Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu golota

golota

Ali je res, da je golota doma, pred ostalimi člani družine (otroci) nekaj nedopustljivega.

Ali je res splošno mnenje in navade takšne, da otroci ne smejo videti nagih staršev in obratno?

Pri nas doma je golota tabu in nihče ne pride nag iz kopalnice ali kaj podobnega.

Kako je s tem v drugih domovih?

Oh, kriza. V bistvu tvoj post pojasnjuje marsikatero objavo na teh forumih, nad katero sem samo nejeverno zmajeval z glavo. Oprosti za mojo radovednost: spadaš med otroke ali starše?
Pri nas je golota nekaj normalnega in vsi marširamo goli drug pred drugim , če nam tako paše (se umivamo in tudi med opravljanjem potrebe ne podimo otrok iz kopalnice). Jasno je, da hodimo na FKK plaže.

Pri nas doma golota ni nikakršen tabu. smo 4 članska družinica, otroka sta stara 6 in 4 leta, pa se kopamo skupaj, sprehajamo zjutraj ali zvečer goli iz kopalnice do omar oz. spalnic in se mi zdi da ne delamo nbene napake, saj se tako obnašamo že od samega začetka…..
sem pa prebrala nekje, da če te otrok vidi golega, da je to že lahko spolno nasilje, ker mu vsiljuješ svojo goloto…..mhm….no, jaz ne mislim tako in upam, da zaradi naše golote, ne bosta otroka trpela za kakšnimi travmami kot odrasli osebi…..

jaz svojih staršev nikoli nism vidla golih in lahko govorim le s tega vidika… pa sploh ne da bi se bolestno skrivali pred mano, le svojo intimo sta pač ohranila zase in se mi zdi to čist ok. zdaj ko sem odrasla si nisem nikoli rekla, oh, zakaj se nismo vsi goli sprehajali po stanovanju ali kaj takega.

otroci so različno občutljiva bitja, enim je vseeno in se jim to zdi normalno, drugim je mogoče pa golota staršev odveč in preveč. potem so tu še občutljiva leta… mislim, da je važno, da otroka v tem pogledu preceniš in verjetno je v tem primeru definicija kaj je svobodna golota in kaj že zloraba, na tanki liniji…

aja, kar se tiče kopanja v banji z otroci, se mi zdi pa mal nagnusno oz. nehigiensko…

Pri nas je bilo isto in mislim,da je tako tudi pri večini zahodne civilizacije.
Kajti katoliška cerkev,ki je izvir zla je z njeno licemerno moralo odtujila človeka od narave. Bog nas je ustvaril gole!!! In,če ti tega kdo ne verjame,mu potisni pod nos sv.pismo!
Zato,ker je golota in seks tabu,je toliko pedofilije in spolnega nasilja,ki ga,pa izvajajo ravno ti moralisti v kravatah in oblekah.
Jaz sem zelo rad nagi noter in zunaj na vrtu ampak frendi in ostali so zablokirani. Sem nagi,ko sem sam,žal.

Seveda je jasno, da ko bomo opazili, da so se začela ta nerodna leta, bomo malo bolj azili kako bomo hodili naokrog. Vendar mislim, da ravno zarai te sproščenosti, ki sta jo otroka navajena že od majhnosti, do teh nerodnosti niti ne bo prišlo. Hodimo tudi na fkk plažo in ob kakšnem dotiku (PONESREČI-da ne bo kdo mislil da nalašč) najinih genitalij ali prsi, nisva nikoli zagnala panike, češ: jooj, pazi, ali pa: ja kaj pa je to!!!!…nisva reagirala in zato otroka nimata občutka, da so genitalije nekaj, kar se ksriva. Zato tudi ni nobenega vlečenja za lulčke in lulike…..

massha napisal:

> aja, kar se tiče kopanja v banji z otroci, se mi zdi pa mal
> nagnusno oz. nehigiensko…

ehm….tega pa ne razumem…..se mi zdi, da smo v kakšnih bazenskih objektih skupaj v bazenih odrasli in itroci in to vseh stopenj osebne higiene, kar je verjetno še vedno bolj nehigiensko, kot kopanje v domači banji…. No ja, v 6 letih kar imam otroke, se kdaj pa kdaj kopam jaz z njima ali pa mož, pa še nikoli ni nihče imel kakšne bolezni ali okužbe ali kožne bolezni, značilne za npr. nehigieno…..

Jaz si odrežem svoje genitalije, če imaš ti otroke.

Ni mi jasno,zakaj je še vedno golota in sex tabu,saj smo vendar v 21 st.
Odblokirajte se že enkrat.In guru popolnoma prav imaš.

Tudi pomisliva ne nato, da bi se skrivala pred otroki v stanovanju

popoln zadetek, če mene vprašaš

pinka-ponka, ne se sekirat… pri nas je stvar zelo podobna, pa mislim, da ne delamo nič narobe. Predvsem je treba vedeti, da kljub goloti pri odnosu starši-otroci (vsaj pri normalnem odnosu) ne gre za erotični odnos, ampak za golo nežnost in materinsko oz. očetovsko ljubezen. Pa vedeti je treba, da večina staršev bi za otroke storila tako rekoč vse, kar za svojega partnerja, s katerim imajo erotični odnos, ne bi.

Mislim, da tisti, ki imajo otroke itak vejo, o čem govorim, večina ostalih bo pa slej ko prej razumela. Res je, te stvari je morda težko razumet, ko gledaš od daleč, ko imaš svoje otroke, pa so stvari tako zelo jasno postavljene in ločene, kot morda pri nobeni drugi stvari na svetu.

Malo pretiravaš,pa pred otroki.Kje je morala in primerna vzgoja in eno moralno mejo je treba imet in en odnos do golote,kje je bonton pred otroki?

jaz bi pa tebi rekel podobno kot je sith masshi

Najboljše da mu ga še pofafate se nategnete pa še naj vas dobro pošprica tako da bojo otroci videli kako to gre. Mislim eni ste poglavje zase.Ko bodo večji pa jim boste razlagali da se golota ne sme kazati

Golota je kul, samo stvari, ki bingljajo je treba zakriti. Sem pač staromoden.

Tko ko je že mucek napisal ja, še fu**jte vpričo otrok bolniki…
V gatah ja, ne mislim pa kazat cure vpričo treh otrok ( 5-12let)
Vse do ene mere, eni pa mate fetiše da se goli kažete otrokom, očitno vas to vzburja.

New Report

Close