Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Glupe ženske

Glupe ženske

Skregala sva se in mislim, da dokončno. Rekla mi je “upam, da se ne vidiva nikoli vec”. Hotel sem ji objasniti neke stvari pa mi je rekla samo odjebi in me blokirala. Mislim, kaj je s temi ženskami? Sploh ne razume, da imam trenutno bolj pomembno delo kot, da se družim z njo.

kaj se pa pol buniš, če te je skenslala, če imaš bolj pomembno delo, kot da se z njo ukvarjaš?
očitno je tisto pomembno delo osiranje žensk po internetu….

Očitno ga je zadela v EGO……🤣

Ma keri debil si.

Očitno ga je zadela v EGO……🤣
[/quote]

On bi, da se vse mečejo za njim, medtem ko ima on, gospod, bolj pomembno delo hahaha.

Pa veš da si s tem ti izpadu glup. Koga briga tvoje jokanje, vidno je da iščeš pozornost, če bi imel pomembnejše delo, kot praviš, ne bi na monu visu

jeza nikoli ne pade iz lufta. in nikoli ni prepozno, da objasniš. pa srečno…..

Očitno ti je res ranila ego kot je že nekdo tu napisal. Ona je hotela biti steboj, ti pa ji ven prideš, da v bistvu ti ni pomembna,potem se pa čudiš,da te je načevljala. Joj eni, moški.

On bi, da se vse mečejo za njim, medtem ko ima on, gospod, bolj pomembno delo hahaha.
[/quote]

Ja sem poznala enega takega. Ni mu pasalo,da je ena punca norela za njim . Ko pa ga je začela ignorirati ,pa mu tudi ni bilo všeč,ker ni dobil več pozornosti.

In pol so ženske glupe? Ti je samo razložila v jeziku, ki ga razumeš, če prej nisi dojel. Zdaj se pa tolaži z dobacivanjem drugim in všečkaj vsako nago rit na instagramu, da ti bo lažje. Upam, da ti vrne s tvojim najboljšim prijateljem, ki ne bo imel pametnejšega dela.

Obstajata dve vrsti žensk.
1. kura – če ne zadovoljuješ njenih potreb, nima s tabo več kaj početi
2. človek – če dva nista za skup,. sta še vedno lahko prijatelja

Obstajata dve vrsti žensk.
1. kura – če ne zadovoljuješ njenih potreb, nima s tabo več kaj početi
2. človek – če dva nista za skup,. sta še vedno lahko prijatelja
[/quote]

E , kot ženska protestiram! Ni res. Kot prvo, nobena ženska ne potrebuje moškega v današnjih časih, da bi zadovoljeval katerokoli od njenih potreb. Če ga hoče, pomeni, da si ga ŽELI. Bistvena razlika med potrebujem/želim. Drugo, če ženska goji čustva do moškega, NE MORE biti njegova prijateljica. In s tem ko take izjavljaš, pomeni le to, da ti paše jo imeti v bližini, ker ti dobro fila ego. S tem ji pa dajaš še naprej LAŽNO UPANJE, kar je velik greh, ki ga boš v življenju plačal…

Ti odgovorim čez 3 ure, ko se bom predvidoma nehal smejat…

[/quote]

Bom potrpežljivo počakala…

Zanemaril si njene čustvene potrebe.

Neodgovorno.

Si vis pacem, para bellum.

Veš kaj, ne. Vedno so problem in glupe ženske, ki zahtevajo nemogoče in jih živ big ne razume..a vse kar je potrebno za dober odnos/prijateljstvo/partnerstvo je le SPOŠTLJIVA KOMUNIKACIJA. Težko ?? Povedat kaj hočeš, česa nočeš, se oglasit na klic/sms napisat sorry babe, imam delo, pa v nekem doglednem času, ko končaš delo dejansko POkLICAT in si vzet čas, povedat, napisat, poslat jbeno pesem, če ne znaš sestavit smiselnih stavkov, pismo no…. ?

Ok. Zdaj ste me pa uspeli razkurit monovci. Grem spihat, ker če nadaljujem v tem trenutku, bi znala marsikoga prizadeti..

Ja, babe smo glupe, ja me smo vedno krive, ja tako je. Čoknjene pa amen.

