Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka gola ramena v cerkvi

gola ramena v cerkvi

Imam poročno obleko, kjer so ramena gola. A je kakšen problem s tem za cerkveno poroko? Ima kdo kakšne izkušnje?

Jest mam tud tako obleko, pa ne mislim imet pokrite s tančico, ker sem bila že na porokah, kjer so bile neveste povsem golih ramen, tudi z dekolteji, pa ni bilo nobenga problema. Mi je pa res prejšnji teden rekla v izposojevalnici, kjer si bom obleko izposodila, da nekateri župniki to zahtevajo, naš ne komplicira.

Lp, E!

Oyla!
Ne se sekirat, vaša obleka je vaša izbira in nisem še slišala da bi kak župnik “nagnal” nevesto iz cerkve na njen poročni dan!

LP, 🙂

Jaz sem imela zelo odprto obleko v cerkvi pa sem se ogrnila z tančico. Sprva nisem hotela ampak so me prepričali in na koncu je bilo zelo lepo, tudi na slikah je super videti – bolj skrivnostno.

Ne, ni noben problem glede golih ramen. TUdi sama sem jih pred 10. dnevi, ko sem se poročila imela, pa sem zelo aktivna v župniji in ni problem. Problem je, če si sicer izzivalno oblečena, da se ti vse vidi… To meni osebno ni niti všeč, pa še počutim se kot blago v trgovini… Kar uživaj v golih ramenih,s amo da ne zmrzneš pri teh temperaturah…

New Report

Close