Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Golob je bedak na kvadrat

Golob je bedak na kvadrat

Kaj pa mene briga za Goloba zaradi mene lahko crkne,kot je naročil njegov oče naj odprejo rampo za vodo in bogi tisti otrok utonil, pol pa so bili stari starši krivi ne od goloba oče. Zame je Golob pokvarjena duša.

res je, eden najvecjih laznivcev po bratuskovi, nesposobno laznivo zmene, ce bi vceraj crknil bi bilo prepozno

Važno, da zna blebetat.

res čudno, počasi se nakopičene zadeve začenjajo malo urejati, potem pa pogrom nad urejevalci.

Bo treba še malo okrog pogledat in se zamisliti, kaj se je v 2 letih spremenilo in se le počasi premika na bolje, vse ne gre na horuk, kot je šlo od 90-tih naprej.

Bolj boste sitnarili kako je vsem hudo, slabše se boste počutili.

Kaj ima veze njegov oče z našo državo in kaj nam to prinese.

Če je bil obsojen za morda neprimerno dejanje, je oz. bo odgovarjal on, če pa je zopet nekaj kazala-rekla, bi bilo bolje, da ne opletate z jezikom, ker saj veste kaj pravijo, karma iz beach.

Odgovor na objavo uporabnika
mamka Miška, 23.11.2024 ob 18:15

res čudno, počasi se nakopičene zadeve začenjajo malo urejati, potem pa pogrom nad urejevalci.

Bo treba še malo okrog pogledat in se zamisliti, kaj se je v 2 letih spremenilo in se le počasi premika na bolje, vse ne gre na horuk, kot je šlo od 90-tih naprej.

Bolj boste sitnarili kako je vsem hudo, slabše se boste počutili.

Kaj ima veze njegov oče z našo državo in kaj nam to prinese.

Če je bil obsojen za morda neprimerno dejanje, je oz. bo odgovarjal on, če pa je zopet nekaj kazala-rekla, bi bilo bolje, da ne opletate z jezikom, ker saj veste kaj pravijo, karma iz beach.

Kateri Politik pa NI prodana, pokvarjena duša? Mogoče kak zelen, še nepokvarjen novinec. Tisti, ki so že dalj časa v politiki, so dušo že zdavnaj prodali hudiču.

Kam gre najbolje v Sloveniji, kilogram banan ki kupim vsakdan prisparam v Angliji 200 funtov ja v Sloveniji so dražje 200 na leto, mleko ki kupim vsak dan prisparam na leto 316 funtov ja mleka je cenejše kot v Angliji kot v Sloveniji. Da ne govorimo o kruhu,ko sem jaz živel v Sloveniji sem dal za kruh na leto 1000 funtov in je zanič kruh v Sloveniji, v Angliji ga plačamo le 286 funtov na leto. In tako naprej. Nakup nepremičnine hiša 80m2 z velikim vrtom in z parkir placom za 3 avte. Stane na mesec 1050 eurov . Ob istem času kupljeno stanovanje letnik1965 v Ljubljani z stroški bloka 1175 eurov stanovanje je veliko 65m2 in hiša je stara naša 7 let. In tako in tako naprej

Da ne govorimo o zdravstvu v Sloveniji. Na psu je. In tako naprej in boš ti meni govoril golob dela dobro in najhujše je da se pojavi z tisto Tino po celem svetu. Kakšna sramota za Slovenijo. Slovenija propada to ve vsak normalen človek.

Anonimno ja tako, 23.11.2024 ob 18:30

Da ne govorimo o zdravstvu v Sloveniji. Na psu je. In tako naprej in boš ti meni govoril golob dela dobro in najhujše je da se pojavi z tisto Tino po celem svetu. Kakšna sramota za Slovenijo. Slovenija propada to ve vsak normalen človek.

Tele zabito, ostani tam kjer si, ne vračaj se nazaj, ker te ne rabimo, in ne pametuj, ker ne veš, kako lepo in dobro je stanje v naši ljubi Sloveniji.

Anonimno ja tako, 23.11.2024 ob 15:46

Kaj pa mene briga za Goloba zaradi mene lahko crkne,kot je naročil njegov oče naj odprejo rampo za vodo in bogi tisti otrok utonil, pol pa so bili stari starši krivi ne od goloba oče. Zame je Golob pokvarjena duša.

Golob je bedak na neskončno!!!

Bog MONa TM, 23.11.2024 ob 20:26

Golob je bedak na neskončno!!!

Smo imeli že tudi večje bedake na oblasti. Ne dolgo nazaj.

New Report

Close