Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice GO OPTI prevozi izkušnje prosim

GO OPTI prevozi izkušnje prosim

čao !

v kratkem moram v benetke, ampak samo enodnevno službeno; izkušenj s to firmo še nimam, zato prosim lepo kakšne nasvete

to je prevoz izključno na letališča ali se lahko končna točka izbira po želji potnika? kaj če je ob določeni uri za določeno destinacijo samo ena oseba? odhodi so samo iz večjih mest pri nas? koliko svobode ima stranka pri izbiri časa odhoda? koliko natančno lahko to posameznik določi? kako deluje naročanje prevoza? preko telefona ali maila..?

hvala vsem že vnaprej

zakaj ne greš na njihovo stran, točno vse kar si vprašala ti piše

zakaj ne greš na njihovo stran, točno vse kar si vprašala ti piše

Ne vem, jaz se nisem odločila zanje ker je res ogromno pritoževanja čez samo storitev in še več čez voznike. Imaš še nekaj konkurenčnih prevoznikov, ki so zaenkrat na boljšem glasu. Pogooglaj.

Uporabi jeben telefon in jih vprašaj…

A si preverila kaj tudi cene avtobusa? Te zna priti goopti dosti dražje kot bus ali vlak. Sicer nisem ravno za Benetke čekirala, ampak za Bologno, ampak razlika v ceni je bila občutna.

Na žalost moram opozoriti javnosti o neprimernem delovanju Go-opti-ja.
Enkrat v marcu sem rezervirala obojestranski prevoz za 24.4.2015 na letališče Marco Polo Benetke in nazaj 12.5.2015 iz istega letališča v Ljubljano. Za obojestranski prevoz sem plačala takoj 42,00 evrov. Dva dni pred prevozom bi me morali iz Go-Opti poklicati in povedati kako oz. kdo me bo peljal v Benetke, pa se to ni zgodilo. Drugi dan tudi ne, a sem zato klicala sama. Oglasila se je nič prijazna dama in mi povedala ime in mobitel št. voznika. Poklicala sem ga, on pa je rekel, da me on ne bo peljal in da ne ve kdo me bo peljal ter da naj za to poklicem v pisarno. Seveda sem takoj poklicala, vendar se tam ni nihče oglasil. Velikokrat sem klicala, brez uspeha. Drugi dan zjutraj sem imela let na Japonsko in ob 9.00 bi morala biti na letališču. Panika, da sem se vsa tresla, utripa srca itd., ura je tekla jaz pa nisem vedela kako bom prišla do Benetk. Okrog 17.30 dobim na mobitel Go-Opti zopet neprijetno gospo, ki mi pove drugo ime voznika in njegovo tel. številko. Takoj poklicem to osebo, on mi pa pravi, da me bo peljal le do železniške postaje v Novo Gorico. Ko sem mu dopovedala da moram na letališče v Benetke in da imam let za Japonsko že dopoldne, je rekel da bo poklical na centralo in jih vprašal kaj je sedaj to, ter me poklical nazaj. Ker je zadeva trajala, sem ga večkrat klicala, vendar se mi ni hotel oglasiti. Okoli 20.ih sem panično iskala pri znancih in sorodnikih kdo bi me peljal, vendar so bili vsi zasedeni … okoli 20.30 me je poklical šofer in mi pojasnil, da bo on prišel pome, me odpeljal na ljubljansko žel.postajo, drugi taksi me bo odpeljal pa na Dolgi most na Viču in pol bomo z avtobusom šli vsi skupaj v Benetke. Zjutraj je ta prevoznik z avtom od Go-Opti zahteval od mene dodatnih 5 evrov, ker me je odpeljal do postaje. Potem je avtobus vse potnike odpeljal v Benetke. Bila je huda in zelo neprijetna izkušnja, katero ne želim da jo še kdo izkusi.
Vendar glej ga zlomka za nazaj se je tudi zataknilo. V Benetkah sem čakala dve uri in pol, zato sem vedela, da bomo prišli v Ljubljano okoli 1 ure zjutraj. Prosila sem voznika, če bi me lahko odložil v Šiški saj itak gre skozenj. Pa je rekel da imajo stroga navodila, da ne smejo nikogar nikamor voziti, tako da me bo moral odložiti na železniški postaji v Ljubljani. Nato smo se ustavili še na enem postajališču, in vstopili sta dve mlajši dami, usedli sta se k vozniku, vse ostalo je bilo zasedeno. Med pogovorom sem slišala, da sta mu ti dve dami naročale kam naj jih odpelje in on je pridno pritrdil. Ker sta dami spredaj, bile tudi iz Šiške, sem rekla da pa naj pol še mene da pred eno trgovino dol. Pa sta ti dami bili proti, ker to ni tam kjer gresta oni dve dol. Gospod iz Maribora je lepo prijazno povedal, da on potuje naprej in da prosi šoferja, da nas vse odpelje najprej na železniško postajo, potem pa naj ostale razvaža kakor hoče. Tudi en mlajši par, se je strinjal z njim. Vendar je šofer kljub temu zapeljal najprej eno damo do postajališča MPP, drugo pa je peljal prav do njenega doma, precej oddaljenega od naše poti. Naj povem da so v avtu vsi potniki protestirali, ena sopotnica je začela kričati, gospod iz Maribora je tudi močno protestiral, vendar vse zaman. Šofer je bil tiho, kot da se ni nič zgodilo in peljal po svoje.
Na železniški postaji sem na srečo dobila en nočni taksi, ki mi je zaračunal dvojno tarifo, 11,00 evrov. Tako me je prevoz z Go-opti-jem na letališče v Benetke in nazaj stal 58,00 evrov, namesto 28,00 kot se reklamirajo povsod za to relacijo.
Ne vem kaj se je z Go-optijem zgodilo, a nekoč je bil to vzoren in zanesljiv prevoznik.

