Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gole slike

Gole slike

Od moževe afere je minilo že kar nekaj časa. V bistvu nisem več žalostna, ker je do nje moglo prit, ket sva oba po rojstvu otrok postala preveč pasivna. Pravzaprav je afera pomenila prelomnico in spet vspostavila red, pogovore, intimnost. Sem pa našla ljuček na katetega je mož že zdavnaj pozabil in je ležal v predalu… na njem pa slike bivše ljubice slikane pri njih na stranišču. Skor me je kap. 40 letnica z ozroci, slikana razkrečena in to tako, da je na skoraj vseh slikah zraven ee obraz. Ni kaj. Ogabni selfiji… problem je pa zdaj v tem, da se strašno težko zadržujem, da te slike ne objavim kje javno. Vedeti morate, da me je zelo prizadelo, ker je ta ljubica moja bivša prijateljica, ki je bila vsak dan pri nas z načrtom, da mi spelje moža. Zdaj pa bi jo rada jaz prizadela nazaj.

No pa pokaži ti bo prec odleglo in se bomo mi zgražali namesto tebe.

ne jih kazat naokoli, ker bodo najbolj najeb*** otroci, kot drugi pa njen partner (vprašanje če ve za vse te neumnosti) Ker če je obraz viden, Slo je majhna, slike, linki se širijo kot požar…….. to daj svojo drugo polovico “mal u primež” bi rekel oni iz krajevne skupnosti

če so digitalne slike, naredi kopijo oz kar orignale uporabiš – obraz skriješ (prekriješ v kakem slikarju itd…) ter tako preprečiš da bi zadeva šla po svoje. Če so natisnene, pa škarje v roke

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Ajoj. Kolk podobnih zgodb. Varanje je postalo slovenski šport… slike pa. Hudo. Ene babe pa res nimajo nič v glavi.

Varalico bi pa ti vzel ane, ko si tako obupan? Vozi jo kući.

Sicer mislim, da je post provokacija. Ampak, vsako dejanje ima posledice, saj nismo pozabili na ravnatelja mb-ske šole, ki si je vzel življenje po tistem, ko je njegov posnetek zabave z drugo prišel v javnost? Da na stiske njegove družine ne pomislim.

Posledice so lahko tudi zate. Po KZ je to kaznivo dejanje.

Ne objaviš. Zbriši in pozabi.

In pomisli: Ali veš kake fotke tvojega moža ima ona?

To. Edino njeni otroci me zadržujejo. Bi ji pa z veseljem vrnila milo za drago. Take igralke pa še ne. Želela sem slišati še druga mnenja, ker meni jeza do nje malo megli pogled…

Slikala in prinesla k nam jih je sama.
Saj verjetno ne bom Drži me pa zelo.

Če bi zares prebolela in bi zares bilo med vama z možem vse krasno, bi ključek brez razmišljanja vrgla v smeti.
Zamisli se nad tem.

Drugače pa, objavljanje tujih fotografij je kaznivo.

Ugibam. Ali bi neka ženska poslala tvojemu možu svoje gole fotografije, če je k temu ne bi spodbujal?
In kako veš, da je tvoja frenda začela zapeljevat, da ni prvega koraka naredil kar lepo tvoj mož? Sama si priznala, da je zazijala luknja med vama in da sta bila kriva oba. Vidva, ne ona druga ženska. Ona je bila samo zunanji simptom VAJINE bolezni.

Kje bi pa ti objavila te fotografije in zakaj misliš, da se ne bi ljudje bolj zgražali nad tvojo nesramnostjo, pritlehnostjo, ali te zasmehovali, češ, kakšnega moža imaš in kako to, da se je moral rajcati na fotke druge ženske, če ima pa tebe doma? Misliš, da same sebe s tem ne boš izpostavila? Po mojem bolj kot to žensko. Jaz si ne bi mislila nič dobrega o tebi: da si otročja, zamerljiva, zlobna, v postelji dolgočasna, maščevalna, skratka, kdor ima tako prijateljico, sovražnika ne rabi. Če bi kaj takega naredila moja prijateljica, bi se resno vprašala, ali si še želim imeti stike z njo. Resno. Maščevanje je sladko, če je subtilno … če že mora biti. To je intimna zadeva. Vse, kar vključuje javnost, je mešanje dreka in mešalcev dreka ne maramo.
Prav žalostna sem, ko te berem.

njej jih pošlji, naj ve, da jih imaš

Slikala in prinesla k nam jih je sama.
Saj verjetno ne bom Drži me pa zelo.
[/quote]

In če ona v kontra objavi gole fotke tvojega moža? Kako se boš počutila? Kako pa otroci? Tvoji in njegovi starši? Kako te bodo gledali v službi? Kako prijatelji? Z objavo fotk boš ti izpadla primitivnešja kot onadva.

