Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Golob bo naseljeval ileglane migrante po celi Sloveniji

Golob bo naseljeval ileglane migrante po celi Sloveniji

Golob v intervjuju za A kanal rekel, da so migracije problem cele Slovenije in ne samo Ljubljane in Postojne.

Problem je  da vlada ne dobi odobravanja lokalnih skupnosti zato molčijo o lokacijah, da ne bi prišlo do napetosti.

Se že veselite migrantov v vašem kraju ?

Jaz pa mislim, da migracije niso problem celotne Slovenije ampak problem idiotov tipa Golobja vlada katera noče zavarovati meje in jih raje uvaža v državo.

In s čim boš to podkrepilo? Predvidevam, da z ničemer.

Predno pride migramt do slovenije prečka kar nekaj državnih mej, nekater z strožjim režimom, nekatere z milejšim.

Menda je dokaj dobro deloval Berlinski zid, pa tudi oni okoli Izraela je menda dokaj soliden (ampak tudi ne popoln).

Morda nam prodajo načrte ?

Ja sem videla ta intervju na 24 kurah. Ta Golob je res en velik butalc.

Fašist Golob teptalec lastnega naroda ve, da bo spomladi še večji naval migrantov ampak ne razmišlja kako ubraniti meje ampak kako jih bo sprejemal in policisti jih bodo čakali s napisi migrants welcomen seveda malo sarkazma ampak večina je res saj naši policisti niso več drugega kot prevozniki ilegalnih migrantov.

Ja, razpršiti jih je treba.  Tako ne bodo nikjer bodli v oči, ker jih ne bo veliko. Pa še lažje se bodo vklopili. Povsem normalna politika torej.

Zakaj ste tako naivni? Holob je zavezan globalistični agendi, ki predvideva menjavo avtohtonega evropskega prebivalstva z obarvanimi in muslimani. Zato je Holob zlahka prišel na ablast. V intervjuju po volitvah Holob izjavi, da je sledilec Izraelcu Juvalu Harariju, ki bi izbrisal 6 mrd odvečnega človeptva, preostale pa bi preko transhumanizma hackal. Z izvolitvijo Holoba smo dokazali, da po 33. letih nismo dozoreli kot ozaveščeni volilci. Vsaka nova ablast nas pelje žejne čez lužo. Kako naj volilno telo dozori, če nas mediji indoktrinirajo v poslušne ovce, šolstvo pa poneumlja?

Kdor pomisli s svojo glavo je označen za teoretika zarot in cenzuriran.

Bojim se, da je za Slovenijo že prepozno.

.https://www.logicno.com/politika/tko-je-robert-golob-vjerojatni-novi-premijer-slovenije-i-vjerni-sljedbenik-klausa-schwaba.html

Pred časom sem že objavila video na to temo, kako so to naredili v UK. Pa se niste nič naučili.

Sedaj ne najdem videa na YT, morda je zbrisan.

Odgovor na objavo uporabnika
Video, 05.01.2024 ob 17:19

Pred časom sem že objavila video na to temo, kako so to naredili v UK. Pa se niste nič naučili.

Sedaj ne najdem videa na YT, morda je zbrisan.

Ja itak, ker je slovenski življenjski standard  takooo enak UK, da bi kar vsi radi ostali tukaj. Če jim denarja zmanjka za nadaljnjo pot v Nemčijo ali UK, bodo seveda ostali, ker nimajo izbire.

Anonimno 9899, 05.01.2024 ob 15:45

Golob v intervjuju za A kanal rekel, da so migracije problem cele Slovenije in ne samo Ljubljane in Postojne.

Problem je  da vlada ne dobi odobravanja lokalnih skupnosti zato molčijo o lokacijah, da ne bi prišlo do napetosti.

Se že veselite migrantov v vašem kraju ?

Jaz pa mislim, da migracije niso problem celotne Slovenije ampak problem idiotov tipa Golobja vlada katera noče zavarovati meje in jih raje uvaža v državo.

MIgracije so problem policije , policija jih je dolzna preprecevati, tudi z silo….nekoc je vlad nabil na kole 200 turkov….ko je njihova vojska to videla se je raje obrnila in je vlad imel mir, tudi kmeti smo vcasih na kol razpeli crknjeno vrano…pa je pomagalo…tako da….predlagam ker ima MF ljubljana prevec kadavrov, da tiste usmiljene duse ki so pripravljene svoje truplo zapustiti, da le te razpremo na meji….za afganistance odganjat bodo odlicni

ja, ljudi brez dokumentov, ki so v veliki meri mladi moški, o preteklosti katerih ne vemo ničesar, ki domnevno bežijo pred represivnimi sistemi / preganjanjem / grožnjami nad njihovimi življenji (njihove ženske in otroci seveda srečno živijo še naprej v takih razmerah) in vsi po vrsti nosijo nože, če ne kaj hujšega, je treba čim širše razpršiti v vsak kraj in kotiček slovenije. potem, ko bo v krajih s po 3000 prebivalci prišlo do porasta uličnega nasilja, pa bomo poslušali od goloba in podobnih, da je bilo to od vedno tako. da si v zgornjem dupleku že od nekdaj moral biti previden, da te zjutraj ob 7ih ne zaštiha sosed medtem ko ti želiš prodati šopek rož.

mnogo let nazaj sem prečkala mejo iz kanade v us. imela sem vse dokumente in vizo, tako kot je treba. ker nisem vedela točnega naslova hotela, kjer sem nameravala bivati po prihodu v zda, me je ženska obravnavala kot najhujšega terorista in skoraj ni spustila na trajekt. šele ko je delavec na ladji potrdil obstoj tega hotela, sem končno lahko šla na trajekt, tik preden je odplul. pa so bili vsi moji dokumenti na mestu.

ampak zakaj bi izvajali čekiranje dokumentov, identitete, security checks? to je brezveze. na široko odprimo vrata orožju, mamilom, trgovini z ljudmi, maniakom, ki pobijajo ljudi na božičnih sejmih in zažigajo novoletne jelke. če se vznemirjate glede tega, ste gotovo desničarji ali rasisti.