A veste kaj je to? ???

To je KURCEVA SLOVENSKA miselnost ” sam da je cenej ” , al pa kaj bom js placu tok, zihr je kej ” cenej ” … Kurcevi skrtuhi ste vsi po vrst. PA KER KRETEN MISL DA BO ZA 40 EUR prsu iz lj v benetke pa se nazaj? ?? Ja pa a ste vi normalni? Pa vi sploh mislte kej na to, kaj zaboga se lahk zgodi na poti, sofer zaspi, avto gre u kurac… Da ne govorim nabit kombi polno tujcev, pa vsak v svoji psihi, pa se neko stiskanje po klopcah.. Mislm ej, SLOVENCI ZABITI!!!!! Prov je da vas tko vozjo k prasice in tako obravnavajo… Kaj pa mislte koji kurac, a da za drobiz vas pa nej se po rokah nosjo???
Lepo prosim… Bil sm par let v tem poslu, pa sm vidu iz 1. Roke kako to zgleda.. Kretenski slovenci bi se vozil okol, na konc pa se da je pocen, al pa clo zastonj!!!!! Ma dejte no… Kapo dajem dol vsakemu, ki naroci prevoz, ga posteno placa in je normalno da more bit tud vse kokr mora bit…
Taki k pa te nevarne, bedne in za povrh se izkoriscevalske prevoze uporablate pa lahk sam recem : “KOLIKO PARA TOLIKO MUZIKE” in goodbye…
Kaksni forumi pa neke zgodbe.. Zgodba je ze vsak zase, k se sploh spomne, da bi se odlocu za kej tazga..
Kr neki..

GoOpti ima neka pravila in neke cene. Posel je posel in kar obljubljaš, moraš izpolniti in to pod pogoji, ki si jih postavil sam. Vse kar je izven tega okvira je neposlovno in nepošteno, skratka nateg!
GoOpti je nizkocenovni prevoznik, tako kot ostali. Potoval sem z večimi in povsod je bilo približno isto. V več kot polovici primerov sem se na koncu tresel ali bom pravočasno prišel na letališče ali ne.
V Italiji je okoli letališč precej ponudnikov poceni parkirišč. Svoja dvorišča, travnike in njive so spremenili v parkirišča in s tem služijo bolje, kot če bi to zemljo obdelovali.
Vsem, ki potujejo z nizkocenovniki z letališč v severni Italiji priporočam, da preverijo ponudbo teh parkirišč, ker je mene pot z lastnim avtom in parkiranjem stala le malo več kot prevoz z nizkocenovnim (kombi) prevoznikom. Kakšne so prednosti potovanja z lastnim avtom pa je verjetno jasno.

Prosim? ?? Posel je posel? Mislm, pa to ni res….. To res ni res kaj jst berem.. Ja pa jebemu sunce, a se vi ljudje sploh zavedate kaj je posel? Kaj sploh je definicija posla?
A “nizkocenovni” prevozi je posel? A RES? Ja zakaj koji kurac pa so pol vsi soferji na sp. ? Zakaj se prispevkli ne placujejo? Zakaj se dela 12 ur in vec? Zakaj je sluzba skoz v zraku? ????? A veste kaksni so odgovori?

ZATO KER TO NI POSEL AMPAK NAVADNO IZKORISCANJE LJUDI ZA BOGATENJE IN NATEGOVANJE OVC KOT SO SLOVENCI IN PA POSLEDICNO KER JE VELIKO OVC SE LAHK TUD Z ZELO MAJHNO RAZLIKO V CENI LAHKO KAO ZASLUZI!!!!
Berem clanke pa mi gre kr na bruhanje… Fak, go opti poslovni model, nagrada… Sej to je sam itak pr nas mozno, nikjer drugje.. Sam pr nas lahko sofer vozi k utrgan, pa na koncu mesca nemore prsparat niti 20 eur..

