Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Glukomanan – zaviralec apetita

Glukomanan – zaviralec apetita

Baje da res pomaga. Kaksne izkusnje imate z njim? Je ze kdo poskusil?
Lp

Jaz ga imam v kapsulah, pojem zdrav zajtrk in 3 kapsule, pa sem dlje časa sita, potem čez dan pojem še 3 kapsule, najraje med kosilom. Bolj se mi je uravnovesilo vse skupaj, ne jem prigrizkov, nisem skoz neki lačna,… Imajo ga tudi kot prah, ampak meni ni tako ok, ker je treba v hrano pol to mešat in mi ne sede. Podoben je tudi indijski trpotec, ne smeš ga preveč, ker vpliva naprebavo, samo jaz nisem uspela najti prave mere, pri glukomananu pa sem in zato mi je boljši. Je pa potrebno v obeh primerih veliko piti, da se sama zadeva aktivira in da nisi cel izsušen.

Hvala ti za tvoj odgovor. Torej si dejansko uspela kaj shujsati z njim? Koliko si pa placala za njega?

To je v bistvu konjak moka. Tudi glukomanan. Najceneje sem ga zasledila v spletni trgovini http://www.luba.si

Jaz delam s tem pudinge. Res nasitno in ne uporabiš dosti. Da se tudi v kruh, pecivo, kreme za torte. Bolje kot, da se uživa pomešanega z vodo, kar bi lahko, ampak nastane nek gel in ne vem no.

Ja, dejansko lahko pomaga pri hujšanju, ker zavira apetit in mogoče se potem lažje prepričašjest zdravo hrano.

Po mesecu in dni uporabe glukomannana sem izgubila 4kg. Sem ga redno jemala 3 x dnevno pred jedjo. Nisem imela napadov lakote. Obseg trebuha in zadnjice se mi je zmanjšal. Nisem bila kaj dosti športno aktivna. Pojedla sem res manj, ker več nisem mogla. Moj vsak dan je potekal normalno. Je za probat, ne pa pričakovat čudežev. Lahko pa res pomaga pri napadu lakote.

New Report

Close