Če imaš trenutno bolj pomembno delo, je s tem, da te je skenslala, tebi naredila veliko uslugo, moral bi ji biti hvaležen (v znak zahvale za blokiranje ji kupi majhno darilce: rožo, čokoladico, itd.)

Veš kaj, ne. Vedno so problem in glupe ženske, ki zahtevajo nemogoče in jih živ big ne razume..a vse kar je potrebno za dober odnos/prijateljstvo/partnerstvo je le SPOŠTLJIVA KOMUNIKACIJA. Težko ?? Povedat kaj hočeš, česa nočeš, se oglasit na klic/sms napisat sorry babe, imam delo, pa v nekem doglednem času, ko končaš delo dejansko POkLICAT in si vzet čas, povedat, napisat, poslat jbeno pesem, če ne znaš sestavit smiselnih stavkov, pismo no…. ?

Ok. Zdaj ste me pa uspeli razkurit monovci. Grem spihat, ker če nadaljujem v tem trenutku, bi znala marsikoga prizadeti..

Ja, babe smo glupe, ja me smo vedno krive, ja tako je. Čoknjene pa amen.
[/quote]

Šta se dereš namene, koji ti je bre vrag ?

Si vis pacem, para bellum.

Take stvari, da imaš neko pomembno delo, ko ne boš imel toliko časa za vaju, se pove PRED tem, da človek ve kako in kaj.. drugače ji le kažeš, da ti ona ni tako pomembna, pa se ji očitno ni dalo več čakat, da bi postala tebi pomembna. Če bi ti bilo do nje, bi si že vzel čas tudi za njo, čeprav zaradi dela pač manj. Če z nekom hočeš biti si že najdeš čas, če pa ne, ga pa ne bo.. logično ane.. 😉

Šta se dereš namene, koji ti je bre vrag ?
[/quote]

Sorry. Ni bilo mišljeno tebi. Sem stisnila na citiraj namesto odgovori…

A vragov kolkor češ 🙂

[/quote]
Zamujaš…čakam nadaljevanje. Lahko je prcnit in potem rep med noge…

Zamujaš…čakam nadaljevanje. Lahko je prcnit in potem rep med noge…
[/quote]

No vidiš. Rabiš me.

No vidiš. Rabiš me.
[/quote]

Pfff..jaz? Nikoli. Želim pa, da se držijo obljube, če se že dajo

E , kot ženska protestiram! Ni res. Kot prvo, nobena ženska ne potrebuje moškega v današnjih časih, da bi zadovoljeval katerokoli od njenih potreb. Če ga hoče, pomeni, da si ga ŽELI. Bistvena razlika med potrebujem/želim. Drugo, če ženska goji čustva do moškega, NE MORE biti njegova prijateljica. In s tem ko take izjavljaš, pomeni le to, da ti paše jo imeti v bližini, ker ti dobro fila ego. S tem ji pa dajaš še naprej LAŽNO UPANJE, kar je velik greh, ki ga boš v življenju plačal…
[/quote]
Off topic, le misel podelim ob citiranem delu.

Seveda lahko prijateljstvo traja, četudi ženska čuti… ne razumem, zakaj ne bi.

Lahko se pa zgodi, da si moški prijateljstva ne želi. Morda si jo je popredalčkal in si niti ne da priložnosti, da bi jo spoznaval in videl, če bi prijateljstvo nekako sfunkcioniralo ali ne.
Najlažje je nekoga spredalčkat, požigosat, ker se na ta način lažje ustvari distanca. Enostavnejši način je.

Ja, lahko se lahko motim, itak. Razmišljam pač.

Off topic, le misel podelim ob citiranem delu.

Seveda lahko prijateljstvo traja, četudi ženska čuti… ne razumem, zakaj ne bi.

Lahko se pa zgodi, da si moški prijateljstva ne želi. Morda si jo je popredalčkal in si niti ne da priložnosti, da bi jo spoznaval in videl, če bi prijateljstvo nekako sfunkcioniralo ali ne.
Najlažje je nekoga spredalčkat, požigosat, ker se na ta način lažje ustvari distanca. Enostavnejši način je.

Ja, lahko se lahko motim, itak. Razmišljam pač.
[/quote]

Kako misliš, popredalčkal?

New Report

Close