Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Golob in Mesec sta davkoplačevalcem priskrbela nove socialce

Golob in Mesec sta davkoplačevalcem priskrbela nove socialce

Zdaj se bodo še poplavljenci obesili na naše stroške. Meni ni država nič dala, ko sem bajto gradil. Vse sem iz nič sam z lastnimi rokami ustvaril.

Lepo je, da si ponosen desničar. Včeraj sem videla enega starega gospoda, je imel oblečeno črno majico z napisom: ne maram butlov. Reči Borisu, naj ti jo nabavi.

Odgovor na objavo uporabnika
grenivka neprijavljena, 19.08.2023 ob 09:28

Lepo je, da si ponosen desničar. Včeraj sem videla enega starega gospoda, je imel oblečeno črno majico z napisom: ne maram butlov. Reči Borisu, naj ti jo nabavi.

Ti pa še malo vrešči, kako bi bilo treba javne uslužbence na cesto zmetat, ko imaš tako razvit socialni čut.

Lažnivec lažnivi, tvoj foter ti je hišo zgradil v Jugi, ker je bil komunist, omogočil mu je Tito, da te ni sram, šmrkavec da tako kritiziraš…in podpiraš prebarvanega komunajzla Janša.

Popljavljenci so vsaj Slovenci, ki jih je doletela naravna nesreča. In oni so drugače ustvarjalni in niso nobeni socialci.

Problem pa je uvažanje socialcev z Balkana. Ker oni res pridejo v SLO na socialni turizem, sploh musliči in šiptarji, ki se potem za naš denar množijo kot podgane.

Tele pomoči so samo za levičarske lenuhe, ki ne znajo ničesar sami z lastnimi rokami ustvarit kot mi desni.  Vsakemu desničarju je pod častjo, da bi se zanašal na državo.

Tako se pa obnašajo ljudje, ki se niso pelcovali in so nasprotniki cepiv. Danes imajo trajne možganske posledice 😒

Ponosen desničar.

Primitivizem in retardiranost ne pozna meja. Tudi mi smo gradili, pa nam nihče ni nič dal. In hvala bogu, da nas ni uničilo tako te reveže. Tudi tebi bi se lahko tako zgodilo in verjetno bi pričakoval bilo kakšno pomoč.

Kdor je sposoben in delaven, lahko brez pomoči sam nekaj ustvari. Nismo več v socializmu.

Prej so imeli v načrtu socialna in najemna stanovanja za Čefurje.

Prej so imeli v načrtu socialna in najemna stanovanja za Čefurje.

Itak. To so kao stanovanja za vse, ampak v praksi jih itak preko 90 procentov dobijo čefurji.

In uvoz čefurjev je agenda levičarjev. Da se privabi čim več revnih in neizobraženih Balkancev, ki se bodo priklopili na slovensko socialo, se ukvarjali še malo s kriminalom in prezirali slovensko državo. In taki potem volijo levo.

New Report

Close