Ljudje bozji, povem iz 1. roke. Zarad teh low budget variant je propadlo veliko stevilo drugih ki so bili normalni.. Veliko. Cene so nizke za popizdit. Ni niti osnovnega pokritja zivljenja, kaj sele ziveti zivljenje. Da ne govorim o “skritih ” potnikih, ki so se mesal med navadne ovce slovenske in so pol ocenjeval kaksen je voznik pa nevem kaj. Mal se zamislte, zakaj so modeli odprodal vse svoje avte, in so zdej sam se internetna platforma… A zakaj?
Zato, ker sam se prek neta z provizjami in pa nekimi ponudbami lahk se sluzijo, tisti ki so na cesti pa SIGURNO NE!!
In tako je goopti lepo ustvaril teren za ovce slovenske in pa za slovenceljske hlapce, da jih bodo vozil naokol za nc. Cakte cakte, boste vidl k se bo kdaj zgodila kasna pizdarija al pa nesreca. Pa da pol vidm….
Aja, pozabu sm, sej so slovenceljni potniki.. Takoj verjetno na pop tv pa jokat, pa se tozbo na sodisce, pa kaksna skoda se jim je zgodila, pa odskodnino zahtevat.. Itak, slovenske ovce druzga ne znate.
NI PA JUNAKA, K BI POSTENO REKU DA JE HOTU “POCEN” AL PA SKOR “ZASTONJ ” PRIDT NEKAM.. IN PA DA JE RES IDIOT K JE MISLU DA BO LEPO BREZ PANIKE PRSU ZA 2,20eur na BRNIK. Ne ne, to nebo noben povedu…
Ma dej, opice ste sploh vsi tisti, k se greste neke kvazi biznismene, pol pa k klosarji iscete pocen prevoze na letalisca.. Bedniki eni. Pravemu poslovnezu niti na misel ne pride kok bo cenej prsu prevoz, njega sam zani,a kaksna je kvaliteta. Nc druzga.. Verjemte mi..
Kar pa se tice ostalih k bi radi potoval pa nevem kaj, vam pa povem takole.. Ce nimate denarja, ne potujte. Kaj koji kurac maste za iskat drigje, ce pa se doma nimate? Mislm ej… Ta kurcev paradajz turizem, je zjebu kompletno srenjo v turizmu…
Pa vse te poceni variante bi tko zapru da se kr kadi…
Pizda, sam skorisca se folk, nc druzga.. Ljudje delajo k magarci po cele dneve.. Lepo vas prosm. Ma k bi se men usedu v avto en za par eurov, pol pa mi se neki pametoval, bi ga tko vn zabrisu, da bi se kr kadil. In to masred avtoceste.
Jebem ti te pocen scene. Ce nisi sposoben si privoscit normalne storitve, JE NE UPORABLJAJ!!!! NE ZIVTE V ILUZIJAH, ampak v OKVIRU SVOJIH ZMOZNOSTI.

Če vnaprej preko spleta rezerviraš parking na “uradnih” letaliških parkingih (Treviso/Benetke), je parkiranje 20% ceneje, pa od nikogar nisi odvisen, da te pelje na letališče in pride iskat. Kadar potujeva s teh dveh letališč, zmeraj preverim še ceno GoOpti (in še koga) in je nekje tam-tam, mogoče z avtom malenkost dražje, ampak to, da ti ni treba nikogar čakat in viset na letališču (če odmislim še kake druge možne zaplete), je pa tudi nekaj vredno. V glavnem se za dva, na relaciji Ljubljana-Treviso/Benetke tile nizkocenovni prevozi ne splačajo.

Ja ne splaca se… Kdaj pa se splaca? A k te bojo do benetk pelal pa pol nazaj, po moznosti za 20 eur???

JAAAA…. To se splaca….

Mislm res, tole moje pisanje je zgleda odvec. Slovenceljni in njihova 4. pravila :
1. A je lohk kej cenej
2. A lahk s kreditno?
3. A lahk na obroke?
4. A lahk mal skrenes s poti, pa da je ZASTONJ??

Tok mam rad Slovenijo, da vam se opisat neznam. Sem bil kar neki casa v tujini, ampak LJUBO DOMA KDOR GA IMA.
Pol pa k pogledam nase SLOVENCELJNE, mi gre pa na kozlanje.

Navadni kvazi biznismeni, svetovalci, pametnjakovici.. U zepu pa vsak po 20 eur.. Kr neki. Sj zato pa gre drzava u kurac, k je vse sam na varianto ” Cnej” al pa popust al pa clo ZASTONJ…

Tuki je odpovedala zdrava pamet, res..

Jaz sem se pa že nekajkrat peljalala z njimi (v Italijo, ponavadi na letališče) in imam zelo dobre izkušnje z njimi. Izredno prijazni vozniki, med vožnjo so vedno vprašali, če nam je udobno, premrzlo, prevroče v kombiju, tko da nimam kej rečt … Postankov je ravno prav, če je kdo rabu wc ali karkol ustavijo takoj, ko je mogoče.. kar se smsa tiče, sem ga vedno dobila ob pravem času. Je pa res, da če gre človek že na začetku v zadevo z vednostjo, da bo treba mogoče kako uro ali več počakat na prevoz, je pritoževanje odveč. vem pa da obstaja možnost, da določiš točno uro odhoda, in pelje recimo samo tebe. je pa res da je to ful ful dražje potem

Seveda.

