Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Goldstein – odkup zlata

Goldstein – odkup zlata

Ste tudi vi v Ljubljani in okolici dobili letak v nabiralnik  Goldstein – odkup zlata. Odkup naj bi se vršil v hotelu Mons, Pot za Brdom 4, Ljubljana. Navajajo, da odkupujejo še cel kup drugih stvari, srebrnino, nakit, krzno, usnje, slike pa še in še … Objavljena tel. številka je  zasedena kadar koli pokličeš. V hotelu pravijo, da ta štacuna pri njih najem prostore in da delajo. Je komu kaj znano kdo je za tem. Gre za nateg ali kaj? Zakaj se ne oglašajo na objavljeni telefon?

Zlato se kupi v preverjenih menjalnicah, moro.si je en tak.

Za odkup zlatnine ki jo pretopijo imaš pa nekaj zlatarn  ki se s tem ukvarjajo. Konkretno to firmo ne poznam

Tudi pri nas smo dobili omenjeni letak Goldstein – odkup zlata z naslednjimi ugodnostmi:

* brezplačno svetovanje * brezplačna cenitev * dosleden potek posla * izplačilo v gotovini takoj

* na letaku piše, da trenutno plačajo do 97 € za gram zlata, medtem, ko je trenutna cena zlata 88,5385 €/g

Odkupujejo: prstane in verižice, nakit iz zlata, staro zlato, lomljeno zlato, belo zlato, zobno zlato (tudi z zobom), srebro, srebrn jedilni pribor, šivalne stroje, nakih iz srebra, dizajnerske torbice, nakih iz jantarja, kovance, platino, kositer, ure, diamante, modni nakit, stare umetniške slike, usnjene jakne/plašče;

* na letaku tudi piše odkup krznenih in usnjenih izdelkov samo ob istočasnem odkupu zlata ?

Naslov za odkup v Kopru: Hotel Capris Capodistia, Kolodvorska cesta 3b, 6000 Koper, tel: 01/6009342, sem poskušal poklicati, pa je številka vedno zasedena ?, zato sem poklical na št.hotela 05/6392468, ki je med drugim Hotel Vodišek, kjer so mi potrdili, da je pri njih Goldstein…

Tudi v Novem Mestu je tip včeraj odkupoval zlato.Pelc mantle je vzel samo ,da jih oceni,pogoj,da vzame pelc mantel je,da mu najprej prodaš zlato. Drugače stare lonce in ure ne odkupi čeprav je na letaku napisano,da jih kupuje.

Po navedeni ceni odkupujejo zlato v ploščicah, zlatnike in podobno. Sama sem pred kakšnim letom hotela prodati zobno zlato in je bila cena dosti nižja,  prav tako nakit, da vas ne bo zavedlo.

Najbolj zaupam firmi Moro, kar se tiče nalozbenega zlata.

Google ne najde ničesar o tej “firmi”

MORO Dunajska 156 v stavbi Smelt, Ljubljana  Bežigrad

New Report

Close