Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Golob dosegel svoje – Omrežnine 2025 bodo nižje

Golob dosegel svoje – Omrežnine 2025 bodo nižje

Odgovor na objavo uporabnika
če gledamo napram, 20.11.2024 ob 15:50

povprečni uporabnik bo prihranil 1 Eur

Malo bi lahko poskusili računat. Če gledamo napram omrežninam prejšnja leta, bo vsak uporabnik na vsakih porabljenih 1000 kWh prihranil 27 €.

Zdaj, kaj naj bi bil povprečen uporabnik ne vem, verjetno kakih 3000-5000 kWh letno? Od oka ene 90 – 150 € letno

Ne bo držalo – preberi si članek.

Po zdaj veljavnih tarifah bi novembra in decembra za omrežnino za moč plačalo 34,4 evra z DDV in približno 10 evrov za omrežnino za porabljeno energijo, januarja pa bo omrežnina za dogovorjeno moč 33 evrov, omrežnina za energijo pa približno 10 evrov. Iz naslova omrežnine januarski račun v primerjavi z decembrskim ne bo nižji niti za dva evra. Razlika zaradi znižanja bo torej neznatna. 

Mene je včeraj spravil v smeh, čeprav bi mi moralo iti ob njegovem trobezljanju na jok. “Da ni treba nikomur prati ponoči, saj lahko v nedeljo.”  A je ta zrasla na Tininem zelniku, sliši se že tako. Malo me spominja na tisto Trumpovo iz leta 2020 ob izbruhu kovida, ko je svetoval, da naj dajo zdravstveni delavci ljudem piti čistila, ker baje uničujejo  kovid.

New Report

Close