Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Golob svojo in hanovo nesposobnost resuje z davkom na nepremicnine

Golob svojo in hanovo nesposobnost resuje z davkom na nepremicnine

da je golob totalni imbecil in nesposobnez je jasno ze dolgo, da je han imbecil in laznivec je postalo jasno ko je pred meseci napovefalda se bo davek od nepremicnin prelil v place javnega sektorja, od tu tudi nenormalno visoka davcna stopnja….najbolj bo udaril po zepu upokojence in t.i srednji sloj, edini namen te kraje je pobrati cim vec denarja za place razbohotenega javnega sektorja, v bistvu si tudi javni sektor s tem koplje financno smrt…svoj dvig plac si bodo placali sami z obdavcitvijo lastnih nepremicnin….enako laz je golob izrekel o spremembi t.i dohodninskih razredov, tam boste v povprecju dobili 190 eur na leto po drugi strani pa boste z novim davkom za dolgotrajno oskrbo ob 600 eur na leto….bravo debili fobro vas jezdijo

Ta davek bo politični pokop te vlade, vsaj tako kaže.

Če mu rata to skoz spravit v predlagani obliki, ga volim 2026

Tudi jaz, a davek naj malce zniža, na 1% ali malo manj.

Odgovor na objavo uporabnika
če mu rata, 25.12.2024 ob 11:02

Če mu rata to skoz spravit v predlagani obliki, ga volim 2026

zakaj?razlozi zakaj podiras to krajo denarja?ti povem se en primer….da se stanovanja nenormalno drazijo in rastejo najemnina je krivda prefvsem vlad in obcin….folk vi ne vidite te lopovscine….

Ta davek je nor in nehuman in nepošten do skrajnosti. Ekonomisti in davčni strokovnjaki so zgroženi. To je res Golobja Pika na i

Večine ljudi sploh ne zadeva ta davek, hrčkarji norijo pod 100 vzdevki, lastnikov dveh ali več stanoavnj je v Sloveniji manj kot 10 %, podatki GURS in FURS.

😀

en primer zakaj so oblasti krive za rast cen in nedostopnost…kolega je zrusil star objekt…drvarnico in dobil gradbeno za hiso ku bi jo zgradil zraven hise zeninih starsev…vsa infrastruktura je ze 50 let na parceli, komunalni prispevk mu je obcina obracunala 21000 eur….gre se za obmocje legna sg….v lavamindu je komunalni prispevek 4000 eur….tu se zacne to nenormalno divjanje cen nepremicnin zaradi pohlepnosti SLOVENSKIH OBLASTI….jebeni debili

hrčkarji norijo, 25.12.2024 ob 11:11

Večine ljudi sploh ne zadeva ta davek, hrčkarji norijo pod 100 vzdevki, lastnikov dveh ali več stanoavnj je v Sloveniji manj kot 10 %, podatki GURS in FURS.

😀

tele zabito…mene se kako zadeva, gre se pa za podedovane nepremicnine ti kreten pofukan, sam sem si kupil vsa stanovanja in hiso in placal vse davke ki iz tega izvirajo jebeni levak pofukan

To je davek na oddajanje na črno, če ne prijaviš najemnine se ti davek ne zniža tako se borijo proti mafiji.

tele zabito…mene se kako zadeva, gre se pa za podedovane nepremicnine ti kreten pofukan, sam sem si kupil vsa stanovanja in hiso in placal vse davke ki iz tega izvirajo jebeni levak pofukan

Kaj zdaj, si podedoval ali kupil? Si sposoben par stavkov brez kontradikcij napisat, pijanček? Boš pa prodal, ni problema.

Ma ne, 25.12.2024 ob 11:17

To je davek na oddajanje na črno, če ne prijaviš najemnine se ti davek ne zniža tako se borijo proti mafiji.

ti si sele zabita….kako morate biti tsko zaslepljeni butci….to sodi v blodnje kako bodo zgradili 25000 stanovanj v 8 letih…..ne da ni denarja za to in ga ne bo, v slo ni gradbene firme in delavcev ki bi bila sposobna zgraditi 1000 stanovanj na leto….a vam ne kapne butci….tud ce bi vlada imela denar, ni koga ki bi gradil…

Jaz tudi.  Mogoče bi bilo še bolje, da bi bila vsaka nepremičnina od druge naprej obdavčena za dodatnega pol odstotka. Torej druga nepremičnina 1,5, tretja 2, četrta 2,5 itd.  Vrstni red po datumih nakupa, torej najnovejše najvišja obdavčitev.

