gnili zobje
Pri nas pa je tako,da ima partner gnilo zobovje in nič ne naredi za to,tudi denar ni težava.Skupaj sva že par let,tudi povedala sem mu,da me to zelo moti in naj prosim nekaj na tem naredi.Ni mu bilo vseeno,ko sem ga s tem soočila,pa vendar ni spremembe,očitno je,da se zobozdravnika izogiba. Mene to vedno bolj moti in odbija.Škoda,ker je vredu oseba.Opažam,da se tudi glede drugih stvari ne spravi zraven,kot je recimo popravilo česa doma,kar pusti in kot da nič ni,ga enostavno ne moti,da bi si tisto popravil.Skupaj ne živima,je pa že čez 40.Takšnih izkušenj še nisem imela,me pa zanima,če se je kdo znajdelv podobni situaciji in kako se je odvilo.
Moje to ne moti. Jaz bom lahko brez zob in bom še vedno jedel njene piškote. Jih bom pač namakal. :))
Poznam enega takega. Samo on se tudi umiva ne pa alkohol mu dela družbo. Zdaj je ločenec, se ni spremenil. Zobje pa z leti totalno propade, smrdi mu iz ust. Grozno.
Njegov sin tudi ni bil domač z zobno ščetko pa mu je menda zobozdravnica nekoč naredila predavanje na to temo. Kaj točno je bilo ne vem. Si pa zdaj zelo vestno čisti zobe. Umivanje mu je pa malo manj domače.
A ni to bilo očitno, že preden si ga soočila? Ne vem, po mojem gre tu za opcijo “vzemi ali pusti”. Mogoče bi v resnici morala ti kaj narediti na tem, da se zapletaš s tistimi, ki te ne motijo.
Moje to ne moti. Jaz bom lahko brez zob in bom še vedno jedel njene piškote. Jih bom pač namakal. :))[/quote]
Kaj si to eno nesamozavestno bajsika pobral ?
Moje to ne moti. Jaz bom lahko brez zob in bom še vedno jedel njene piškote. Jih bom pač namakal. :))[/quote]
Kaj si to eno nesamozavestno bajsika pobral ?[/quote]
Mene se je vsaj ena usmilila, tebe se ne bo niti nesamozavestna. :))
;)))))
To mora biti grozno, a po drugi strani…takšnega si spoznala in ti je bil očitno všeč. Meni je zelo pomembno, da človek skrbi za osebno higieno in zobje morajo biti tipi top. Tukaj ne bi sprejela nobenih izgovorov.
Če nič ne daš nase, da se ti tud zob ne da prat, potem edini način, da prideš do babe, je, da si jo s kšnga portala dol pobereš.
Ni dovolj, da si jih samo umivaš, ampak moraš priti tudi do zobozdravnika. Ampak obstajajo ljudje…oblečeni ful hudo, videz ni da ni…pol pa odprejo gobec in je stanje za zjokat.
Sam pol ga tud to jebe, ker ni na nobeni slikci nasmejan. Glih to na kar babe palijo – big white smile
Pa nej reče še kira, da videz pr moških ni pomemben. Zdefiniran body, pearly whites, urejena frizura, višina (nad 180cm),… Taki ponavadi podrejo največ komadov.
Moj prjatu je točno tak, kt sm zgori opisu, pa ga babe same od sebe vabijo na pijačke. Še zanjga bo plačala, na koncu zmenka mu pa govorila kok ji je blo fajn, da ji je ful vredu, pa kdaj bi se lahko naslednjič vidla. Tip je drgač moj sosed, ga poznam več k 10 let. Personality mava pa dost podoben.
Na začetku, k sm ga spoznal, je bil prekomerne teže, ni dol tok na videz, kt da dons. Čim ko je naredu to transformacijo, je tud z babami postal bolj uspešen 🙂
Imaš takšne in drugačne ljudi. So ženske, ki padajo zgolj na videz in so ženske, ki si želijo poleg top videza še vsebino. Zakaj bi ženska izbrala samo videz? Ker je tudi sama brez vsebine. Isti ptiči letijo skupaj.
Forum je zaprt za komentiranje.