V vednost: moški ZELO radi pošiljajo svoje gole fotke! Nikar ne imej svojega moža za naivneža, ki je bil izkoriščen. Svoj čas je zelo dobro izkoriščal tako tebe kot njo!

Strinjam se s tabo v vsaki besedi. Ampak danes me tako drži maščevanje. Prav je, da me malo okrcate… V službi danes pri kavi sem slišala za podoben primer pa je spet razburkalo moja čustva…

Pa ženske to res počnejo? Razumem kako malj bolj erotično sliko ampak tole. Kok mora bit odpuljena, da se slika dol in za povrh še z obrazom. Bljek. Avtorica te razumem. To je res ogabno in noro…

Pozabi. Če si vzela pujsa nazaj pozri vse sranje ki ti ga je zakuhal. Nobena stvar ne spremeni dejstva da te je varal. Objava ali ne objava slik ne bo tega zbrisala.

Itak to počnejo/počnemo. Zakaj pa ne. Še Lindsey Vonn jih je pošiljala svojemu Tigru.

Predvsem za take “afere” nikoli ni kriva samo ljubica ampak tudi moški, v tem primeru tvoj mož. Če je moški zvest svoji partnerki, jo ima rad, ga druga ženska ne bo kar speljala, v to trdno verjamem. Poleg tega bi taki ogabni, razkrečeni selfiji nekega zrelega in odgovornega (da ne rečem normalnega) moškega prej odbili kot kaj drugega.
Skratka, žensko lahko sovražiš, čeprav ni samo ona kriva za to, kar se je zgodilo, ampak če sta z možem razčistila zadeve in šla preko njih, bi kakršnakoli objava takih slik lahko (spet) še marsikaj privlekla na plano. Verjetno bi prizadelo njo, lahko pa zraven še cel kup drugih ljudi, ki pri vsem skupaj niso nič krivi.
Meni bi bila ogabna že sama misel na kakršnokoli objavo takih fotografij.

Mene pa bolj od vsega zmoti, da se sramujete golote! Jaz grem proti 40ki in imam kljub porodu top postavo! Pa če si s kom izmenjujem gole slike, me je verjetno golo že videl in so slike namenjene njemu, ne pa javnosti. Pa prepričana sem, da kljub temu, da ima ljubica iz zgodbe otroke, še ni v pričo teh slikala v raznih pozah kot trdiš. Sedaj izpade kot da jo branim, vendar to ni moj namen. Verjemi, sem bila tudi prevarana in razmišljala kako bi ljubico prizadela…potem pa se spomnim koliko ubojev se zgodi zaradi tega, tega mi pa res ni treba…da se komu odpelje in škoduje nazadnje meni in otroku. Uživaj življenje tako kot ti paše..

To. Edino njeni otroci me zadržujejo. Bi ji pa z veseljem vrnila milo za drago. Take igralke pa še ne. Želela sem slišati še druga mnenja, ker meni jeza do nje malo megli pogled…
[/quote]
Vse to ne bo milo za drago, tut če to narediš se zagotovo ne boš čez kak dan počutila bolj, verjemi. Ob priliki ji osebno vrni ključek in ji direktno pred vsemi reci da je vsebina zelo zanimiva 😛 Boš imela bolj zadoščenje, ker bo vedela da si slike videla in ne bo vedela ali imaš kopijo.

OP, plus takoj ko boš dala njene slike na net, bo ona dala gor od tvojga deca…pa boš pol lahko razmišljala…:D

Kdo te je pa to nahecal, da goli selfiji moške odbijajo?

Kaj misliš da smo še vedno leta 1920? Itak da to počnejo/mo. Ampak ponavadi se ne slika glave ane.
Ti še veš ne koliko kurbarije je po teh portalih in klepetalnicah, kakšne slike si pošiljajo/mo. Pojdi enkrat na avanture.net pa boš videla kako se razširijo Slovenke pred objektivom.

Ključek uniči, oziroma vrži v smeti!
Končaj to zgodbo! Kar je bilo, je bilo. Ne nori in ne objavljaj nobenih slik, si predstavljaš, kakšne bi bile posledice, koliko ljudi bi bilo s tem prizadetih?
Ne razglabljaj in ne pravi nobenemu. Včasih je dobro vedeti in molčati.

New Report

Close