Vozniki prijazni, vse sprašujejo, a te zebe a te ne, a kej al kaj… A veste zakaj ? Zato, ker so med potniki skriti potniki, ki se zmišljujejo razne stvari in če jim vozniki ne ugodijo, tej povejo to naprej in potem BAY BAY izredno ” SUPER ” služba, ki traja tudi po 24 ali več ur v kosu, sam zato, da ljudje lahko preživijo.. Pa še od njih marsikdo nemore. To je resnica. IN SLOVENCELJNI ZABITI to podpirate.

Ja, če bo pa sam tebe pelu bo FUL FUL dražje. A res ? Ja pizdarija vsem bi vam cene nabil tako kokr je treba, pol pa bi vsi po vrsti tuki pluval čez ne sam goopti , ampak kogarkoli. Pa a se vi FOLK zavedate, da VSAKA STVAR STANE ??? A vam je to jasno al VAM NI ??? A lahko po vašem nekdo, ki opravi neko storitev zasluži oz. dobi pošteno plačilo za opravljeno ?? Ne , ane … Ne ne, nč nebo na men služu noben ( to ste SLOVENCELJNI ).. Škrti, da bi še sam seb prst v rit porinu, da se le nebi usral, pa bi mogu pol spet jest… Neverjetno.

Da neboste misll, da sm kakšen zafrustriran bivši zaposlen al pa karkol, k tako pišem.. Daleč od tega. Sam sm pa vidu teren iz 1. roke in sm ga gledu in sem bil v njem sigurno 3 leta. Bedniki ste Slovenceljni… Od 100 SLOVENCELJNOV mogoče 2 al pa 3 normalni, ostalo pa POLOM !!!!

Sam da je cenej, po možnosti da je popust, še NAJBOLJŠ PA JE DA JE ZASTONJ!!! JUPI 🙂 Gremo skakat, vse je pocen… Klošarji eni.. Zdej sm celo opazu, da so neki kuponi za popuste na goopti. Mislm ej, nemoreš verjet. Že itak vse pod ceno, folk dela pa nima za 5 dag senfa, vi pa iščete ŠE KUPONE… HAHAHAHAHAHAHAHAHA

Sreča da sm v NORMALNI DRŽAVI, kjer je VSAKO delo plačano KOT JE TREBA. Kjer se ve, kdo se vozi z prevozi na klic ali pa z javnim prevozom. Kjer se ve, kdaj se gre na kosilo z družino in se to kosilo tud pošteno plača, pa ŠE NAPITNINO SE DA! Pa ne v CENTIH bedaki neumni…. Mislm ej, SLOVENCELJ ti pusti 0,2 EUR napitnine, pa je tok ponosen sam nase, da kr smrdi za njem..

Veste, sam še to. Vsak k je bedak se mora tega tud ZAVEDAT. MORA SE. in vsak ki živi preko svojih možnosti, je BEDAK!!! In teh ” kvazi ” SLOVENCELJSKIH biznismenov je celo morje. BEDAKI ENI.

To je z moje strani več kot dovolj.. Več ne mislm pisat, vsaj upam da ne…

kdor je pripravljen čakat na letališču po 4 ure ali pa tudi več je morebiti še cenovno sprejemljivo, čeprav bi lahko časovno skombinirali prevoze glede na lete, da ljudje ne bi čakali, pa se dobesedno požvižgajo na to, kljub temu da jim piše v pogojih, da imajo pravico DO max. do 3 ure čakanja…

Glede tvojih postov, vidim, da si pošteno jezen na Slovence, ker imajo možnost nizko cenovnega prevoza in te to blazno jezi. Ob tem pa ne upoštevaš tudi tega, da je standard v Sloveniji žal dokaj nizek in je povsem normalno, da ljudje gledajo kje bi lahko dobili cenejšo varianto, če za to obstaja možnost. In zakaj je ne bi izkoristili??? Kako podjetje posluje pa ni stvar potnikov, dejansko so krivi delavci, da se pustijo tako izkoriščati, kot praviš, da jim po mesečnem garanju ne ostane 20€! Ko tako vpiješ da nihče v Sloveniji ne ve kaj je posel, bi ti bilo lahko jasno, da v dobi kapitalizma je osnova konkurenca in le tisti, ki bo ponudil boljšo ceno, bi imel možnost za obstanek. Problem pa ni GoOpti, poslovna ideja ki so si jo izmislili je odlična in so si upravičeno zaslužili tudi nagrado za poslovni model, žal pa je tako, da je takšno varianto marsikdaj težko realizirati in na ta račun morajo včasih potrpeti tako potniki, ko je potrebno na letališčih tudi včasih počakat, kot tudi vozniki. Drugače pa šoferjev tako nihče ne sili v zaposlitev, če jim kaj ne ustreza, naj se sami zbunijo za višje plače in to ni stvar potnikov. Poleg tega ko pljuvaš čez Slovence, da iščejo poceni možnost za prevoz, imaš tudi že v tujini forume, ki se zanimajo za prevoze z GoOptijem. Problem v tej državi je predvsem letališče Brnik, ki je samo sebi namen, glede na cene, kot ponujajo lete so verjetno padli dobesedno na glavo…kot da imajo zlate avione, letališče pa je dobesedno v razsulu, nobenih normalnih letalskih povezav, očitno jim je važno le, da se slovenska politična scena pelje na vsake svete čase kam, poleg tega pa človek komaj iz Ljubljane pride do tistih kmetov na Sp. Brnik, povsem izoliranega polja tam na gorenjskem …poden od podna. In tako je povsem upravičeno in tudi normalno, da ljudje odhajajo na druga evropska letališča, kjer tudi pri vrhunskih letalskih prevoznikih lahko dobijo vozovnico po veliko bolj normalni ceni. Navsezadnje pa kdo je rekel, da če človek želi za prevoz na turistično destinacijo privarčevati, da potem na dopustu ne bo nič zapravil. Več kot bo lahko privarčeval pri prevozu, več si bo lahko privoščil na dopustu. Žal nismo v tej državi tako bogati, da se bi lahko vozili z Adrijo z Brnika, ki ima letalske karte po 400€ in več…potem tudi raznih kombijev in prevozov kot je GoOpti sploh ne bi potrebovali…Pa lep pozdrav!

