Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek GOLICA – narcise

GOLICA – narcise

Turistično društvo Golica obvešča vse ljubitelje Golice in belih poljan, da so trenutno narcise v polnem razcvetu v vasi Plavški Rovt, med tem, ko tiste prave, bele travnike v Planini pod Golico pričakujemo v drugi polovici maja.

V soboto, 18. maja pripravljamo zanimivo prireditev z nazivom Praznik narcis. Preko dneva se bo vrstil zabavni program, osrednji dogodek pa bo MISS NARCIS.

Vabljeni!

In ne pozabite – narcise, ki se jim v naših koncih reče KLJUČAVNICE so zaščitene in se jih ne sme trgati. Ohranjajmo ta čudež! 🙂

Kako prijazno od tebe, hvala. 🙂

Sem enkrat padla v tole veselico – nikoli več… Gužva, nabijanje muzike, štanti s kramo… sem bila čist v šoku, ker sem mislila, kako si bom v miru ogledala cele travnike narcis, pol pa tkole.
A še zmeraj sred ceste neke prispevke pobirate?

Ja a moraš glih tist dan, gor rinit?? A dan prej, al pa pol, pa ne cvetijo, misliš?

Če bi ti Klemna poznala……lahko si mi folž. 😉

Ko sem bila jaz zadnje leto gori, sem videla prodajalca bohinjskega sira, stojnico z oljčnim oljem, in dekleta, ki so prodajala ročno izdelan nakit. Drugih se ne spomnim. So to “štantarji”? In tudi prispevkov niso nikjer pobirali, tako, da ne klobasaj v tri krasne.

Živim ravno pod hribom pa nisem vedel da se izvaja kasiranje.

Hvala za opozorilo, sedaj vem kateri dan ne smem priti blizu. Raje pridem ko je mir.

Sosed, ni panike. Jaz živim precej blizu dogajanja in ni nobenega kravala. Veselica kot veselica, res da je tisti dan precej zaparkirano, vendar za parkirni red poskrbijo redarji. In kolikor sem seznanjena, imajo letos na ta dan organiziran zastonj avtobusni prevoz z Jesenic v Rovte in nazaj. Kasiranja ni 🙂

Mis narcis? A ni to ceneno in preživeto?

New Report

Close