Gmajnarčki
Sej..Se vseeno kljub vsemu tega dobro zavedam..ampak sej veš..starši ostajamo starši..otroci pa otroci…Da bi le dobro skupej vozil..vse drugo bo že!
Kaj boš kuhala danes?Maš kej v načrtu?
Tud jest mam dons piščančka-pečenega pa nov krompirček pečen…pa juhco, solatko..
včeraj pa sem se mastila s tortelinčki…testenine so namreč moja slast!
Aja kdaj mi boš zaupala tisti recept-sladki..se spomniš??knjigco pa moras dobit v začetku tedna samo v informacijo..
He kaj je fino..letam okoli po hiši,pospravljam..he pa vmes kej nakljukam sem gor…pa že 2 stroja cunj sem oprala ,madona spet bomo likal!Uff nekaj kar ne maram, a moram…
Mam !!!uživaj v normalnih količinah v tistem kar si želiš.,tisto kar imaš rad,kar obožuješ..nimaš kaj zgrešit,samozadovoljen si lahko,nasmejan…ahhh uživaj v tistem kar ti paše skratka!!
SAMO ENKRAT SE ŽIVI!!
Itak pa dandanes lahko samo bereš,kaj vse skodje,kaj je nevarno itd…ah sej je potemtakem že vse!Zato sploh ne maram kaj preveč brat,le rada živim,živim po svoji pameti, se tudi pocrkljam..predvsem pa rada druge crkljam..eto!
Pa še to…zmeraj bolj in bolj postajam nora na zelenjavo..aha…!!!
oooo sory ker padam vmes..hm dolgčas mi je po mišončku..le kje hodi!Aja sem hota samo to povedat!! Ježek ..zajček ne obljublja nekaj kar v tri dni…pa sej to itak veš..in če vem..kar dobro vem..ne rabiš spomina pri zajčku..vse bo..bi rekla še z obrestmi vred!!No samo tolko!!