Goloba so itak izvolili muslimani. Zato je stalno ves potolčen in je po volitvah dobil sultanko, koja voli  sarmo…

Tko pač je ko nekaj obljubiš…. Narod bo pa še naprej talec oderuške nadoblasti.

Vlada neselektivno uvaža muslimanske nelegalne migrante, ki jih javna RTVSLO evfemistično imenuje prebežniki. Javni servis nas nateguje, plačujemo pa ga vsi davkoplačevalci. Iz proračuna gre tudi šolanje novinarjev FDV-jevcev in ostalih globalističnih NVO jurišnikov.

Kaj ste pričakovali, ko je imel Golob predvolilne plakate z rjuhami pokritih muslimank? Saj vam je takrat sporočil koga bo uvažal. Prevarani volivci ali pa tudi ne.

Slovenija ima zakon o prepovedi invazivnih vrst ki nr sodi v avtohtono okolje

Anonimno 3970, 05.01.2024 ob 17:38

Goloba so itak izvolili muslimani. Zato je stalno ves potolčen in je po volitvah dobil sultanko, koja voli  sarmo…

Tko pač je ko nekaj obljubiš…. Narod bo pa še naprej talec oderuške nadoblasti.

Muslimansko volilno telo v Sloveniji obsega 15% volivcev. Ker so najbolj disciplinirani volilci in vedno volijo po naročilih verskih vodij, je njihov volilni učinek dejansko 25%, to pa pomeni, da muslimani odločajo zmagovalca.

Zakaj mislite, da ljubljanski šerif gladko zmaguje na vseh županskih volitvah, kljub tolikšnem številu ovadb in opozoril na korupcijo?

povsod edino v murglah, bežigrad in drugi skrajno levičrski predeli države. v murglah zagotvo ne bo nobenega migranta. razen kaki mlad črn z debelim tičem ki bo fukal te nedojebane feministke in leve fašistke strikule, kot so moja mati.  naprimer. ki si jo drka na kučana in nesojenega sina luko meseca.  hahahah prokelta prisca smrdljiva ugabna feminsitčna.

Ne leva, ne desna vlada ne more ustavit migracije. Dajte si to že utupit enkrat v te trde betice. Za časa Janše se je čez Slovenijo ravno tako prelivalo na tisoče migrantov, azili so pokali po šivih, samo poročat se ni smelo. Prav nič drugače ni bilo!

Janša je pred dvema letoma izjavil, da Slovenija komot sprejme 200 000 migrantov. Nisem slišal takrat, da bi desankarji kaj nasprotovali.

In ko bo zagustilo, se bo elita, ki nam je kaos pripravila, umaknila na varno. Ob koncu rimskega imperija so se premožni veljaki umaknili v oddaljene obmorske vile s posestvi, raja pa je životarila in umirala v multikulti kaosu kot posledici vdora barbarskih plemen, ki so pogubila razvito civilizacijo. Podobno je bilo med WW2 v Jugi in še v nekaj državah. Vrhovi so z državnim premoženjem zbežali na varno, ljudstvo pa trpelo in umiralo pod okupatorji in v medsebojnih bojih.

Ena stara2, 05.01.2024 ob 18:43

In ko bo zagustilo, se bo elita, ki nam je kaos pripravila, umaknila na varno. Ob koncu rimskega imperija so se premožni veljaki umaknili v oddaljene obmorske vile s posestvi, raja pa je životarila in umirala v multikulti kaosu kot posledici vdora barbarskih plemen, ki so pogubila razvito civilizacijo. Podobno je bilo med WW2 v Jugi in še v nekaj državah. Vrhovi so z državnim premoženjem zbežali na varno, ljudstvo pa trpelo in umiralo pod okupatorji in v medsebojnih bojih.

Učite se od Izraelcev, kako se brani domovino. Ampak ne, vi raje zagovarjate Arabce.

Pravočasno sem vas opozarjal pred elektrooligarhom!

Čisto prav, da se jih razprši, ne pa da se v lju ustvarja gojišča tolp in slumov. Vsako familijo v eno vas, mladce pa na kmetije delat, da se asimilirajo.

Po mnenju SDS jih 200 000 Sloveniji ne more škodovati.

Ne leva, ne desna vlada ne more ustavit migracije. Dajte si to že utupit enkrat v te trde betice. Za časa Janše se je čez Slovenijo ravno tako prelivalo na tisoče migrantov, azili so pokali po šivih, samo poročat se ni smelo. Prav nič drugače ni bilo!

Seveda bi jo lahko, ce bi bila politicna volja za to, a je ni, ne pri enih, ne pri drugih. So se raje prodali globalisticnemu Davosu.

Učite se od Izraelcev, kako se brani domovino. Ampak ne, vi raje zagovarjate Arabce.

Kaksno domovino, neki. Pol, ce ne 3/4 Izraela je priseljencev z evropskimi potezami in pigmentacijo.

New Report

Close