justonemorethink zdravo…

Sm si reku nebom več pisu, ampak glej ga zlomka… Se je pa nekdo najdu in me mal ” kregu ” po domače oz me oštel..

Glej, povem to tebi in ostalim…

1. Nč js nism jezen, ker majo možnost Slovenceljni pocen prevoz najdt, AMPAK SE MORJO ZAVEDAT da je to POCEN PREVOZ, in samo od točke A do točke B. in PIKA !!! Nč zmišljevanja, pa js bi tle, pa js bi tm, pa a lahk sam mal desno, pa a lahk sam z avtoceste dol… NIŠTA !!! In to je to..
In pa seveda če je treba tud PAR ur čakat na letališču, NČ JAMRAT !!! Tišina in stat tud v
kotu letališča in pa čakat. Pa če dež lije po teb al pa nevem kaj. Pa če je zuni -20 pa ne dela gretje na letališču.. ČAKAT IN TIHO in BREZ PARDONA. Ne pa klicat pa se prtožvat pa pičke materne… TIŠINA IN BODI VESEL .. POTUJEŠ ” CNEJ ” .

2. Mene jezi to, KER STE KRETENI UNIČL našo PRELEPO DRŽAVO s temi ” pocen ” al pa ” cnej ” al pa clo ZASTON varijantami na VSEH PODROČJIH… A nisi gledu po POP TV prispevek o ZASTONJKARSTVU kako bi folk rad ZASTON karte za Planico pa , klobase pa kaj js vem kaj… Mislm..

3. Neki se morte VSI ZAVEDAT : KOLKO PARA, TOLKO MUZIKE !!!!
Oz. po moderno : AS MUCH AS YOU PAY, THAT MUCH YOU GET !!! end of story…

4 .Glede poslovanja podjetij pa je tako : ČE NI POVPRAŠEVANJA, NI PONUDBE !!

5. In ker SLOVENCELJNI vsi veseli se bi šli pelat iz Benetk do Dunaja, ker je CNEJ, pol pa JUHUHU go opti ma delo… JEEEEEEE 🙂 Super… Ma Vam js povem , da te letalske družbe NITI MAL NE GLEDAJO na vas POCEN potnike. ZAKAJ ????? Ker jim ne prinašate dobička…Vsi veseli z RYANAIROM na počitnice.. HAHAHA, še hujši klošarji so tm na teh avionih.. A je sploh kdo vidu kako majo gor??? Ker KLOŠARAJ je na teh AVIONIH ?? Povem takole : ENKRAT in NIKDAR VEČ se nebi usedu na te LOW BUDGET avione.. Kar sm potem službeno vse zvedu, me je blo ZELO STRAH in pojma nimate narod kakšna je resnica. Ajoj joj joj…. Marsikaj bi lahko govoru, sam nebom…

6. Itak greste na počitnice čim cnej, da boste lahk tm več zapravl???? HAHAHAHAHA…… Itak ja… Definitivno. Slovencelj bo trošil na dopustu… KLOŠARJI ENI, HUJ STE RATAL K VČASIH ČEHI AL PA SLOVAKI… Dj, ne mi vlečt jezika, k lahk na to temo tud povem marsikaj, res.

