Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek goljufivi zdravnik evgenij komljanec

goljufivi zdravnik evgenij komljanec

necenzurirano.i/clanek/evgenij-komljanec-orthodontio-zd-izola-zzzs-ales-bohinec

Kako pojasni model, da je financiran s strani zzzs, dobiva mesecno 4000eu place kot direktor ampak ni nic utrujen, če še dela kot ortodont in se ukvarja s politiko in je obcinski poslanec????? Jaz že vem kako …

( https://necenzurirano.si/clanek/novice/evgenij-komljanec-orthodontio-zd-izola-zzzs-ales-bohinec-1810490 )

Zdaj, ko se vpisujete v srednje šole, se vpišite na srednjo zdravstveno ali gimnazijo in potem na zdravstveno nego, ortotiko in protetiko UL ali na medicino. Zobozdravstvo, protetika …

Odgovor na objavo uporabnika
jup 100% dejstvo, 11.04.2025 ob 09:01

necenzurirano.i/clanek/evgenij-komljanec-orthodontio-zd-izola-zzzs-ales-bohinec

Kako pojasni model, da je financiran s strani zzzs, dobiva mesecno 4000eu place kot direktor ampak ni nic utrujen, če še dela kot ortodont in se ukvarja s politiko in je obcinski poslanec????? Jaz že vem kako …

Ker mu sistem to dovoli! Sistem in zakoni se morajo končno spremeniti in da ne dovolijo enim da jih izkoriščajo. Kaj pa delajo na Ministrstvo? Samo na kavice hodijo okoli ali kaj? Daj se usedite in pogledate ta njegov urnik ker naj bi delal po 24/7 ker je pač super človek. Točno vedo da to ni možno. In da ne more biti kakovost ne pri enemu, ne pri drugemu delu. Ta bi moral biti pod drobnogled določenih institucij in da bo celoten postopek transparenten, javen, ker pobira javnega denarja. Torej je dolžen da je sto procentno transparenten ki pa očitno ni. Če noče nič razkrit potem nek gre samo privat pa da vidimo kako mu bo šlo!

Ni samo en goljufiv, tako umazano delajo vsi. Stvar je taka, da so se te umazanije v zdrastvu začele po covidu. Tudi prej do bile. To je bilo obdobje, ko so se uradno rojevali milijonarji. Medtem ko so politiki ustrahovali ljudi z maskami in občinskimi mejami, so vmes pisali goljufive zakone in člene.

Tega nekdo, ki ima povprečne ali podpovprečne sposobnosti pač ne more dojeti.

Moj sosed zdravnik, fantastično igra klavir, tudi lepo zapoje. Piše družbeno angažirane članke, odlično riše, pa še v službi je 100 % in prijazen do pacientov.

Ima vzorno urejen vrt in zelenico in vse oskrbuje sam.  Kolesari, plava kot profesionalec  in odlično smuča.

Drobnarije v hiši vse sam popravi, tudi hišo sam vzdržuje.

Skratka, meni, ki imam povprečne sposobnosti, se zdi to, kaj on vse zmore, čisto neverjetno.

Ampak on zmore vse se mi zdi – z lahkoto.

Nagrajen, 11.04.2025 ob 11:19

Ker mu sistem to dovoli! Sistem in zakoni se morajo končno spremeniti in da ne dovolijo enim da jih izkoriščajo. Kaj pa delajo na Ministrstvo? Samo na kavice hodijo okoli ali kaj? Daj se usedite in pogledate ta njegov urnik ker naj bi delal po 24/7 ker je pač super človek. Točno vedo da to ni možno. In da ne more biti kakovost ne pri enemu, ne pri drugemu delu. Ta bi moral biti pod drobnogled določenih institucij in da bo celoten postopek transparenten, javen, ker pobira javnega denarja. Torej je dolžen da je sto procentno transparenten ki pa očitno ni. Če noče nič razkrit potem nek gre samo privat pa da vidimo kako mu bo šlo!

Štos je v tem, da nihče nič ne preverja. NIČ! Ni nobene kontrole, direktorji bolnic in ZD delajo kar hočejo.

Totalen Teksas… krade se na vsakem vogalu. Ja nič čudnega, da imajo ideje o dvigovanju in uvajanju novih davkov.

Najbrž 40 ur na teden dela od doma. No vidte to nevidno delo,kako prinaša lepo plačo. Je treba nevidno delo delat,pa ne boste na minimalcu🤣🤣

z lahkoto, 11.04.2025 ob 11:51

Tega nekdo, ki ima povprečne ali podpovprečne sposobnosti pač ne more dojeti.

Moj sosed zdravnik, fantastično igra klavir, tudi lepo zapoje. Piše družbeno angažirane članke, odlično riše, pa še v službi je 100 % in prijazen do pacientov.

Ima vzorno urejen vrt in zelenico in vse oskrbuje sam.  Kolesari, plava kot profesionalec  in odlično smuča.

Drobnarije v hiši vse sam popravi, tudi hišo sam vzdržuje.

Skratka, meni, ki imam povprečne sposobnosti, se zdi to, kaj on vse zmore, čisto neverjetno.

Ampak on zmore vse se mi zdi – z lahkoto.

A dela od 8h zjutraj do osmih zvečer? Pa ob tem igra klavir, popravi hišo, kolesari, smuča in plava??? Sori ampak racunica se ne izzide – zmanjka ur v dnevu zato se ti in tvoj zdravnik kar lepo zaletita nekam še prej pa se oglasita v zaporu kamor oba spadata !!!

Pol pa stavkajodravniki kao dost nam je ! Marš delat !!! Poleg vsem neumnosti ki sem jih od njih slisal kot pacient… Pa se nisem pritožil, danes bi se!

Evgenij komlanec in bojan kotestabile sta oba prikrita milijonarja, ki zelita še vec denarja ker “dost nam je” pravita … Dost dnarja jim je očitno ze pripadlo – nic vec !!!

Evgenij komljanec in bojan kontestabile *, uni ki zavida cistilkam, ce se še spomnite???

New Report

Close