Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gmajna

Gmajna

Me zadnje dni ni blo na spregled….Se krivim od vsega nelepega..pa zato nič ne vem,kaj kako,zakaj? Hmm Kaj se dogaja??? Je kdo kje?

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

v tihem gozdu naletava sneg…
okol bunalovčkov je urejena potka..vedno je nekje nekdo …jest sem tuki:))
Le glej , da se ne upogneš:)) pokonci moraš bit muc..

Ja, smo, nekje smo…. vsaj nekateri …. ki se tudi za marsikaj krivijo, pa ne vedo, ali je to smiselno, ali ne in čemu take misli in …..

Hojla, vidve ponočnjakiniji ?

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

maadonca 🙂 nočne ptice 🙂

dobro jutro vsem trem .. mušketirkam :))) in en krasen nedeljski dan!!

Jani gre… študirat angleščino.. kaj čmo 🙂

p.s. punce držte se!!

Dober študiraj, Jani, pa ne pozabi na žepne priročnike, pridejo prav, veš!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

A to je drug izraz za plonk ceglce?
Veš…starejša generacija sem….pa bi se rad tud z mlajšimi izrazi izobrazil.
;-)))

Kaj se ti je pa zdej spet na grbo spravlo?
Te pogrešam!
;-)))

hojla SP 🙂

to niso plonk ceglci ampak… žepni priročniki.. neki kar je.. al v žepu al pi … za not 😉 Bo Mariči tole razjasnila a ne da Mariči?

Lep popoldan SP!!

hehe silno sem se nasmejala ob temle jani :))
Pa kar pošteno priznam , da z užitkom čakam , kako se bo Mariči zvlekla s te godlje ( opisovanju žepnega priročnika ). Namreč vedno umiram od smeha kadar se tuki kaj pojasnjuje :)))))))))))))))))
zdej jaz bi tole pomagala , pa ne vem točno če prav mislim . Tale žepna zadeva , je sila kunštna stvar :)))))))))))))))99

ja… skuštrano kunštna ja :)))))))))))))))

jutro lepo zajček :)))

cmoka!

Žepni priročnik:

žepen-pna-o prid. – nanašajoč se na žep: žepna odprtina; žepna podloga/žepni format knjige;
žepni nož = manjši nož z enim ali več pregibnimi rezili;

žepni računalnik; žepni robec ..

žepna knjiga = manjša cenena brošura ….. izpeljanka: žepni priročnik = manjša žepna knjiga, iz katere se česa naučimo, kaj plonkamo, ali imamo kar na mizi pri izpitu !!! Če se nam ne da delati “plonk ceglcov”, si priročnik, iz katerega se učimo, zmanjšamo na format “žepnega priročnika” in iz njega prepišemo izpitno snov …… (dodatek v slovas slovenksega knjižnega jezika: avtor M.)

No, friki na baterije, kako sem se izvlekla iz te godlje ????????????

Friki na baterije?
Blond zdej.
??????

diplmatsko:)))))))))))hehe….
je v žepu moč najti še kej ? :)))))))

🙂
Sedi pet – pa mama naj pride v šolo ne de

Labodka Mojaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

New Report

Close