Fak, res ne razumem.. A vam ni nč bed sedet s samimi tujci nagužvan v kombiju, vsak smrdi po svoje, šofer napsihiran v glavi k more plačevat kredit še 20 let, ne dobi službe primerne izobrazbi in je pristal v kurčevem kombiju za volanom. Doma se baba žge z drugmu, on pa nesme it dam, k nebo pol dnarja.. Pa more poslušat zarukan narod in se mu smejat… In pa kako znajo tud eni poniževat šoferje, da ne začnem še tega… Fak res…

MENE OSEBNO BI BLO SRAM DA SE TKO USEDEM V KOMBI in se pelem kr z enim folkom pa kr ene bedne pogovore izvajam tako z vozniki kot z ostalimi SLOVENCELJNI.. RES. K to pa je katastrofa…

7. Vas ne zanima kako posluje podjetje ane ??? Delavci so sami krivi, nej se zbunijo… PA SEJ SM NAPISU ZE V PREJSNIH POSTIH DA NISO NITI ZAPOSLENI !!!!! Nema sluzbe pa pogodbe…. S.P. pa goodbye.. Nobenih dolznosti in obveznosti nima goopti do voznikov. NIC!!!! Mislim, folk sploh ne veste ….Ko pa se bo komu kašn sranje naredu, pa vas bo KURČEVO ŠE ZANIMAL !!! In to VSE.. Takoj bo po POP TV, pa SVET pa nevem kje še vse…. Senzacionalno pa ta sranja..

8. V osnovi GNILEGA KAPITALIZMA je tako kot praviš… V osnovi PRAVEGA KAPITALIZMA pa šteje tudi nivo storitve, usluge ali pa kvaliteta izdelka, produkta… In na koncu seveda tudi cena.. TAKO SE DELA TM kjer je KAPITALIZEM NA VIŠJEM NIVOJU. Pr nas pa bi se šli vsi ene kapitaliste, managerje, pa kr neki… Klošarji zavoženi.. Razni Boscaroli.. A vi sploh veste SLOVENCELJNI kok je ta dedec pokasiral od države??? SUBVENCIJ pa nevem kaj ??? In zdej se neki kurči.. SKUP SO KRADL PIČKA JIM MATERNA VSEM…

9. Slovenceljni INTELIGENTNI KAPITALISTI pa bi, spuščal cene za ČIST VSE, pol pa na konc nima NOBEN NČ. Ne firma k to dela, ne delavci, ne potrošniki… MA NOBEN !!!! POL pa pride tujc in HOPLA kupi pocen firmo, ki je tik pred propadom oz. je že… In kaj tujc nardi ???? PRVO KRETENSKE SLOVENCELJNE VEN !!!!!! VSE TAKOJ VN !!!! In potem svoja pravila in svoj način… In zadeva laufa.. Sm bil kar nekajkrat zraven in govorim iz izkušenj…

Tko da ne mi tralala, ker js vem kaj je hopsasa…. Sam tok.

Nism bivši zaposlen, sam sm pa RAZFUKAN na SLOVENCELJNE.. Klošarji eni , bedniki ki jim ni para.. Med sabo bi se fukal v RIT BREZ VAZELINA da bo ja bolel.. K pa pride TUJC , mu pa sam LEPO PODMAŽEŠ SVOJ ANUS, da ga ja nebo BOLEL k TE BO FUKU v rit… Pa še vzdihoval boste zraven…

Lizanje riti tujcem, pa nevem kaj… Nobene hrbtenice nima ta narod več.. HLAPCI !!!!! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni !!!!!! In hlapci kr bodte še naprej..

GO OPTI Jeeeee 🙂
KUPONKO Jeeeee 🙂

Mislm res…. Ker folk odtrgan je to, nemorš verjet.. Js k govorim tujcem, kok ste zabiti in kaj vse delate.. Pa sej se nam smejejo vsi po vrst… Hvala kurcu, da sm šou.. Res…

Kr neki res…. Nikol se očitno nebo ta miselnost več spremenila na bolš.. NIKOL !!!!!
( upam da se motim )

Sicer semsama slišala že kar nekaj kritik (mojo prijateljico, ki je bila v Salzburgu, je voznik pozabil pobrati, ker je peljal že dva iz Munchna v Lj.), ampak sama pa sem imela zelo dobre izkušnje. V obe smeri sta bila prijazna voznika, ustavili smo se 2x med peturno vožnjo, bili so točno tam in takrat, ko so nam napisali na sms – pravoščasno.
Iz mojih izkušenj bi goopti zaenkrat priporočala, vem pa, da so kateri vozniki neodgovorni in nesramni, ampak sama še nisem naletela na take.

Go Opti sem uporabljala od samega začetka, ampak po zadnjih treh izkušnjah na beneškem letališču imam njihovega nadutega odnosa dovolj. Vsakič sem plačala drugo najdražjo varianto, da bi čim manj čakala (75 EUR LJ-BEN in nazaj).

Nazadnje je šofer zamudil več kot 20 minut, pol ure sem stala v temi na mrazu. Šele po več klicih, naj pride pred dogovorjeni vhod – rekel je, da je na parkirišču (nobenega pojasnila, kje na parkirišču, ki je seveda veliko in polno avtomobilov) in da naj ga kar sama pridem iskat – s 25 kilogramov težkim kovčkom in ostalo prtljago! Če meni firma napiše, da voznik pred pred vhod D ali E, ga bom s svojo prtljago pričakala točno tam in nikjer drugje.

