Golobič ne bo odstopil s položaja
Sicer sem že enkrat napisala, ampak vseeno ponavljam: tudi mene je GG razočaral v dno duše! Izgubil je kredibilnost in tudi možnost, da preganja tajkune ter ostale lažnive lopove, ker bolj spada v njihovo družbo kot pa na stran poštenih.
Ne bom več volila ne njega, ne njegove stranke (v kateri so vsi po vrsti trdili, da bi ravnali ENAKO kot je on!!!). Ne bom volila Turka (čeprav ga prvič sem), ker nočem za predsednika države človeka, za katerega je LAŽ samo NAPAKA in ki opravičuje, če nek politik laže ljudem.
Vendar pa, za razliko od nekaterih tu gor, ne mislim, da je lažnivec samo GG, ampak mislim, da ni JJ prav nič boljši kar se laganja ljudem tiče, kvečjemu še hujši. Dol mi je padla stranka Zares, Pahorjeve SD itak nisem volila, tako, da bo za naslednje volitve bolj slaba izbira. Bom spremljala, kaj bo KK še naredila v naslednjih letih, samo še ona se mi ni zasrala. Zaenkrat.
frančišek, če je to morda letelo name, ti moram povedati, da podobno mislim tudi jaz o ljudeh, ki razmišljajo kot ti oz. tebi podobnih. Lahko morda ti rečeš, da imaš bister pogled? Nimaš vnetja oči?
Mogoče je čas, da si priznamo, da so vsi isti. Sama trenutno (kar se poštenosti tiče) ne vidim kakšne velike razlike med desnimi in levimi. Vsi grabijo zase, če le imajo priliko, in najprej poskrbijo za svoje riti.
Navadni ljudje imamo od obojih bolj malo. Eni več, drugi manj, ampak vsi skupaj neko bedno revščino. Revolucije ne bo naredila ne desnica, ne levica. Na volitvah bo šlo na žalost torej za to, kateri je manj pokvarjen od vseh pokvarjencev skupaj. Da bi bil kdo med njimi pošten – te iluzije sem pa že davno izgubila.
Draga gregorijanka…nimam vnetih oči, na tvojo žalost…že zdavnaj sem spoznal komunistični režim in njegove laži. Tako, da o tem nima smisla debatirati. O njem najlepše govorijo samo še priviligiranci in zaslepljenci.
Moti me pa to da taisti, ki še do danes niso spregledali vse ostale zmerjajo z domobranci, narodnimi izdajalci in janševiki!!!!
Tega pa normalen človek ne prenese in še danes imaš modele, ki GG-ja zagovarjajo…..samo malo se čez mejo ozreš in kaj opaziš!? Tam s takim modelom počistijo v trenutku, ker tam je morala vrednota! Pri nas je pa morala bolezen, laž in ubijanje pa vrednota!
Izjavila si eno veliko LAŽ. Novinarju je izjavil , da ima le eno delnico PL, v resnici pa ima veliko več. Pa ne gre za ta delež gre za izjavo-LAŽ.
Pred kratkim sta odstopila,bila zamenjana, minister in sekretar zaradi izjav in prav tako nista pridobila nobene premoženjske koristi. tako da izjave vrabčka in podobnih ne vzdrži.
Sicer pa minister lažnivec s stranko lažnivcev očitno vpeljuje nov političen način dela požegnan od lažnivega predsednika države.
“Komu pravzaprav je uspelo, da se je vesoljna Slovenija namesto z Evropo ukvarjala z Golobičevim deležem v nizozemski Ultri? Je bila to SDS? Po rezultatih sodeč … “
http://www.mladina.si/dnevnik/14-06-2009-koncni_izid/
Golobič je v teh umazanih igricah brez dvoma izgubil na svoji kredibilnosti (sprenevedanje pač ne more kotirati prav visoko, čeravno bi se lažnivcev našlo za zajeten šopek tudi na drugi strani politične mavrice, z JJ-jem namesto marjetice v sredini ;).
Se pa desnica zelo moti, če misli, da je ona s tem res kaj pridobila.
Ker samo UMAZANI se gredo UMAZANE igrice (alias: samo svinje mislijo svinjsko.
Bolj moti to, da je nekdo, ki soustvarja gospodarski in politični sistem oz. makroekonomsko okolje, v katerem naj bi prosperirala naša državljanska bit in se kazala v obliki blaginje za vse, gospodarkse rasti, pravičnih davkov, zdravega okolja in kar je še tega, lastnik poštnega nabiralnika v tujini, ki je lastnik podjetja v Sloveniji. Glede na to, da močno dvomim, da pomeni lastnišvo v tujini kaj drugega kot minimiziranje obveznosti do države, moti tudi to, da se potem podjetje, ki se na tak način izogiba plačevanju davkov, javlja na razpise za državna sredstva.
Se podpišem!
Politik, ki je lagal volilnemu telesu, torej državljanom, nima več kaj iskati v politiki. Še posebej ne na kakšnih ministrskih, sekretarskih ali drugih visokih položajih. Kdo bo GG in Pahorju še sploh verjel na besedo?
Ne dokazujejo afere, da je kdorkoli kriv, ampak tisti, ki so zadolženi, da se takšne stvari odkrivajo in storilci kaznujejo. Zdaj pa ti meni povej, kdaj je kdorkoli v naši državi odgovarjal za “velika sranja”? Nikoli. Obsodili so samo enega sekretarja, pa še ta jim je potem pobegnil in je trajalo več let, da so ga dobili iz Kanade. Žalostno, kajne?
Ali mogoče golobčku niso dokazali krivde? Gre za to, da Janšo ves čas neki obtožujete, ko pa je potrebno z dokazi na plano pa se poserjete v hlače in vse tiho je bilo. Sploh vam ne gre za iskanje resnice, važno je le to , da se človeka politično uniči z izmišljanjem raznih afer. In tudi tvoj odziv je tak, Janša je takoj kriv, in to ponavljaš iz besede v besedo.