Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek GOLJUFI

GOLJUFI

Naročila sem nekaj preko WAYTRADE Ljubljana. Poslali čisto nekaj drugega niti približno naročeno. Vrnila, denarja ( 35 e) pa že cca 2 meseca ne vrnejo. Verjetno bo potrebno preko medijev urejat???

Odgovor na objavo uporabnika
Iva379, 19.03.2025 ob 15:34

Naročila sem nekaj preko WAYTRADE Ljubljana. Poslali čisto nekaj drugega niti približno naročeno. Vrnila, denarja ( 35 e) pa že cca 2 meseca ne vrnejo. Verjetno bo potrebno preko medijev urejat???

WAYTRADE Ljubljana

Google jih sploh ne najde

WAYTRADE COMMERCE TECHNOLOGY CO., LIMITED

Niso v Ljubljani, podjetje ni v Sloveniji, imajo pa posebno ljubljansko poštno številko 1562

Enako, kot ima številko 1560 TEMU -Radiance Sea Hong Kong Limited ali pa 1557 Zalando ali pa 1555 About You

Nic ti ne koridsi nic ne bo iz tega so nafuk…rji

Vsaka šola nekaj stane.

Poglejte prej od kod je podjetje.

Škoda živcev…

SCAM firm na internetu je malo morje.

Vedno, ko obiščete kakršnokoli spletno trgovino, najprej preverite naslov, kontaktne podatke. Ogromno je lažnih spletnih trgovin, ki sploh niso v Sloveniji. Samo spletna stran je (računalniško) prevedena v slovenščino.

Ljubljana my ass

Podjetje TRADE-COMMERCE d.o.o. nima nobenih povezav z goljufijami kitajskega podjetja WAYTRADE COMMERCE TECHNOLOGY CO., LIMITED.

Isti primer. Dostavili popolnoma drug izdelek in seveda brez racuna in na spletu ni podatka za vracilo blaga.  Pazite se spletnih nakupov, ki ponujajo samo denarno placilo po povzetju!

Tudi jaz sem nekaj naročila dobit bi morala dva kosa dobila sem samo enega plačala dva kosa.

Tudi jaz sem bila včeraj prevarana preko njih naročila kopalke in dobila čisto nekaj drugega in zaračunali 2kratno ceno 39.00.

SRAMOTA ZA NJIH.

IN SEM SE ODLOČILA ČE NE DOBIM DENARJA  GREM V TOŽBO…

Pri meni isto dostavili čisto nekaj drugega kot naročila…

New Report

Close