Golobja sekta
Pa ta golob stalno žre vedno nekje z Uno zre uzunaj. Jaz pa v gostilno nisem šel že več kot 9 let razen tisti boni pa se tiste bone nebi koristil če bi nebi težili. Mislim letos bo treba zategniti pasove. Alkohola ne pijem ne kadim se ne drogiram, in tako naprej. Kaj češ takemu življenju. Se spomin rek ki ga je izjavil golob, pa kaj čem z tolikom denarjem naj ga zapravljam za neumnosti. Zakaj bi delal za goloba? Ne hvala
kaj češ…., spet SdSnora24tv pacientovo sranje ..
ko propagandni kletni troli, trol šoder od ljudi ki bluzijo po cele dneve na forumih ljubitelji hitlerja, musulinija, stalina, verniki nacifašistične komunistične SdS nora24tv greznice druge nazivajo levi fašisti jim bomo seveda verjeli, da je to res kar pišejo, itak, heh…
no ja…, moje mnenje. Golob, je svetovna taktična rupa.., ampak vseeno ene 3x boljši od pacienta na tem mestu, ki ga trenutno ima …
Vsi, ki ste obsedeni s sektami ste isti. Ne vidite in nikoli ne boste videli, da vas ožemajo kot limone vsi po vrsti in da tonemo z vsemi igralci, ki sodelujejo v slovenski politiki. Sploh nimamo več nobenega in jih tudi nikoli nismo imeli, ki bi delali za dobrobit državljanov, ampak delajo samo za svoje žepe. Tista malenkost, ki je pa hotela kaj naredit so se pa itak hijene spravile nanj in ga pregnali. Rajo pa zmanipolirajo, da se mi prepričujemo in kregamo kdo in katera stranka je najboljša, ker nobena ni. Ko bomo vse skupaj pregnali od korit šele takrat bo nam vsem skupaj boljše. Do takrat pa nehajte jamrat in začnite mislit nase, če želite imeti več, kot vam pripada sedaj. Pa nehajte malikovat te lopove od Janše do Goloba, ker od tega samo živimo slabše. Bog se samo smeji in si govori, da nam oprošča saj norci ne vedo kaj delajo. Če in ko bomo nekoč znali to spregledat, potem nam bo kdaj boljše, do takrat pa lahko skačemo do plafona ne bo nikoli boljše, temveč vedno slabše, pa še sami si bomo krivi za to.