Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gls paketomat napačna koda

Gls paketomat napačna koda

V petek sem v poštni nabiralnik dobila obvestilo, da me v paketomatu čaka pošiljka, ki jo je dostavil GLS. Na paketomatu sem vtipkala kodo, a mi je sporočilo, da je napačna. Klicala sem na GLS, kjer so mi sporočili, da potrebujejo številko pošiljke, a le-te ni bilo na listku. Poslala sem mail na Book Depository, kjer sem naročila knjige, odgovorili so mi, da številka pošiljke (oz tracking number) pri njih ne obstaja, na GLS-ju pa pravijo, da nujno potrebujejo številko pošiljke in da jo pošiljatelj gotovo ima, čeprav sem po drugih forumih videla, da BD res nima tracking number.

Se je to že komu zgodilo oz ima kakršenkoli nasvet, kaj naj naredim?

Si prepričana, da je pošiljko poslal Book Depository? Meni so še čisto vedno dostavili s Pošto Slovenije.

Ja, definitivno mi je pošiljko poslal Book Depository, to so mi po mailu tudi potrdili. Sklepam, da je dostavljal GLS, ker sem naročila komplet 7 knjig.

Pokliči še enkrat na GLS in razloži, kaj se je zgodilo. Če pošiljatelj nima številke pošiljke, mora GLS nekako urediti, ker ti lahko dokažeš, da imajo oni tvoj paket (z obvestilom, ki so ti ga pustili). Če drugega ne, gre v paketomat omejeno število paketov. Menda ga lahko odprejo in poiščejo tistega s tvojim naslovom? Skratka, vztrajaj, da so oni naredili napako (ker so jo res) in naj najdejo tvoj paket. Jaz imam z GLS kup slabih izkušenj, ampak ponavadi se vse da nekako urediti, če si dovolj oster in odločen.

New Report

Close