Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Glupe ženske

Glupe ženske

Kako misliš, popredalčkal?
[/quote]

Kura (in podobno) – človek – je zame predalčkanje.

Razmišljam o tem, ko praviš, da ženska, ki čuti, si želi, ne zmore prijateljstva. Odvisno. Sama bi rekla, da bi takšna ženska rada spoznavala moškega še naprej, ker jo zanima on, kot človek, torej se razvija prijateljstvo.

Če si želi zveze (ne pa toliko dotičnega moškega, ki bi jo v resnici tako zelo zanimal) pa najbrž zablokira takoj, ko se odnos ne razvija v željeni smeri. Tu vidim tisto “uporabo” moškega, ko je moški šele v drugem planu, v prvem planu pa zgolj to, kaj ona zdaj “potrebuje” (oziroma se ji vsaj zdi, da “rabi”).

Se motim?

Kura (in podobno) – človek – je zame predalčkanje.

Razmišljam o tem, ko praviš, da ženska, ki čuti, si želi, ne zmore prijateljstva. Odvisno. Sama bi rekla, da bi takšna ženska rada spoznavala moškega še naprej, ker jo zanima on, kot človek, torej se razvija prijateljstvo.

Če si želi zveze (ne pa toliko dotičnega moškega, ki bi jo v resnici tako zelo zanimal) pa najbrž zablokira takoj, ko se odnos ne razvija v željeni smeri. Tu vidim tisto “uporabo” moškega, ko je moški šele v drugem planu, v prvem planu pa zgolj to, kaj ona zdaj “potrebuje” (oziroma se ji vsaj zdi, da “rabi”).

Se motim?
[/quote]

Ta tvoj vidik je nekaj popolnoma novega zame, a ima smisel. Zelo lepo razloženo in mi da misliti.

Se strinjam, da predalčkanje ne koristi nobenemu.

Ta tvoj vidik je nekaj popolnoma novega zame, a ima smisel. Zelo lepo razloženo in mi da misliti.

Se strinjam, da predalčkanje ne koristi nobenemu.
[/quote]

Razmišljam, da predalčkanje lajša ustvarjanje distance (torej na nek način koristi, navidezno zaščiti in hkrati vzpodbuja neaktivnost). “Ženska nevredna mojega časa”, hkrati tudi tolažba (kot kvazi objektiven razlog čemu distanciranje), zaščita sebe pred tem, da se počutim manj slabo (ker če bi se počutil ok, ne bi potreboval nalepk).

Za avtorja pa težko kaj napišem. Imam občutek, da so bile ključne izgovorjene besede, ki morda bi, če bi bile skomunicirane drugače, dobile drugačen odziv. Morda pa ne in se gre za “po moje ali nič”. Morda pa kaj tretjega. Si pa vse le domišljam, premalo konkretnih informacij, da bi si situacijo lahko izrisala… ali pa sem le premalo subtilna. Ali pa kaj tretjega 😉

Razmišljam, da predalčkanje lajša ustvarjanje distance (torej na nek način koristi, navidezno zaščiti in hkrati vzpodbuja neaktivnost). “Ženska nevredna mojega časa”, hkrati tudi tolažba (kot kvazi objektiven razlog čemu distanciranje), zaščita sebe pred tem, da se počutim manj slabo (ker če bi se počutil ok, ne bi potreboval nalepk).

Za avtorja pa težko kaj napišem. Imam občutek, da so bile ključne izgovorjene besede, ki morda bi, če bi bile skomunicirane drugače, dobile drugačen odziv. Morda pa ne in se gre za “po moje ali nič”. Morda pa kaj tretjega. Si pa vse le domišljam, premalo konkretnih informacij, da bi si situacijo lahko izrisala… ali pa sem le premalo subtilna. Ali pa kaj tretjega 😉
[/quote]

Ma ja, včasih v viharju čustev naredimo kakšno neumno, rečemo kar ne mislimo, blokiramo, se distanciramo… ali kot praviš, da bi se zaščitili, obvarovali, da ne bi bili še bolj prizadeti ali pa ker preprosto ne znamo drugače, bolje..

.. škoda ker življenje ne pride skupaj z navodili za uporabo, vse bi bilo dosti bolj enostavno 😀

ali pa če bi nas že v šoli učili učinkovitih komunikacijskih poti :)))))
Tako pač privlečemo s sabo v odnos, vsak iz svojih družin, kolikor pač lahko.
Se še učim :)) še zdaj.

ali pa če bi nas že v šoli učili učinkovitih komunikacijskih poti :)))))
Tako pač privlečemo s sabo v odnos, vsak iz svojih družin, kolikor pač lahko.
Se še učim :)) še zdaj.
[/quote]

To bi bilo čudovito! 🙂 Ja, važno je, da smo se pripravljeni učiti in delati na sebi. Do konca življenja.

To bi bilo čudovito! 🙂 Ja, važno je, da smo se pripravljeni učiti in delati na sebi. Do konca življenja.
[/quote]Si ti tudi spremenila nik iz Replike?

avtor, kakšen posel imaš ti to, da je ne moreš vsaj 1x na dan obdelat…

Popay ti si pravi moški 🙂 Prioritete, kajne?

Si ti tudi spremenila nik iz Replike?
[/quote]

Nope. Sem pa imela pred časom en drug nik, ja. Ma nobenega “znanega”. Komentiram redko.

Popay ti si pravi moški 🙂 Prioritete, kajne?
[/quote]

Je tako, v 24 urah se more ženska vsaj 1x dol dat, Al se pa ona gor dat, pač odvisno od para kako jima paše. Pri tistih do ene 30 let, pa to večkrat dnevno, tud med delom, če se da.
Vsaj pri meni je bilo tako, hehe..

Je tako, v 24 urah se more ženska vsaj 1x dol dat, Al se pa ona gor dat, pač odvisno od para kako jima paše. Pri tistih do ene 30 let, pa to večkrat dnevno, tud med delom, če se da.
Vsaj pri meni je bilo tako, hehe..
[/quote]

Aaa tudi po 30 ni nič drugače 🙂

Aaa tudi po 30 ni nič drugače 🙂
[/quote]

odvisno koliko časa si v razmerju s partnerjem, po 10 letih vsakdanja sex terapija pri marsikaterem paru ni glih praksa.., no pri meni je bila…, kaj pa češ drugega, mlad, zdrav, naspidiran, ob meni pa taprava ženska stasom in glasom.

In problem je kje? Dal si ji vedeti, da ti ni pomemba v zivljenju in ona se je poslovila od tebe (kot se pac je). Tako se zdaj lahko posvetis svojim sedanjim prioritetam in ona si bo najdla sopotnika, ki si bo zanjo, kljub svojim pomembnostim, vzel cast tudi zanjo.

Da sem jaz ona, bi te zacela ignorirat, pa da vidis, kako to zgleda. Nasla bi se vse mozne aktivnosti, brez tebe. Good luck.

New Report

Close