Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Golob spet v novih zmagah

Golob spet v novih zmagah

Zopet dosegel nižjo brezposelnost kot prejšnji mesec. Spet pada cena goriv. Zdaj bodo janševikarji srali, da to ni njegova zasluga, če bi brezposelnost in cene goriv rastle, bi pa to seveda bila njegova krivda.

Ste napovedovali in nam privoščili za jesen propad gospodarstva, lakoto in umiranje od mraza?

Požrite se zdaj!

Golob je mnogo boljši od prejšnje vlade. To vsi vemo.

vsi so isti

samo za oblast se jim gre. 

Če ne bo Golob ok, bo pa kakšen drug. Ni on dosmrtno božanstvo, tako kot pacient, on je nadomestljiv politik, tako kot so politiki vsi – ali vsaj naj bi bili. Politiki motajo biti potrošna roba, ne božanstva.

Meni se gre tudi samo za oblast, zato pa sem stanodajalec. Čeprav mi gre za denar, še bolj pa za moč, da imam v kriznih časih nekoga v strahu. Da ga komandiram. Najslajše je pa, če je najemnica. Lahko si misliš, zakaj …

Golob bi lahko malo poskrbel za cene elektrike za gospodarstvo, pa je bolj kakec iz vsega!

Odgovor na objavo uporabnika
Zoki, 06.12.2022 ob 20:24

Golob bi lahko malo poskrbel za cene elektrike za gospodarstvo, pa je bolj kakec iz vsega!

1, 2 milijarde ni dovolj? Koliko pa naj bi še zmetali za to?

Golob zaenkrat kar dobro dela.

Kar pogumno naprej!

Kapitalisti govorijo, da se država nima kaj vtikat v gospodarstvo.

Kapitalisti govorijo, da trg preživi tisti, ki je sposoben.

Cene energentov določa trg.

Zakaj bi zdaj davkoplačevalci socialno podpirali kapitaliste?

Odgovor na objavo uporabnika
fdigopsa, 06.12.2022 ob 21:48

1, 2 milijarde ni dovolj? Koliko pa naj bi še zmetali za to?

Pa kaj je (1,2 mrd) miljarda dvestotisoč evrov. Vsaj tako je rekla starčička sinoči v odmevih. Je bila ponovno pijana? Mi že znamo brati številke, ona pač ne. Kot kak osnovnošolček prve triade ali propadli pijanček.

Podpiram vlado. Trenutno smo v vseh pogledih ena najuspešnejših držav EU. Kar tako naprej!

Še na mnoga leta!

New Report

Close