Najdi forum

Splash Forum Politični čvek GOLOBIČ in novi prihajajoči

GOLOBIČ in novi prihajajoči

hahaha, vprašanje je bilo namenjeno en mal mem, drugače pa, ja seveda veš da, posel stoletja, ma ta je pa dobra, jej jedilno čokolado z čimveč kakava, je dobra za možgane, res.

glih zdej jem čokoladno torto z ogromno čokolade, lastna proizvodnja, tako da nč bat da bi kej zamudo, ti pa očitno si… tole reč z nalepkami

če to ni bil posel stoletja, pol sm js bicikil, sej so se nam še kure smejale…to da so si pa golubić & kompani lahko kupili iz naslova nalepk celo reaktivno letalo je pa po tvoje pravljica za otroke!!! Zanimivo pri vsem pa je da kljub vsemu bogastvo ki so si ga nagrabili z nalepkami, firma brez enih samih nalepk CRKNE!!!!

Tu se je pokazal njegov veleum in možganska kapaciteta. Lahko je čvekat, težje pa delat. Ampak golubić &kompani na žalost še niso na taki stopnji razvoja, da bi to lahko dojeli:-)

pol si pa bicikl.:)

Ninej, čudi me, da o poslu z nalepkami in živo natego nas s strani Golobiča nič ne veš. Ko je bilo z nalepkami konec je bilo tudi s to firma. Toliko o Golobičevih sposobnostih. Ja, jih ima, ampak samo na račun drugih. To je barabinstvo in ne sposobnost. In takim bi morali volilci dati vedeti, da nimajo več kaj iskati na političnem parketu. Nasedate gladkim, lepim besedam in ne pogledate nekoliko globje kdo je pravzaprav ta, ki tako lepo govori, oz. kaj je do sedaj že dobrega storil za nas ali je bil v politiki zgolj samo zaradi sebe in svojih koristi. Zame je aroganten, domišljav in človek brez obraza, ker si dovoli spet nagovarjat Slovence. Upam samo, da smo postali zrelejši.

Eni so zaslužili z nalepkami, drugi z orožjem. Če je že tako, potem tudi ti drugi nimajo kaj iskati na političnem parketu. Je pa še ena razlika med obema primeroma: kakorkoli stvar obrneš, primer z nalepkami je bil legalen.

Legalen je tudi razpis, ki ga prilagodiš priviligiranemu ponudniku, ali pa razpis za delovno mesto, če pa je to moralno je pa že druga stvar.Tudi orožarska afera je legalna saj ni nihče obsojen zaradi tega niti ni, vsaj mislim, nobene vložene zadeve na sodišču. Pa ne se izgovarjat na Brezigarjevo ker obtožbo lahko vložiš tudi sam.

Kaj vse ni moralno. Med drugim tudi ni požret predvolilne obljube in se izgovarjat na samo en mandat. Čeprav je popolnoma legalno, da pri obljubljanju ne poveš v katerem mandatu jih nameravaš izpolnit.

Res je vendar si enemu pripravljen to oprostiti drugemu pa ne. Uporabljaš dvojna merila. Pa ne samo ti. Praktično vse razprave tuki so vodene v smislu ena stran ja druga ne.Pa to velja za zagovornike obeh strani.

Če bi prejšnjim oprostil, bi se udeležil zadnjih državnozborskih volitev. Tako pa se jih nisem, ker sem jih imel dovolj, trenutnim pa nisem zaupal. Izkazalo se je, da sem imel prav. Zdaj je stanje drugačno in se jih bom, čeprav nimam kaj dosti izbire. Dejstvo je, da ne bom volil drugih, temveč proti tem.

Zanimiv odgovor-izgovor.Če mi bo nasprotna stran ponudila druge neobremenjene ljudi bi jih tudi jaz volil, ker pa se bodo rinili h koritu isti ljudje, ki se že sedaj prestavljajo s stolčka na stolček vmes pa se še malo pobarvajo ni nobenih možnosti za moj glas.

boss,
dajta sedaj predlog za potencialnega “šefa vlade”

Šef vlade mora predvsem biti politik, spreten pogajalec, dober govornik, osebnost, voditelj.Po resnici povedano po mojih merilih ne vidim osebe, ki bi ta merila izpolnjeval. Pri vsakem kandidatu bi našel kakšno pomankljivost oz. bi bil primeren samo za eno stran.Med sedanjimi liderji ga ni.Nekdo iz ozadja.

Saj ni tako težko. Janez Janša. Še malo jih znotraj “spuca”, pa smo na konju. Ogromno opravljenega dela v prvih treh letih.

Pol pa še konj crne,,,haha…

Dokler se smejiš, ti je kar dobro in lepo.

v redu je, le okrog njega niso (razen Viranta recmo)

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

ja za JJ.
o Golobiču samo razmišljam.
sicer pa “vidiš”, koliko folka še potrebuje komunajzarske vodje in ne more iz črede.

ista minuta

ej , če ima kdorkoli svojo čredo, je to JJ, samo tisti, ki zagovarjate njega, ne dopuščate možnoszi, da je pa vseeno kdo le bolši od njega, res bolano.

ej , če ima kdorkoli svojo čredo, je to JJ, samo tisti, ki zagovarjate njega, ne dopuščate možnoszi, da je pa vseeno kdo le bolši od njega, res bolano.[/quote]

To lahko tudi obrnemo in dobimo trditev za tebe, bolno ne.

Za slovenski narod bi bilo veliko bolje, da se ime Golobič v slovenski politični sceni ni nikoli pojavilo. Začelo se je že z njegovim očetom, ki sta si tudi po zunanjosti izredni podobna, po pokvarjenosti pa je ta še veliko hujši. Tisti, ki ga občudujete, pljuvate v lastno skledo. le . da boste prepozno spoznali!

1. BOLNO, ja, ninej.

1. Ninej, sporočilo od Latha2 bi bilo dobro, da jemlješ zares.

ej , če ima kdorkoli svojo čredo, je to JJ, samo tisti, ki zagovarjate njega, ne dopuščate možnoszi, da je pa vseeno kdo le bolši od njega, res bolano.[/quote]

kdo, po tvoje bi bil ta “boljši”

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

aja, sem brala gor, zate je Golobič boljši oz. najboljši politik ki nas lahko privede do blaginje, do večjega spoštovanja pravnega reda in do gospodarskega napredka

New Report

Close