Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gls paket

Gls paket

Če te ni doma kaj potem paket pekjejo na pošto? Še isti dan pustijo listek v nabiralniku?

ponavadi na petrolih

En dan prej dobiš mail in lahko dostavo spremeniš na povsem drug kraj. Lahko ti pustijo paket v GLS paketomatih, trafiki, Petrolu in še in še. Najbolj fleksibilna dostavna služba zame. Super so.

Pri njih je praksa, da dostavljalec vedno pokliže na gsm. No, vsaj jaz imam takšno izkušnjo. In potem se z njim zmeniš za čas dostava ali, če paket pusti na pošti. Ker živim v majhnem kraju in se vrtim v krogu nekaj 100 m se pač zmeniva kje se dobima in mi preda paket.

Meni GLS ni še niti 1x klical pa sem že vsaj 5x naročila preko njih. Pošljejo mail in spremeniš lokacijo prevzema, če ni ista kot si navedel ob naročilu. Pošta pa nima pogodbe z GLS-jem, ampak jo ima z DHL.

Gls je solidna pošta.Skoraj vsak teden mi pripeljejo nekaj in prav nikoli ne pride brez,da bi poklical.Vedno šofer uro prej pokliče in ne blatite te odlične dostavne službe,ki je res taka kot mora bit.Skratka nimam slabe besede glede njih.

Pa joj. Kdo jih pa blati? Samo povem, da mene niti 1x niso klicali. Sem pa dala vedno dostavo v trafiko ali paketomat. Verjetno pokličejo le, če gre za dostavo na dom. Ne paničari.

Kam drugam dostavljajo?A tud na ulico al kako?Po moje naročiš zadevo in ti jo obvezno pripeljejo na dom oziroma na firmo.Brez naslova ne dostavljajo.

Do septembra sem tudi jaz imela z gls dobre izkušnje. Septembra pa sem naročila pri “novem” trgovcu in ta na paket ni dal moje številke. Paket nas je čakal na hišnem pragu!!! Itak da mi je dvignilo pokrovko. Žal ni možnosti izbire ponudnika. Jaz sem po novem:))) zadovoljna samo še z DHL in navadno pošto.

Nikoli ne pokliče. Če me ni, pusti v nabiralniku listek s svojo tel. številko in ga pokličem jaz ter se zmenim, kdaj naj ponovno pripelje paket.

New Report

Close