Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem golf plus

golf plus

zanimam se za nakup golfa plus 1,9 tdi90KM,ali ima kdo iskušnje z njim.Vozili ga bomo kot družinski avto Hvala za odgovore.

Kot družinski avto golf plus ni prav nič posebnega, saj je le za malenkost večji od golfa. Tudi prilagodljiv ni prav dosti bolj, le prtljažnik je nastavljiv v dveh višinah. Sam bi se raje odločil za tourana (iz VW) ali kakšnega resnega enoprostorca (C-max, corolla verso, picasso), saj za družinsko vožnjo rabite predvsem veliko prilagodljivega prostora.

predlagam, da ga preizkusiš. Sam vozim tak avto. SŠoferjem se ne morem strinjati, da je samo povečan golf. Ma več prostora in tudi zadnja klop se premika naprej in nazaj (ne cela pač pa 1/3 in 2/3).

Hvala za odgovor.Ker vozite tak avto me še zanima,ali je 90KM dovol za tak avto.Testne imajo samo 105KM,katerega sem testiral, zdel se mi je kar premočan

čez 1 mesec se ti bo zdel prešvoh

Lahko, da je 90 KM dovolj. Ni premočnega motorja. Saj ti “dirigiraš” koliko te moči boš izrabil. Kdo pravi, da je potrebno gas pohoditi do konca ko ni potrebno.

če ti bo premalo močan, mu lahko dodatno vgradiš čip in mu povečaš moč(čip-tuning)

motor mi povsem ustreza. ni dirkač in športnik. omogoča zansesljivo prehitevanje. po avtocesti brez težav 160 km/h, tudi 180 km7h; poraba ob normalni rabi 6 – 7 l/100 km. meni ustreza.

Če ni velike razlike v ceni vzemi 105 KM, pozneje ti bo žal, če ga ne vzameš.

Kupi si Renault Grand Scenica 1.9 dci! Tut sam ga vozim, pa je avto zakon! full prilagodljiv (zadnji sedeži gredo ven , v prtljažniku maš še dodatna dva, kar se tiče varnosti je full dober 5 zvezdic), močan motor 120 konjev! avto je res full dober, pa še full opreme dobiš, verjetno za ta denar, ki ga daš za golfa, dobiš veliko več opreme, pri scenicu!!

trenutno vozim SENIKA 1.5dci100KMletnik 2003 , Zadni Renault katerega sem kupil.šlamparija,veliko cenene opreme,same težave

Predlagam da poizkusite mazdo5,lep avto pa še stranjska drsna vrata ima kar je zelo praktično.

New Report

Close