Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Golob bo legaliziral vlaganja v BOSNO

Golob bo legaliziral vlaganja v BOSNO

Takšna napoved s finančno pomočjo drugi državi medtem, ko imaš doma pomanjkanje in razsulo ni nič druga kot legalizacija tega kar je Golob že delal z našim denarjem. Gen-i je pač državno podjetje in se ve kako s takšnim premoženjem in komu je namenjeno.

Golob se tušira, da ne bo preveč umazanije na njem, ko se bodo razkrili vsi balkanski posli.

Eh no, bod srečen , da smo prigurali tako daleč, da lahko mi vlagamo v druge, ne samo drugi v nas, kot do sedaj….

Odgovor na objavo uporabnika
daisycutter, 15.03.2023 ob 09:51

Eh no, bod srečen , da smo prigurali tako daleč, da lahko mi vlagamo v druge, ne samo drugi v nas, kot do sedaj….

V veliki meri je trditev MI vlagamo v druge v kontekstu te teme napačna.

Namreč, ljudje ne vlagajo ampak vlaga država in njene korporativnosti in tudi te imajo potem korist, benificije, ljudje pa lahko skozi to tudi manj, saj jim večkrat v večini ni povrnjeno kar jim država vzame, jemlje.

darwindarko, 15.03.2023 ob 10:00

V veliki meri je trditev MI vlagamo v druge v kontekstu te teme napačna.

Namreč, ljudje ne vlagajo ampak vlaga država in njene korporativnosti in tudi te imajo potem korist, benificije, ljudje pa lahko skozi to tudi manj, saj jim večkrat v večini ni povrnjeno kar jim država vzame, jemlje.

A je vse OK? Poskušaš pisati na nekem “razsvetljenskem nivoju”, v bistvu pa izpadeš precej hecno, ker na čudaški zapis, na katerega je bil podan splošni reply probaš razsvetliti zadevo.

Dejansko pa je vse pač megla in če tega ne razumeš, potem si….. FDV-jevec?

Si na heroinu?, 15.03.2023 ob 10:11

A je vse OK? Poskušaš pisati na nekem “razsvetljenskem nivoju”, v bistvu pa izpadeš precej hecno, ker na čudaški zapis, na katerega je bil podan splošni reply probaš razsvetliti zadevo.

Dejansko pa je vse pač megla in če tega ne razumeš, potem si….. FDV-jevec?

Morda pa ti mene poizkušaš razumeti na razsvetljenem nivoju pa ti ravno ne gre.

Splošni odziv ostaja tam kjer je, če pa ga s svojim pripevkom poglobim pa tudi ta ostaja kjer je sploh, če ga ne razumete in razmišljate o heroinu ob tem ko ga berete.

darwindarko, 15.03.2023 ob 10:14

Morda pa ti mene poizkušaš razumeti na razsvetljenem nivoju pa ti ravno ne gre.

Splošni odziv ostaja tam kjer je, če pa ga s svojim pripevkom poglobim pa tudi ta ostaja kjer je sploh, če ga ne razumete in razmišljate o heroinu ob tem ko ga berete.

FDV-jevec torej.

Hvala za potrditev

lp

Matkurja, ne razumete. Vlaga se v Bosno, da lahko nekdo dvigne s kovčkom in adijo. Pa saj ne bodo nakazovali v proračun države. Nakazovali bodo na račune neznanih podjetij.

Enako kot doslej. Potlej bomo pa raziskovali s čim se ta podjetja ukvarjajo in ne s potjo denarja.

NATEG MANDATA. Davko so nič proti temu.

Kar okrogel milionček bo odšel. Zakaj, komu, kdaj, s kakšnim namenom (bolj natančno). Bo Slovenija zahtevala povračilo sredstev, če dogovor ne bo izpolnjen? Za milion bo verjetna ja sprejet kakšen dogovor.  Kar tako na lepe oči brez preverjanja in obveznosti nihče na svetu ne dobi denarja. Glede na vse neumnosti, ki sta jih  vlada in  Golob že naredila obstaja tudi tukaj možnost, “kar na lepe očke”. Enako kot EU od svojih članic.

New Report

Close