Glupe babe
Pa kaj vam v tej informacijski dobi še ni jasno? Druga drugi prek modernih medijev jokate: “Prevaral me je”; “Sam leži pa pir pije, jaz sem pa sama za vse”; “Za otroke se ne briga”, “Sam strežem ga, pa še NJEGOVE mulce”; “Ni mi nakazal preživnine za NJEGOVE mulce”; “Ne kaže dovolj spoštovanja do MOJE pičke”; “Kako sem si zajebala življenje z njim”; “Sosed je boljši od mojega”; “Sosed pa vse bolje obvlada”; “Njegovi mulci so od soseda, vzgajam jih pa sama”; “Kok sem jest revca!”; “Kaj pa imaš od takega desca?”; “Odkar je brezposeln, samo še leži in najeda”; “Odkar ima firmo, ga nič več ne vidim”; “Sovražim ga!”; “Sovraži me!”; “Kaj mi je bilo tega treba” …
Točno veste, da niste za življenje z desci, če še ne veste, si lahko na internetu preberete od drugih bab, saj stalno gor visite, potem se pa na desce izgovarjate in jih obtožujete, ker ste vseeno morale probat, pa se enako ni izšlo kot milijardam bab pred vami ne. Zakaj za svojo neuničljivo neumnost in napačne svobodne odločitve vedno krivite nasprotni spol? Kaj se rinete v desce, če jih ne obvladate? A se ne znate same zase brigat? Morate stalno nekomu kri pit, da lahko funkcionirate v večnem babjem jamranju, kako ste uboge?
1 –
Jaz sem za to, da se uvede sistem kjer moški ženski plačuje za pač njo torej da jo ime dokler se mu zdi da je za njega uporabna ona pa pač dobiva denar za to da je njegova dokler pač on ima denar mislim, da bi bilo tukaj še najmanj jamranja s strani žensk (torej ustavrili bi novodobno kurbarijo z realnimi/normalnimi cenami) ubistvu to že tako ali tako počnemo samo nobena tega ne prizna naglas (sponzoruše – bodimo realni saj so vse sponzoruše samo ene manj zahtevajo druge več). Itak se babam gre samo za denar descem pa da čim boljšo in mlajšo kresnemo&denar…REALNO 😉
Jaz sem za to, da se uvede sistem kjer moški ženski plačuje za pač njo torej da jo ime dokler se mu zdi da je za njega uporabna ona pa pač dobiva denar za to da je njegova dokler pač on ima denar mislim, da bi bilo tukaj še najmanj jamranja s strani žensk (torej ustavrili bi novodobno kurbarijo z realnimi/normalnimi cenami) ubistvu to že tako ali tako počnemo samo nobena tega ne prizna naglas (sponzoruše – bodimo realni saj so vse sponzoruše samo ene manj zahtevajo druge več). Itak se babam gre samo za denar descem pa da čim boljšo in mlajšo kresnemo&denar…REALNO ;-)[/quote]
Moralo bi biti ravno nasprotno: babe bi morale začeti plačevati uporabnino za desce, ker bi jih šele na ta način začele spoštovat. Dokler fehtarje dobijo zastonj, so itak vse pametne in kritične, ko bi si jih morale plačat, bi bila pa druga pesem. Ampak to je itak utopija. 97,9% descev je neumnih fukfehtarjev, ki si konkurirajo za pičko do lastne brezvrednosti. V ekonomiji se temu reče cenovna spirala proti dnu. Babe pa seveda vse poceni in zastonj poberejo, potem se pa pritožujejo, kako ceneno moško robo imajo doma. Kot da jih je kdo silil, da jo vzamejo. In kot da jim je prepovedano se škart robe znebit, če jim je v napoto.
Komentar za v okvir dat. Vsaka čast !
Jaz sem za to, da se uvede sistem kjer moški ženski plačuje za pač njo torej da jo ime dokler se mu zdi da je za njega uporabna ona pa pač dobiva denar za to da je njegova dokler pač on ima denar mislim, da bi bilo tukaj še najmanj jamranja s strani žensk (torej ustavrili bi novodobno kurbarijo z realnimi/normalnimi cenami) ubistvu to že tako ali tako počnemo samo nobena tega ne prizna naglas (sponzoruše – bodimo realni saj so vse sponzoruše samo ene manj zahtevajo druge več). Itak se babam gre samo za denar descem pa da čim boljšo in mlajšo kresnemo&denar…REALNO ;-)[/quote]
Moralo bi biti ravno nasprotno: babe bi morale začeti plačevati uporabnino za desce, ker bi jih šele na ta način začele spoštovat. Dokler fehtarje dobijo zastonj, so itak vse pametne in kritične, ko bi si jih morale plačat, bi bila pa druga pesem. Ampak to je itak utopija. 97,9% descev je neumnih fukfehtarjev, ki si konkurirajo za pičko do lastne brezvrednosti. V ekonomiji se temu reče cenovna spirala proti dnu. Babe pa seveda vse poceni in zastonj poberejo, potem se pa pritožujejo, kako ceneno moško robo imajo doma. Kot da jih je kdo silil, da jo vzamejo. In kot da jim je prepovedano se škart robe znebit, če jim je v napoto.[/quote]
Ta tema se mene ne tiče.
Ubogi “moski”, ki jih tecne zenske prisilijo v zvezo z njimi. 🙂
Ti si stvarni revež!
Zakaj pa ne greš narazen? Nimaš muda, a?
Fidelio, kaj si jih spet poslušal za šankom? Al ti tvoja mati pripoveduje svoje zgodbe, ko je bila še pri močeh, zdaj je pa stara in senilna in vse, kar ji je ostalo si ti ter psihopatske zgodbe.
Kaj tebe v resnici muci? Ok, vse to kar si nastel, smo.Ti si zaradi tega samski, fukas ne kolikor vem.Skratka ne razumem koj qurac nonstop odpiras teme cez babe?!
Pol pa besno priletijo na forume se prepirat z Matkiči, Spiderji in sadnimi, kot da smo jim mi krivi za njihovo zavoženo življenje.
Meni je pa naš Fidelito taki car.
Ko ima kaki problem se pride sem malo zjokcat, potem pa nekje spije par rund, pa se zgleda stvari nekako same po sebi uredijo :))
V bistvu se nam pride zaupat. Lahko si štejemo v čast. 🙂
@El Fidelito — kaj ti jemlješ, da tako zadane … a mi daš vsaj za probat ☺
Meni je žal za pijančke, ki zafurajo svoj lajf. Ampak potem me drugi vedno znova prepričajo, da na svetu mora biti določen procent tudi takšnih zavoženih, da je za nas več prostora:)). Potem mi pa ni več žal:).
V bistvu se nam pride zaupat. Lahko si štejemo v čast. :)[/quote]
Ja pa sej zato pa so prjatli :))
Meni je žal za pijančke, ki zafurajo svoj lajf. Ampak potem me drugi vedno znova prepričajo, da na svetu mora biti določen procent tudi takšnih zavoženih, da je za nas več prostora:)). Potem mi pa ni več žal:).[/quote]
On zajema življenje z veliko žlico, samo iz napačne sklede.
Mene ful spominja na Arturja[/url]
Forum je zaprt za komentiranje.