Gola na sprehodu po gozdu
Sanje so lahko različne, ampak dejstva so pa običajno nekaj drugega.
Ti v modrčku v gozdu, pripravljena na ljubimkanje.
Nasproti prihaja nekdanji odvisnik od prepovedanih drog, bledoličen, vidi se, da oblačila niso čista, vidi se, da se še ni popolnoma izvlekel iz brezna.
Ali pa nekoliko zanemarjen moški 50 let, nič kaj privlačnega videza, mastnega lasišča.
Ali pa starejši še simpatičen možakar nizke rasti, čokat, pri 70?
No, to so bila moja današnja srečanja moških na jutranjem sprehodu ob gozdu.
Kateri bi ti ustrezal za ljubimkanje??
Pisi mi na mail [email protected] pa ti bom tam vse napisal kaj bi pocel
spoštovana avtorica posta ,jaz se dostikrat sprehajam po določenih poteh kjer si želim naleteti prav na tako sceno da se ženska sprehaja napol gola ali gola saj mi je velika želja nalet na tako katero bi prislonil na steno in jo pošteno obdelal. če si pa resna in si za akcijo se lahko zmeniva kje se boš sprehajala in kdaj . za resen kontakt ti tukaj uščam mejl [email protected]. lahko se tudi kaka druga javi katera ma iste želje
Lepo bi te bilo videti. Ne bi dolgo čakal, takoj bi se te lotil…mmmm, najprej bi začel pri muci….rad ližem.
Piši mi na [email protected]
Če bi zgledala užitna bi te konzumiral prav po živalsko. Saj drugega si ne zaslužiš… 🙂
Sicer je to že preigrana izkušnja. Kar zanimiva sicer, čeprav se ne uvršča med top 10.
Edino ne vem ali je takratna partnerka bila glasna zaradi užitka ali bolečine zaradi dokaj hrapavega lubja podrte smreke. Eh jebiga.
Vsa ta sanjarjenja so ok, realnost je pa drugačna. Še posebej ko imaš izkušnjo, da na bregu reke srečaš dekle, ki sedi in strmi v reko, ustaviš se nekaj metrov stran in pozdraviš in namesto pozdrava ti zavpije kaj hočeš.. in to potem še nekajkrat ponovi.. Lahko zgleda, kot da ženska na sprehodu izziva ali želi intimnosti, samo kasneje se to izkaže drugače. Največkrat se posiljevalci pred sodnikom opravičujejo, da jih je žrtev napeljevala in vzpodbujala…Zato jaz ne dam nič na take fantatzije, al domenjen zmenek al pa par, ki se nekje rajca in te potem povabi medse. Teoretično obstaja možnost, da te ženska napeljuje, samo takrat bi morala dati nek nedvoumen signal, ala rajcanje pred tabo, lulanje, slačenje, skratka nedvoumljivo vabilo…pa tudi takrat ne veš ali ne bo potem poklicala policije…
Dejstvo je da, 29.04.2020 ob 14:41
Škoda ker velik samskih tu gor nima pojma, kaj počet z luštno blondinko v gozdu…Mislim da bi se ustrašili….:((
Greš v navadno kopališče in jih imaš nakupe v modrcih in mini hlačah. V savnah gole, pokrite, pobrite,… , na nudo plažah popolnoma gole, ti pa misliš. da bi se ene v gozdu zbal. Saj je lepo, le ustrezno jasico je težko najti. Ena je dala glavo med dve bližnji debli kot telička, ki jo kmet nastavi biku, z zadnje strani, ampak na koncu sem ugotovil, da je bila med meno.