Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek GOLJUFI

GOLJUFI

Odgovor na objavo uporabnika
Andreja Moravec, 08.04.2025 ob 12:45

Tudi jaz sem bila včeraj prevarana preko njih naročila kopalke in dobila čisto nekaj drugega in zaračunali 2kratno ceno 39.00.

SRAMOTA ZA NJIH.

IN SEM SE ODLOČILA ČE NE DOBIM DENARJA  GREM V TOŽBO…

a v tožbo boš šla heh. raje pridi k meni da ti ga porinem v vagino da bo tvoja nožnica čutila mojega trdega kur dolgega debelega iz katerega bo špricnila zdrava okusna sveža sperma. boš vesela kot že dolgo ne, potešena.

renata389, 28.04.2025 ob 17:15

Tudi če je placilo po povzetju, to še ne pomeni, da te ne bodo skusali prevarati… to da dajo opcijo plačilo po povzetju, je smao trik, da bi nasedli prevari… akrtikov se ne da vračati, denarja pa tudi ne vracajo…

a si ti drgač zaostala, naroči in ne prevzemi ti je svetoval en pameten. da bodo imeli stroške z dostavo. jaz ti dam še en predlog če boš tako naredila uporabljaj anonimno tor omrežje da ne morejo izslediti in dokazati da je naročilo prišlo iz tvojega ip ja

rok-1, 25.04.2025 ob 17:29

Oprostite – a kdor ne preveri tistega, ki mu pošlje denar ali celo podatke kreditne kartice… si je precej sam kriv. Sploh pri vseh teh opozorilih, ki so povsod po netu in medijih – vsak dan.

Zakaj ne uporabite Scam-advisorja? Trust-pilot? Druge vire za preverjanje? In na koncu koncev izkušnje uporabnikov na forumih – npr na Redditu?

PA placilo preko paypal

A ste jih prijavili??

Arogantnež!!

vsi bi jih moral tožit

Tožit za kaj? Za to, da ste nekateri kljub vsem dostopnim informacijam in vsem opozorilom tako bebavi, da naročate iz nepreverjenih strani? To je zgolj totalna bebavost, nič drugega.

Tudi jaz sem naročil 20tb disk zunanji in prejel le plastično skatlico brez diska . To so pretkani goljufi . Predlagam prijavo na policijo kot sem jo jaz dal in bodo oni reševali.

Koga točno boš tožila? Neobstoječo firmo na Kitajskem? Še povratnica se ti ni vrnila…

Daj najprej malo cenik sodnih stroškov poglej in postopek tožbe v tujini. Potem me zanima, če boš še korajžna.

Še v Sloveniji bi s tožbo zoper take težko uspela (pa tudi če bi, bi težko izterjala), ne pa na Kitajskem….

Kje dobit tel od teh sleparjev

Res je nateg…razmisljam kako ukrepati..

Sama banda ,z njimi pa še pošta sodeluje

Tudi jaz danes dobila paket od Waytrade. Neka zrnca za rastline, v kitajščini zapisano. 39 eur je odšlo papa. Katastrofa. Nikoli več naročanje na blef.

to mate od tega, ko kupujete od nekih nepreverjenih firm, facebook vam šiba oglase, vi pa klikate.

še čudno, da vam niso kartice zlorabili

Kam ste vrnila robo- naslov, ker ga nikjer ne najdem.

Hvala in lp

Zakaj vračati, če je nateg? Si delati še dodatne stroške???

Potem pa tole udrihanje čez Temu. V treh dneh sem imela na računu dobropis, ko sem vrnila robo … še domači trgovci se skušajo izognit reklamacijam.

Prevaranti. Poslali čisto druge kreme z poteklim rokom. Ko dobiš pošiljko na njej sploh ni naslova pošiljatelja. Pošta Slovenije to sploh ne bi smela odobrit oz.sprejet!!!

Ja sam narucila haljinu  30 eur,a dobila sam haljinu koja nije vredna 5 Eura, kako da vratim posiljku i dobijem novac nazad? Hvala

Bravo!

Samo kako da naredim anonimno? Mene su dosta prevarali

Jap, 28.04.2025 ob 23:32

PA placilo preko paypal

neznam zasto facebooc to dozvalja? Zasto nekontrolisu te firme,njihove adrese?

Kako da anonimno narucim? Jer su me dosta prevarali.

Jaz vsem sporočam še tole: prišel paket od WAYTRADE…, katerega nisem naročila. Ker me ni bilo doma, je poštar vztrajal/želel…, da nekdo od stanujočih na naslovu prevzame namesto mene, kar je končno tudi storila, ker je pač menila, da je to naročeno. In plačala seveda.

Urgirala sem na pošto: 080 14 00. Operater mi pove, da poštar ne bi smel prepričevati druge osebe za prevzem. Kar je še hujše, je operater vedel, da je ta firma spletna prevara in da je WAYTRADE samo posrednik pri prodaji, ki ima poštno št. 1562 Ljubljana – dodeljeno od Pošte Slovenije. Plačaš torej Pošti, ki da denar posredniku, ki ga potem pošlje dobavitelju na Kitajskem. Tako nekako.

Torej Pošta Slovenije sodeluje pri spletnih prevarah. A je treba še kaj?

Oddidite na policijo

Tudi jaz sem naročila v enem kosu oni pa so naredili dva paketa z isto ceno ,30€ za paket. In ne bom dvignila paketa ker je bil znesek za vse skupaj 28€.

Meni so poslali kar neki paket z odkupnino 32 €. Naročila nisem nič. Notri so bile neke otroške copate za par evrov.  Vrnila, denarja ni.

Spletni goljufi in to podpira pošta SLO.

Jaz sem danes naročila tole kremo : https://www.townuhtss.top/products/twinsun?fbclid=IwZXh0bgNhZW0BMABhZGlkAasfqZyAotIBHlN2fwWfVGVqqzjIduhITfQ7sLyoO__f80vLOr4YAE6iC99FLK-vZZb7X7Ax_aem_ES9Na6TFXKUz1UO3wFgtEg&utm_source=facebook&utm_medium=paid&campaign_id=120224620246810178&ad_id=120224620246830178&utm_id=120224620246810178&utm_content=120224620246830178&utm_term=120224620246820178&utm_campaign=120224620246810178

Zdaj dobim mail da podjetje WAYTRADE COMMERCE TECHNOLOGY CO., LIMITED pripravlja za vas pošiljko…

Je to nateg?

Podjetje WAYTRADE COMMERCE TECHNOLOGY CO., LIMITED pripravlja za vas pošiljko

New Report

Close