Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Gola na sprehodu po gozdu

Gola na sprehodu po gozdu

Ob misli, da bi se na pol gola sprehajala po gozdu, mi postane vroče. Prav želela bi si, da me kdo ujame in pritisne ob drevo. Malo bi se delala, da se upiram, da me je strah… Kaj bi pa ti naredil, če bi na sprehodu srečal lušno blondinko v modrcku?

Marsikej samo to se ne zgodi…hehe
Lahko pises pa izmenjava kaksno socno sporocilo. [email protected]

Od groze bi si pokril oči… in potem pobegnil.

Alternativa – boljša polovica bi ti odstopila malo kreme za sončenje, da te sonce ne ožge preveč.

Fotkal, objavil in dobro zaslužil.

Klopi vas bodo definitivno naskočili.

Vprašanje ali oni od nemških fašistov namenoma okuženih s klopnim Meningitisom, tisti z novejšo Borelijo.. ali ta “zdravi” klopi?

(Drugače pa je, vaša fantazija ena bolj pogostih v ženski domišljiji.. resda si jo pa uresničiti ravno ne želijo.. razen ta največjiih privržen Rdeče kapice 🙂

De omnibus disputandum..

kakšni odgovori…heehh,… Tipično za prestrašene slovenceljne. In potem vam je čudno, da se slovenčice ogrejejo za srbe, bosance,…….:))

Zanimivo. ko sem bila mlada, sem imela iste želje. hehe

P.S. Je pa to v skladu z rimskim poganskim praznikom Lupercalia.. panovi privrženci/svečeniki so tako tekali po gozdu v rojstnodnevnih oblekah, s pasom in biči v rokah.. vse ljudi so nežno počili s pasom, še posebejporočene ženske (udarec je veljal za dar plodnosti) .. tudi ženske so bile svečenice, da ne bo pomote in so šibale moške…
Samo praznovanje se je začelo malce prej kot aprila.. točneje: 15. Februarja (Rim je bolj južno) in so ga krščanarji seveda prepovedali (konkretno papež Gelasius I. v 5 stoletju) in namesto tega uvedli bolj oblečeno in spolirano Valentinovo.

Pa junija so tudi ženske gole hodile po poljih.. v smislu poganskega blagoslavljanja njiv in pridelka.

Skratka.. krščanarji.. uničujejo zabavo že tisočletja!

[img] https://pics.onsizzle.com/in-ancient-rome-the-celebration-of-saturnalia-took-place-in-9899372.png%5B/img%5D

De omnibus disputandum..

Jaz isto, pri 16 ih in zdaj pri 38 ih hehe.

Slovenceljni si preprosto ne upajo.

Sam ste res hecni.
Namesto, da bi kdo rekel, skocu bi izza grmovja, pa te zgrabu in poslinu ku volk hehe.

Viharni ima vsako lokacijo pod kamero, te bo prvi opazil in zaslisal tvoje pocetje. Preveril na terenu.
Njemu srna,ah ne niti mravlja ne uide, kaj sele bionda.

Kako gola v modrčku?

Škoda ker velik samskih tu gor nima pojma, kaj počet z luštno blondinko v gozdu…Mislim da bi se ustrašili….:((

Sploh ne, nič mi ni čudno… je kar prav, da vsaka dobi tisto, kar si izbere…

Sploh pa so ženske, ki pišejo tako slabo doživete in predstavljene ideje… čisto preveč naivne in na prvo žogo. Še zapis ne izpade seksi, kaj šele nagajivo…

Strahopetec!

Edini mladi mož, ki se je tukaj upal oglasit, je Luka (post zgoraj). Tele naslednje generacije fantičkov, maminih sinčkov, je katastrofa! In kot je rekla Jasna Kuljaj, bosanci čakajo……!!!
Ni daleč stran od resnice.

Jaz bi vse pofočkal, če je kakšna za seks v gozdu, lahko komot uredim, tudi to je moja fantazija, ki jo rad redno tudi udejanim, imam že izkusnje na tem področju, štejem pa 27 let.

Sploh ne, nič mi ni čudno… je kar prav, da vsaka dobi tisto, kar si izbere…

Sploh pa so ženske, ki pišejo tako slabo doživete in predstavljene ideje… čisto preveč naivne in na prvo žogo. Še zapis ne izpade seksi, kaj šele nagajivo…
[/quote]

Resnica je prav zabavna. Zelo zabavna. Joj, če bi vedel, kdo sem… Bi ti bilo nemara celo nerodno.

Ti si dokaz da pri babah DA pomeni Da, NE pomeni Da, NE VEM pa Ne.
Zapomni si ko se boš najbolj vneto drla ne ne ne , bo desc ravno zaradi tvojega posta razumel to ja ja ja j, ne mencaj, ja ja ja ja aj aj..

Strahopetec!
[/quote]

Zakaj bi bil strahopetec? Ker ne bi najaril na vsak povprečen kos mesa, ki se nastavlja? Daj no daj. Poslikam, objavim, zaslužim in z denarjem peljem ven eno res hudo mačko in si potem njo privoščim. Think about it!

Resnica je prav zabavna. Zelo zabavna. Joj, če bi vedel, kdo sem… Bi ti bilo nemara celo nerodno.
[/quote]

Možno, seveda.

Zbudil se bi iz mokrih sanj. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Upogumil hehe pac rad klepetam.o vrocih stvareh mogoce so to kasnej dejanja 😉 nisem lapac v prazno

poznam moškega, ki prakticira redne gole, res gole sprehode po gozdu že leta, ker v tem uživa. Morda se srečata. Privoščim vama. No modrček, si pa le dol , zakaj ga že potrebuješ, uživaj v svobodi od omejitev vsega.

New Report

Close