Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek GOLJUFI

GOLJUFI

Naročila sem nekaj preko WAYTRADE Ljubljana. Poslali čisto nekaj drugega niti približno naročeno. Vrnila, denarja ( 35 e) pa že cca 2 meseca ne vrnejo. Verjetno bo potrebno preko medijev urejat???

Odgovor na objavo uporabnika
Iva379, 19.03.2025 ob 15:34

Naročila sem nekaj preko WAYTRADE Ljubljana. Poslali čisto nekaj drugega niti približno naročeno. Vrnila, denarja ( 35 e) pa že cca 2 meseca ne vrnejo. Verjetno bo potrebno preko medijev urejat???

WAYTRADE Ljubljana

Google jih sploh ne najde

WAYTRADE COMMERCE TECHNOLOGY CO., LIMITED

Niso v Ljubljani, podjetje ni v Sloveniji, imajo pa posebno ljubljansko poštno številko 1562

Enako, kot ima številko 1560 TEMU -Radiance Sea Hong Kong Limited ali pa 1557 Zalando ali pa 1555 About You

Nic ti ne koridsi nic ne bo iz tega so nafuk…rji

Vsaka šola nekaj stane.

Poglejte prej od kod je podjetje.

Škoda živcev…

SCAM firm na internetu je malo morje.

Vedno, ko obiščete kakršnokoli spletno trgovino, najprej preverite naslov, kontaktne podatke. Ogromno je lažnih spletnih trgovin, ki sploh niso v Sloveniji. Samo spletna stran je (računalniško) prevedena v slovenščino.

Ljubljana my ass

Podjetje TRADE-COMMERCE d.o.o. nima nobenih povezav z goljufijami kitajskega podjetja WAYTRADE COMMERCE TECHNOLOGY CO., LIMITED.

Isti primer. Dostavili popolnoma drug izdelek in seveda brez racuna in na spletu ni podatka za vracilo blaga.  Pazite se spletnih nakupov, ki ponujajo samo denarno placilo po povzetju!

Tudi jaz sem nekaj naročila dobit bi morala dva kosa dobila sem samo enega plačala dva kosa.

Tudi jaz sem bila včeraj prevarana preko njih naročila kopalke in dobila čisto nekaj drugega in zaračunali 2kratno ceno 39.00.

SRAMOTA ZA NJIH.

IN SEM SE ODLOČILA ČE NE DOBIM DENARJA  GREM V TOŽBO…

Pri meni isto dostavili čisto nekaj drugega kot naročila…

Isti problem,  ne vem kam se obrniti da drugi ne nasedejo,  naročila sem dvoje sandali,  plačala,  dobila nekaj čisto za nič, reklamiram, dobim isti odgovor na mail-u samo da pošiljam svoj bančni račun,  zadaj dovolijo da podjetje naprej oglašujejo

Septembra lani je bilo zlorabljeno podjetje Bags&More. Spletni goljufi so z bombastičnim oglasom prodajali kovčke po 3 (z besedo TRI) evre. Preverila sem koliko dejansko stanejo tisti aluminijasti luxuzni kovčki. Najcenejši je bil 1600 eur.

Poklicala upravo B&M in jim sporočila zlorabo. Takoj so morali blokirat svojo spletno stran. Prijavila na policijo. Njihov odgovor je bil, da je ogromno tega. Običajno so kitajske goljufije strani. Delujejo par dni in potem ugasnejo. Ni noben variante, da jih preganjajo, kaj šele da dobiš denar nazaj.

Pozabi in naj ti bo še poceni šola, da ne kupuješ več preko spleta.

Na žalost sem to že odpisala. Naj bo v opomin res vsem ostalim. Sem pa pisala s povratnico, niti povratnica se ni vrnila. Res goljufi.

Res ste leseni, naročajte, veliko naročajte, naj pošiljajo, vi pa naročila zavračajte, pa boste 1 na 1.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 4419, 21.04.2025 ob 07:51

Septembra lani je bilo zlorabljeno podjetje Bags&More. Spletni goljufi so z bombastičnim oglasom prodajali kovčke po 3 (z besedo TRI) evre. Preverila sem koliko dejansko stanejo tisti aluminijasti luxuzni kovčki. Najcenejši je bil 1600 eur.

Poklicala upravo B&M in jim sporočila zlorabo. Takoj so morali blokirat svojo spletno stran. Prijavila na policijo. Njihov odgovor je bil, da je ogromno tega. Običajno so kitajske goljufije strani. Delujejo par dni in potem ugasnejo. Ni noben variante, da jih preganjajo, kaj šele da dobiš denar nazaj.

Pozabi in naj ti bo še poceni šola, da ne kupuješ več preko spleta.

Tudi tebi, na takih straneh naročajte  s plačilom po povzetju, naj imajo stroške s pošiljanjem !

Jaz sem tudi jaz sem čisto nekaj drugega dobil od naročenega

Plačal sem 45€

A se da nekako vrniti ali denar dobiti a obstaja kakšen naslov

Oprostite – a kdor ne preveri tistega, ki mu pošlje denar ali celo podatke kreditne kartice… si je precej sam kriv. Sploh pri vseh teh opozorilih, ki so povsod po netu in medijih – vsak dan.

Zakaj ne uporabite Scam-advisorja? Trust-pilot? Druge vire za preverjanje? In na koncu koncev izkušnje uporabnikov na forumih – npr na Redditu?

Kakšne artikle to naročate? Se jih ne dobi npr. V BTC?

WAYTRADE COMMERCE TEHNOLOGY CO LIMITED  999077 HONG KONG  ROOM F6/F MEGA CUBE NO 8 WANG KWONG ROAD .. .  tukaj gre za prevaro, preko facebooka se pac ne naroca nic, ker se težko izterja kak denar .. torej fb reklam se ne klika in teh tezav ne bo,.

firma torej ni iz Slovenije…

Tudi če je placilo po povzetju, to še ne pomeni, da te ne bodo skusali prevarati… to da dajo opcijo plačilo po povzetju, je smao trik, da bi nasedli prevari… akrtikov se ne da vračati, denarja pa tudi ne vracajo…

tudi mediji ne pomagajo, ker gre za firmo iz tujine, naši pa tam nic ne morejo urediti, torej zascitite se sami, na ta nacin, da pac pri takih ne narocate, shein in temu sta ok, preverjena, ostalo pa raje nic narocat in bo mir

New Report

Close