Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek gmail – kako izbrisati velike datoteke?

gmail – kako izbrisati velike datoteke?

Moram ščistiti gmail, saj mi zmanjkuje prostora. Kako najdem tiste priponke, kjer imam res velike datotek (saj nikjer ne vidim, kako so datoteke res velike in katere se izplača izbrisati)?

menda si na računalniku. ne vem, če gre to preko telefona

klikneš na search bar, tam ko je iskalnik, klikneš filter in potem se ti pokažejo možnosti, izbereš pač filter velikosti (greater than… in določiš, kako velike maile hočeš videt, ko se ti izpišejo, pa označi vse in pobriši

Joooj, glih te dni sem se s tem ukvarjala in ugotovila tudi to, da če brišem v gmailu, mi briše tudi v outlooku. Sem imela neke mapce narejene (na srečo stare), pa sem mislila, da bo zbrisalo samo na strežniku, ne pa tudi v ootlooku.

Drugače pa greš na one.google, tam imaš razne opcije. V Shrambi pa potem vidiš, kje imaš oz. nimaš prostora. potem se pa igraš in zajebavaš z brisanjem.

Ravno sem se s tem ukvarjala… ko odpreš gmail, imaš zgoraj iskalno vrstico (recimo, če bi iskala po imenik maile, bi zgoraj napisala recimo: Janez Novak in bi ti ven vrglo vse maile, ki so vezani na njegovo ime.

No, tam napišeš, npr.:    size:5mb in ti bo ven vrglo vse maile, ki so večji od 5mb – slike, posnetki, druge večje datoteke – jih pregledaš in zbiršeš po potrebi.

New Report

Close