Golobova vlada je ena navadna greznica
Golob mora stran!!!! Še tujci se nam čudijo zakaj se tako klanjamo migrantov? Zakaj se ne upremo.
Jaz se res bojim da bo tip obdelal cel mandat. Uničili nas bodo. Obdavčili, preplavili z migranti,podražitve, ….
In vse to zaradi skurjenih možganov od solate in oprane glave s Tino.
Golob in Tina nas uničujeta. Mislim,meni je čisto jasno da ena woke afna ki obdeluje tega shiranca vpliva na njegove odločitve. Že to da je z njo mi da vedeti da nima nobene hrbtenice, da nima ponosa in da je brez zadržkov okoli takih kur in njihovega woke sranja.
Sploh ne dvomimda če babo ene nutrije skrbijo bolj kot mi, jo definitivno tudi migranti. In ona lepo Golobčka obrača tako kot njej paše.
Anonimno 6726, 18.09.2023 ob 23:04
Kradejo denar od poplav
Čakalne vrste so se podaljšale
Migranti neovinarko hodijo v Slovenijo vlada pa nič ne ukrepa
Večina ministrov je nesposobnih še posebej Notranji Poklukar kateri je zabit kot telegraf štanga.
Kadrovanje na policiji še hujše kar je delal Janša.
Posiljevanje s lgbt agendo
Še ves denar, ki ga je EU dala malim denar, so še vedno pokradli. Obljube do neba, potem je pa mali človeček dobil kakšnih 5 % tega denarja.
Zakaj pa mislite, da so toliko biciklirali in to vedno eni in isti? A res ne morete dojeti, da je šlo samo zato, ker kradejo tako zlahka? Raje vojno naredijo, kot da se odpovejo privilegijem.
Ko se enkrat navadiš krast – NE POZNAŠ VEČ MEJE. Iz preteklosti pa vemo, da so bili zato stalni NASILNI prevzemi oblasti! Nasilne. To ne gre drugače dol kot z nasiljem, ampak dokler bodo ovčke kristjani, ne bo nasilno, nasilni so komuniste, ker je to islam za nevernike, potem bodo pa nasilni muslimani, ker njim se gre pa izključno in samo za obalst in nadvlado, kjerkoli so.
šeee, 19.09.2023 ob 08:50
Hi hi, dejte še! Mucki dragi, ful ste zabavni. Vedno isti posti. Tko kot tista mašina, ki 24 ur na dan dela toka-toka-tok, toka-toka-tok …
Ljudje so dojeli, da zemlja ni ravna in dojeli bodo tudi od kje izvira kriminal! Samo ne čez noč.
Res pa je, da ko imaš islamsko nadoblast, kjer se avtomatično ropa in pleni male ljudi, da potem to vsi delajo, ker so enostavno bebci brez možganov, ne dojame ne zakaj, ne od kje.
Ravno berem, kako je moderno biti kriminalec v Srbiji in pri nas. Ja, itak da je, če je bila Srbija Turčija. Nadoblast je bila islamska. Valda je bilo moderno krast Srbe….
Keri iddioti. SEdaj pa iz tega začaranega kroga sužnjev, ritttoliznikov muslimanov ne znajo iti in delajo isto naprej, brez da bi dojeli zakaj to delajo, del je pa še itak suženjski…
Koop binnen enkele dagen een authentiek en geregistreerd rijbewijs,
geregistreerd bij de gewenste database en community zonder het praktische
of om het theoretische gedeelte van de examens af te ronden.