Tistemu, ki pošteno oddaja stanovanje ne bo nič hudega.  Verjamem pa da je špekulantom, ki plačujejo kredite stanovanj z oddajanjem na črno malce vroče zadnje dni.

Juga je bila grozna, ljudje zatirani, ker so morali po Milko v Avstrijo, ker so imeli redukcije elektrike in bencina.

Hoteli smo Evropo, zdaj jo imamo.  Milko, elektriko in bencin ki si ju ne moremo privoščiti in evropske davke.

Ne vem, v čemu je problem?

Denar za gradnjo je zagotovljen v letošnjem proračunu že. 100 milijonov. Že sprejet.

kaj zdaj, 25.12.2024 ob 11:20

Kaj zdaj, si podedoval ali kupil? Si sposoben par stavkov brez kontradikcij napisat, pijanček? Boš pa prodal, ni problema.

dve hisi sem podedoval, v tej kjer zdaj zivim sem jo kupil, je zdaj jasno, mi na pamet ne pride da bi profal hise zgolj zato ker golob ponavlja krajo ki so jo nad nami izvedli leta 53 ko so pradedku ukradli preko 100 ha zemlje, pozgali zago itd….jebeni zblojeni levicaji

denar je zagotovljen, 25.12.2024 ob 11:24

Denar za gradnjo je zagotovljen v letošnjem proračunu že. 100 milijonov. Že sprejet.

100 mil?in kdo bo gradil ti cepec in kaj bos zgradil.s 100 miljoni….lazniva banda levicarska

dve hisi sem podedoval, v tej kjer zdaj zivim sem jo kupil, je zdaj jasno, mi na pamet ne pride da bi profal hise zgolj zato ker golob ponavlja krajo

Ja sej ne rabiš, lahko tudi davek plačaš, bo manj ostalo za alkohol. Ali pa oddaš. Opcij kolikor hočeš.

Julij Cezar, 25.12.2024 ob 11:21

ti si sele zabita….kako morate biti tsko zaslepljeni butci….to sodi v blodnje kako bodo zgradili 25000 stanovanj v 8 letih…..ne da ni denarja za to in ga ne bo, v slo ni gradbene firme in delavcev ki bi bila sposobna zgraditi 1000 stanovanj na leto….a vam ne kapne butci….tud ce bi vlada imela denar, ni koga ki bi gradil…

V Ljubljani ne bo potrebno toliko graditi ker se bodo aktivirala prazna stanovanja. Drugje se boste pa že dogovorili da bo prav.

Po Golobu Han (tako je baje odločil komunjara Milan), po Hanu pa spet kakšen nov, vendar podoben “Hanibal”…

Žal jih je, takih, ” na zalogi” še in še…

In tako še naslednjih 50, 100 let.

Takih, ki si srčno želimo, da taka Slovenija, kot je sedaj,  čimprej propade, je žal vsak dan več…

V Beogradu jih pride demonstrirat 300.000, v Ljubljani, ampak samo, če je lepo vreme & sendviči, pa manj kot 3000.

Pametnemu dovolj! Da vidi, da gremo v pizdo materino!

