Gmajnarčki
spet odpiram novo temo….
danes vas kaj dosti ni bilo brati tu gori.Al je bil razlog to,da je vikend in ste s svojimi dragimi nekje kjer uzivate skupaj….
No jaz sem imela malo bolj nenavaden dan,zato sem se večkrat oglasila..
Zdejle pa sem zelo utrujena,oči mi lezejo skupaj.. se bom kar počasi poslovila od vas.Grem pod koutrček,še prej polubčkat moja dva sončka..in potem sanjat…
Kdor se bo ogllasi še za mano,naj bo lepo pozdravljen..in naj ugasne lučko…
vsem skupaj lepo mirno noč…pa lepe sanje
Ja dobro jutro vsem!
Lep dan je zunaj ja zelo…in najlepše jutro je zame tisto,ko lahko v tišini zbistrim svoje misli od sladkega spanca….ko še v spalni srajčki odidem ven na teraso pozdravit ptičke,rožice…ko lahko globoko v sebi v miru začutim tisto jutranje prebujenje,ki je tako sladko…sladko sladko….in predvsem mirno….
Nato pa pride tisto najlepše,ko lahko pozdravim prijatelje…..DOBRO JUTRO PRIJATELJI….mmmzraven paše sladka kavica mmmmm
aha to pa to ja….oh ježek.a se nebi dalo da bi več pisal…ker te res pogresamo no!!! Zajček je čisto zgubljen..za njim cepljam tudi jaz…dej no!!!!!????
Sej res,kam je zmaglil zajček…a ma drene…pa ja e zdej..uh!!!
spalna srajčka je napisana le tako za lepše,da se lepše bere..hehe drugače jo ne maram za spat..
Najraje imam kakšno veliko moško pižamico..pa samo zgornji del..hehe no ke si ravno dregnil v srajčko..drugače nebi povedala…