Razumem, da tam kdaj stojijo avtobusi in ne more parkirati kombija, ampak v takem primeru mora voznik osebno iti pred dogovorjeni vhod in počakati, da se tam zberejo vsi potniki ter skupaj z njimi iti do mesta, kjer ima parkiran avto. Nikakor ne more GoOpti pričakovati, da se bomo potniki s težkimi kovčki šli raziskovanje velikega parkirišča pred letališčem. To je v temi zelo nevarno – enkrat se je na tem parkirišču v naš GoOpti kombi zaletel neki Italijan – in res ne bi rada, da se vame zaleti kak avto, medtem ko moram fijakat težek kovček po parkirišču, ker se šoferju GoOpti ne ljubi osebno prit do napovedanega vhoda in tam z listom papirja z oznako GoOpti počakati, da se zberejo vsi potniki.

Tako večkratno klicarjenje voznika, naj blagovoli priti do vhoda, kjer naj bi ga potniki pričakali, se mi je z GoOpti zgodilo že tretjič. Kaj če bi meni ali njemu crknila baterija na telefonu, kako naj potem najdem šoferja? Ta voznik je bil oblečen v navadna oblačila, brez vsake oznake GoOpti, še avto ni imel nobene oznake GoOpti – bil je zgolj navaden bel kombi. In tak avto naj jaz kot potnica iščem v temi po velikem parkirišču?

Že trikrat sem se GoOpti pisno pritožila glede tega, ne naredijo pa popolnoma nič. Vsakič naduto zatrjujejo, da noben drugi potnik nima težav z iskanjem njihovega avtomobila na parkirišču in da so vsi superduper zadovoljni z njimi.

Poleg tega so GoOpti kombiji vse manjši in vse manj udobni – stlačeni smo bili kot sardine, vso pot v avtomobilu ni bilo nobenega prezračevanja, ker sem kot zadnja potnica morala sedeti zraven voznika, sem imela vso pot čisto skrčene noge pred armaturno ploščo, niti malo jih nisem mogla iztegniti, ker je bila zraven že druga potnica. Voznik je zelo smrdel po znoju in zaradi tega je smrdel tudi cel avto. Kot zadnja prispela sem žal morala sedeti zraven voznika in v neprezračenem avtu vso pot vohati njegova prešvicana oblačila. Zaradi tega mi je bilo vso pot slabo. Res čudovita izkušnja!

Še nikoli nisem imela tako neudobne vožnje v tako smrdečem avtomobilu na letališče kot tokrat in to za tako visoko ceno prevoza!

GoOpti so bili na začetku super, zdaj pa za oderuške cene vozijo ljudi kot živino. Za točnost in telesno higieno voznikov ter za udobje potnikov jim gladko dol visi. Na pritožbe potnikov se gladko požvižgajo.

Srčno upam, da se bodo take stvari med ljudmi razvedele, da se bo pojavila zdrava konkurenca na področju prevozov na letališče in GoOpti zbila to krono nadutosti z glave!

NičVeč zdravo…

Evo mene spet prebiram tole in ni hudič, da se bom spet oglasu.

Pravilno, da se je to zgodilo kar se je. Edino pravilno. Js bi vas pustu še stat v dežju ene 10 minut. In to na prepihu. Da bi Vam gate zmrznle.

Gužva v avtu?? Pravilno.. Jst bi še prdnu zravn, da vse smrdi. Pa okna zapru. Zraven bi te pa še mal po kolenčku pobožu hehe….

Mislim ej,…………………………………………… hočte neki pocen pa cnej, mislte pa da vas bojo iskal pa nevem kaj delal…. Ja ja, MALO MORGEN.

Goopti je naredu kar je hotu. Zjebu je KOMPLET srenjo prevoznikov, taksistov in še marsikaterih voznikov, ki so bili res odlični, kulturni, urejeni in prijazni LJUDJE, ne samo prevozniki. Ratal jim je dobesedno POJEST podjetja.. Cene so začel tko spuščat, da se ob kalkulaciji vsakemu normalnemu človeku , nemore pokazat nikjer zaslužek.

Sej zakaj pa mislte da so samo še internetna platforma ?? Zakaj nimajo več svojih vozil ??? Zakaj ??? Zato, ker so lepo prodal kar so mel, in zdele se samo še provizija kasira, folk k je pa zapufan do grla pa vozi okoli SLOVENCELJNE… HAHA, prov je tko… Js sm vedu že kakšno leto nazaj, če ne še več, da se s tem poslovnim modelom neda zaslužit kot zaposlen, niti kot podjetnik… Ma odjebem js te fore o pocen scenah pa to.. Zame ste bedaki NAROČNIKI in ne PONUDNIK.

Ponudnik je PAMETEN, sam se je pa tud on v zanosu mal zajebu…. Pa ne mal, kr ornk.. Verjemte mi, vem kaj govorim..

Konkurenca?? Kakšna pa pizdarija ?? Taka, da vas bojo še nesl zravn al kaj ?? HAHA, js bi vas naložu u delavske kombije BREZ SEDEŽEV, pa vas razvažu okrog kokr ovce.. K bi bla postaja, bi sam ustavu, teku okol odpret vrata in dobesedno potegnu vn vsazga in mu na konc še kufr z vso silo vrgu ob tla.. Pol pa mu bi še stiskal račun iz davčne blagajne 🙂 Da ja se nou spomnu prjavt, k je brez računa.. Itak itak pa bi vsak 3 pomoje takoj sliku z pametnim telefonom račun, ga skeniru in poslal za nagradno igo na FURS, če bo dubu nagrado…..