Ma ne, 25.12.2024 ob 11:31

V Ljubljani ne bo potrebno toliko graditi ker se bodo aktivirala prazna stanovanja. Drugje se boste pa že dogovorili da bo prav.

in zakaj obcina lj in drzava ze zdaj ne aktivira svojih praznih stanovanj ce jim je tako da dobrobit drzavljanov, preko 1000 takih stanovanj je v ljublani….kreteni levicarski

ja se je na, 25.12.2024 ob 11:31

dve hisi sem podedoval, v tej kjer zdaj zivim sem jo kupil, je zdaj jasno, mi na pamet ne pride da bi profal hise zgolj zato ker golob ponavlja krajo

Ja sej ne rabiš, lahko tudi davek plačaš, bo manj ostalo za alkohol. Ali pa oddaš. Opcij kolikor hočeš.

nic od tega…eno hiso bo najbolj enostavno pozgati, ker je pod spomeniskim varstvom in se mi ne da vec ukvarjat s temi debili

Julij Cezar, 25.12.2024 ob 11:38

in zakaj obcina lj in drzava ze zdaj ne aktivira svojih praznih stanovanj ce jim je tako da dobrobit drzavljanov, preko 1000 takih stanovanj je v ljublani….kreteni levicarski

To je premalo, aktivirati je potrebno vsa prazna stanovanja v Ljubljani. Če imaš kaj v tem mestu oddaj ali prodaj.

Nihče se ne ukvarja s tvojim vikendom na Dolenjskem ali kje že (razen če je 200 kvadratov z bazen, torej si bogat in ti ne bo hudega če plačaš davek).

Ti ji zdaj pravicno razdelil davke,nam ki smo vse zivljenje delal vplacevali davke si hisko naredilvin nekaj za otroke prisparal, bili brez dopustov potovanj, jedli skromno. ZE PLACALI DAVKE VSE DAJATVE.

KAJ PA VI NA VLADI SI DVIGNIL PLACE DO 70% ZDAJ BI ZI PO NASIH HISAH,STANOVANJIH LOMASTIL, KAO V SMISLU VISJIH PLAC DELAVCEV NORO PRI NORCIH

POSLANSKA PLACA OSNOVA 8000 EUR

KAJ PA TUJCI TU NA SOCIALNI DOMA PA KUCA Z BAZEMOM

AJA SLOVENCI PA NAJ VSE PLACAJO

Ma ne, 25.12.2024 ob 11:45

To je premalo, aktivirati je potrebno vsa prazna stanovanja v Ljubljani. Če imaš kaj v tem mestu oddaj ali prodaj.

Nihče se ne ukvarja s tvojim vikendom na Dolenjskem ali kje že (razen če je 200 kvadratov z bazen, torej si bogat in ti ne bo hudega če plačaš davek).

je tebi jasno da je najvecji krivec za rast cen nepremicnin in najemov prav drzava?in da je najvecja laz vsake vlade da bo omogocila dostojno bivanje za vse prebivalce, ze pred leti sem vam debilom trobil da se stanovanja in nepremicnine ne smejo kupovati kot nalozba….in kaj mate zdaj?cene v nebo, vlada je s svojo aroganco in nesposobnostjo tudi pognala ccene kmetijskih zemljisc v nebo, je tebi normalno da je ha kmetijske zemlje v slo visjo kot v nemciji ali franciji?govoril srm z kmetijsko inspektorco ki je hotela ustavit gradnjo lokalnega podjetnika ki je zlizan z zupanom in ljudmi na kmetijskem in okoljskem munistrstvu, gradil.pa je halo na kmetijski zemlji….orisel je klic z ministrstva naj se dobesedno odstrani iz tega postopka ali bodo posledice za njo…..in potem vi govorite o mafijskih najemodajalcih….mafija vam vlada….ne skrbi ti za moje nepremicnine, kljub temu da bi lahko nisem nikoli kupoval vikenda ali apartmajev kjerkoli ker je to bedarija

In zascitite najemodajlce.PA NOBENEGA DAVKA VEC.

Ne pa da baraba be placa najema

Stroskov, 25% davekvod najema,vlaganja,nuzs,pa davek na nepremicnino to je bolano,to je nacionalizacija,

Kupi eno stanovanje za davek od najema,kupi eno za zdaj novi davek, kaj se greste,znizajte di place,ustanivil ste  nova ministrstva,zaposlujete kader bi nic ne doptrinasa,dajte zmajsat stevilo ministerstev, poslancev, obcin ,javno upravo PA DELAT, DELAT,DELAT,DELAT,DELAT

New Report

Close