Golobovogabrove fotke iz papeževega pogrebaa
Gledam za nazaj fotke. A se samo meni zdi, da sta se šla samo malo instagram turizma? Oba nasmejana, z najetim fotografom v prostorih, kjer nihče ne fotka, se mi zdi je celo prepovedano, neke romantične slike, tina s konjskim repom.. ta dva res nimata 5 dag olike. Me je kar sram.
Musar pa spet v hlačah… Sami kiksi. Pri vsem denarju nimajo nikogar, ki bi jim povedal, kako ne bit kmetavzarji.
Anonimno 677, 29.04.2025 ob 08:26
Gledam za nazaj fotke. A se samo meni zdi, da sta se šla samo malo instagram turizma? Oba nasmejana, z najetim fotografom v prostorih, kjer nihče ne fotka, se mi zdi je celo prepovedano, neke romantične slike, tina s konjskim repom.. ta dva res nimata 5 dag olike. Me je kar sram.
Musar pa spet v hlačah… Sami kiksi. Pri vsem denarju nimajo nikogar, ki bi jim povedal, kako ne bit kmetavzarji.
Podpis, avtor, točno takšno je tudi moje razmišljanje. Nimam kaj dodati!
Čisto nobene škode ne bi bilo, če bi kar doma ostali. Vsi. Tandem Golob-Gaber sta sramota že doma in samo koristita zastonjkarska potovanja v imenu slovenskih interesov. Rečeta si “pejva, dokler traja”. Upajmo, da nista spet pred kakšnim wc, čakala kakšnega pomembneža. Melonijeva je kar z očmi zavijala. Toliko o spoštljivem odnosu do premiera in kurtizane.
Groza!
Se strinjam, tedva sta res orto klovna brez vsake olike, nobenega okusa – stil po-gospodeni trailertreš- našmrkanci. Musarci pa tudi ne pomaga ves denar sveta, tržnica stile .
Od politikov za moj okus je bila do sedaj vedno najbolj elegantna in urejena še vedno Kresalka. ( Pustimo njeno politiko na strani. )
Enako mnenje, 29.04.2025 ob 08:56
Se strinjam, tedva sta res orto klovna brez vsake olike, nobenega okusa – stil po-gospodeni trailertreš- našmrkanci. Musarci pa tudi ne pomaga ves denar sveta, tržnica stile .
Od politikov za moj okus je bila do sedaj vedno najbolj elegantna in urejena še vedno Kresalka. ( Pustimo njeno politiko na strani. )
Pa Danilo Turk. Pri njem si tocno vedel da se bo znal onnašati in ti ne bo nerodno. Pri kurtizani, leteci podgani in musarci pa samo upaš da jih nihče ne bo opazil in da čimprej pridejo nazaj
Dr. Danilo Turk je bil poklicni diplomat, itak, da je dostojno predstavljal državo! Nikoli se nisi bal, da bi kje bučke luščil. Drnovška so tudi v tujini spoštovali, je imel neko karizmo, splošno razgledan. Tudi Borut Pahor se zna obnašati, včasih se pošali na svoj račun, a je spoštljiv sogovornik. Merklovi je vijolice kupil, tak gentleman.
Tole, kar nam pa zdaj predseduje – kot je nekdo zgoraj napisal ” Greva se peljat’, dokler je še na državne stroške…” – drži, kot pribito. Žal …
Anonimno 677, 29.04.2025 ob 09:37
Briga me vlada, ampak obiskov v Sloveniji in naših v tujini so imeli prejšnji vladi v dveh mesecih več kot tile ves čas. To je pa vedarle treba priznat. Jedrna Evropa nas niti povoha ne. Fajon nekaj turistično skače po Afriki, to je pa to.
Pa kar se prislinijo na neke fotke.
To se je dogajalo samo zaradi polletnega predsedovanja Slovenije v EU v času Janševe vlade. Logično da je to povezano z obiski naše vlade v tujini in tujih diplomatov pri nas.
To je pa to.
Sramota, ki jo delal Janša v EU parlamentu (sploh s tisto video zlepljenko o komunistih) pa ne nepopravljiva.
pošteno povedano…, 29.04.2025 ob 10:09
To se je dogajalo samo zaradi polletnega predsedovanja Slovenije v EU v času Janševe vlade. Logično da je to povezano z obiski naše vlade v tujini in tujih diplomatov pri nas.
To je pa to.
Sramota, ki jo delal Janša v EU parlamentu (sploh s tisto video zlepljenko o komunistih) pa ne nepopravljiva.
Eden in edini ki nas lahko zopet dvigne da ima Slovenja ugled je Janša, pa stokrat rečte da ne. Ampak on je politik ki ima veljavo v svetu in ga spoštujejo. Zraven njega ugledna Urška. Top! To rabi Slovenija.
Unadva pa nazaj kjer sta bila¡!!!!!!!! Sa jih ne vidim in ne slišim več, ker mi gre takrat na bruhanje!!!!