Da Vas NI SRAM, ker takole poceni in izkoriščevalsko delo podpirate s svojimi naročili. Resnično DA VAS NI SRAM.. Živa sramota za vsakega posameznika in narod kot celoto. Jaz NIKOLI in NIKDAR v življenju nebi želel na truplu nekoga drugega jest NIČESAR. Vedno se je treba vprašat ZAKAJ JE NEKI TOK POCEN , VEDNO !!!!

In skoraj vedno je odgovor jasen, če le mal logike in zdravega razuma spustite skozi možgane..

Seveda, jih je treba met prvo….

Js sm prov vesel, da se tale goopti zgodba tkole sesuva kot hišica iz kart. In pravilno je tako. Sicer pa je naša PAMETNA vlada že podpisala namero o uvedbi UBER platforme v Sloveniji…

HAHAHAHA in SPET SLOVENCLJNI veseli k avion. Noben pa tok inteligenten, da bi si pogledu kaj to dejansko je, kdo vozi, koliko je bilo posilstev, ropov, napadov, nesreč, tožb, ma vsega živega……

Ko boste SLOVENCELJNI odprli oči, takrat se vam bo zasvetilo, kot še nikdar poprej. Oz isto tako, kot leta 1990 ko smo na plebiscitu glasoval z več kot 90% podporo za samostojnost…

KRETENI smo bli, vsi…. Juga kakršna je bla, red je bil.. Pismo rosno, nisi se mogu zajebavat in denar je krožil znotraj države.. Nema uvoza, rigorozna kontrola…. Nč podjetnikov na vsakem vogalu… Vse v lasti države..Se js še zdej spomnem kakšne so ble uredbe pri nabavah, kolk smo odvajal za solidarnost, delovne brigade, ma svašta…… Bil sem 2 krat letno na dopustu.. Spal sem lahk tud na klopci z denarjem … Varnost na nivoju. Vedlo se je KAJ SE SME in KAJ NE. Policija ni obstajala , ampak LJUDSKA MILICA. In z njimi ni blo zajebancije… In tako je prov…NO IN KAJ PA MAMO ZDEJ ???

VSE SO PRODAL, VSE KAR SMO USTVARIL LJUDJE… DANS BI VSI SAM NEKI NA HORUK PA NA HITRO OBOGATET.. Negre, preprosto negre..

Delo je DELO, ne SUŽENJSTVO.. In človek DELA zato da živi, ne pa ŽIVI za to da DELA.

Mal se zamislte vsi skup, resno…

Ajd

Boki žal mi je zate. Si skrajno omejen. Misliš da vse veš in je ves svet tvoj. Če so ti Slovenija in njeni prebivalci tako kretenski ne razumem kaj sploh še počneš tukaj. Po možnosti ti naša država še prispeva kakšne transfere, ki bi ti jih jaz osebno kar ukinila že zaradi tvojega nagnusnega odnosa. Žalostno je da je potrebno toliko žaljivih besed uporabiti preden sploh prideš do konkretne vsebine tvojega mnenja. Ki pa niti ni tehtno premišljena. Drži se načela: preden rečeš premisli. Sicer pa zapusti državo, v kateri živimo veseli ljudje, da sploh vse funkcionira.

p.s. začni uporabljati pravilno slovenščino če želiš postati nek kvazi biznismen 😉 taki kot ti ne pridejo daleč.

Boki je pac zafrustriran clovek z dezele, ki zna samo v cerkev hoditi in ropotati, nic drugega.

Glede GOOpti: res, da imajo nizke cene, ampak je treba kar prebrati njihov “majhen tisk” v dolocenih primerih, zlasti za spreminjanje route, vracilo denarja in podobno

Moje iskušnje pa so takšne.Dvakrat sv se z ženo peljala v Benetke in dvakrat je štimalo v nulo.To je bilo še na začetku njihove poslovne poti in tudi cenovno so bili zelo ugodni brez nekih doplačil napr.prtljaga ,zavarovanje in podobno.Sedaj pa vidim,da se prevoz ne splača,saj za ta denar se lahko pripelješ tudi sam z avtom ai pa te pelje kakšen sorodnik in še pride po tebe ,pa ne znese toliko kot GOOPTI z najnižjo tarifo,pa še čakti ne rabiš.Konkretno mislim tukaj prevoz iz Maribora do letališča Zagreb

Za dva (ali več) se na relacijah Ljubljana – Trst/Treviso/Benetke GoOpti res ne splača, sem večkrat preverjala. Vključno s parkingom za 7 – 10 dni, bencinom in cestnino pride enako ali še celo ceneje s svojim avtom. Pa tudi če bi bilo malce dražje, na nikogar nisi vezan, nikogar ni treba čakat, kar je tudi nekaj vredno.

New Report

Close