutni situaciji … ne nosijo mask. Potem ni čudno.

No, meni se kurir sploh ne oglasi, pa tudi nikoli ne pokliče preden pripelje paket. Gre pa za območje Brezovice. Da o odnosu, delu itd sploh ne pišem. Bom, ko bom pri volji. Kakorkoli, če bo komu pomagalo, TO JE BAJE ŠT MOB OD ŠEFA GLS KURIRJEV (vsaj tako je trdil, ko sem se pritoževala), imena in priimka ne povejo, ker je baje varstvo osebnih podatkov.
040 695 540

GLS storitve so vrhunske, zato ker so privat. Vse, kar je privat, je odlično.

Najboljsi so k nimajo nikol 20c za vrnit hahaha.
In to vsi ti k vozjo nesam gls.
A vam kdaj dajo tocn denar nazaj. Men v 15 narocilis se nikoli. Zmeri moram pustit 20c 30c

GLS je realni sektor. Realni sektor ima vedno prav. Oni garajo in davke plačujejo.

GLS, slaba izkušnja, nikoli več.
OK, mislite, da se omejujem, ampak moji živci so bolj pomembni.
Prišlo je do nekega zapleta in z njimi ne operiram več.
Ne pritožuj se na klicni center oz. na info, ker oni držijo skupaj.
Brez veze. Spletne trgovine, ki dostavljajo z GLS, so zame no-go.
Mi je Pošta postala ljubša. Skoraj ni za verjet, ampak je res.

New Report

Close